Očekávání jsou obrovská, uvědomuje si Carragher

17.07.2011, 17:36
Aktuality
Fanoušci Liverpoolu už poměrně dlouho čekají, až budou moci se svým týmem slavit nějakou trofej. Ikona Reds Jamie Carragher si to uvědomuje a také moc dobře ví, že bude na Liverpool v nadcházející sezoně vyvíjen obrovský tlak. Klub zkrátka musí pod Kennym Dalglishem uspět, očekávání jsou vysoká...

Dalglish usedl na lavičku na Anfield Road v lednu, kdy se Liverpoolu nedařilo a okamžitě měl na mužstvo blahodárný vliv. Nakonec mu moc nechybělo, aby dosáhl na příčky zajišťující evropské poháry.

Příští rok už se však absence v pohárové Evropě nesmí opakovat, i proto už k řece Mersey dorazili Stewart Downing, Charlie Adam a Jordan Henderson, za které Liverpool utratil velké peníze. Od Reds se tedy čeká jen to nejlepší.

"Kenny přišel v době, kdy výsledky nebyly dobré a okamžitě měl na tým velký dopad. Od chvíle, kdy se Stevem Clarkem přišli, odvádějí skvělou práci a já doufám, že v tom budeme pokračovat i v příští sezoně," uvedl pro klubový web Jamie Carragher.

"Je skvělé s Kennym znovu pracovat, protože je tady legendou, nejen jako hráč, ale i jako manažer. Je to někdo, ke kterému každý vzhlíží a i zahraniční hráči si ho váží," nepochybuje zkušený obránce.

"Uvidíme, jak se nám bude v sezoně dařit, ale víme, že jsou očekávání velká. Jako každý jiný chceme uspět. Začátek sezony vám může všechno zkazit, když okamžitě nezačnete vyhrávat, takže se plně soustředíme na první duel proti Sunderlandu, ze kterého chceme tři body," hlásí Carragher.

"Všechno jde dobře, loni jsme málem dosáhli na evropské poháry, ale náš standard je mnohem výše, chceme být letos lepší," dodal.

Autor: Ondřej Holzman / teamtalk.com

Komentáře (481)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele