Další články

V Jablonci končí zastupující kapitán Považanec, hledá si nové angažmá

Jakub Považanec nečekaně končí v Jablonci. Dvaatřicetiletý slovenský záložník, který dělal v severočeském týmu zastupujícího kapitána, dostal od šéfa prvoligového klubu Miroslava Pelty svolení hledat si nové angažmá. Jablonečtí o tom informovali na svém webu.

Považanec: Když budeme proti Kluži hrát jako se Žilinou, můžeme být úspěšní

Jakub Považanec z Jablonce věří, že pokud Severočeši ve čtvrtečním úvodním duelu skupiny Evropské konferenční ligy s Kluží podají minimálně takové výkony jako proti Žilině ve 4. předkole, mohou uspět. Cílem pro domácí jsou podle slovenského záložníka tři body.

Dlouho jsem v Žilině nebyl, vzpomínky jsou pěkné, řekl záložník Považanec

Jakožto bývalý hráč rodné Banské Bystrice má záložník Jakub Považanec spoustu pěkných vzpomínek na Žilinu, kterou ve čtvrtek s Jabloncem vyzve v odvetě 4. předkola Evropské konferenční ligy. Především se ale soustředí na samotný duel, do něhož Severočeši vstoupí s náskokem 5:1 z prvního zápasu.

Určitě to pro mě bude pikantní, řekl Považanec o souboji se Žilinou

Za pikantní považuje slovenský záložník Jablonce Jakub Považanec dvojzápas se Žilinou v závěrečném 4. předkole Evropské konferenční ligy. Žilina je navíc největší rivalem Banské Bystrice, kde se Považanec narodil a za niž hrál. Doufá, že se Severočeši v úvodním čtvrtečním souboji na Střelnici po sérii nepovedených výsledků odrazí k lepším utkáním.

Naděje umírá poslední, chceme se ještě porvat o postup, řekl Považanec

Přestože Jablonečtí před týdnem doma v úvodním utkání 3. předkola Evropské ligy se Celticem prohráli 2:4, záložník Jakub Považanec věří, že ve čtvrteční venkovní odvetě ještě zabojují o postup. Rád by zopakoval vítězství 5:3, na které před šesti lety na půdě skotského soupeře dosáhl v přípravné utkání ještě v dresu pražské Dukly.

Bod je málo, měli jsme na víc, řekl Považanec po Astaně

Jabloneckého záložníka Jakuba Považance mrzela remíza 1:1 s Astanou, protože cítil, že domácí fotbalisté měli v utkání třetího kola Evropské ligy na víc. Podle autora vedoucího gólu Severočeši mohou za dva týdny na hřišti kazašského soupeře zvítězit a vrátit se do hry o postup.

Překopneš tribunu, dobírali si Považance před skvostným gólem

Když si fotbalista Jakub Považanec na konci 72. minuty utkání 12. ligového kola v Příbrami chystal míč na přímý kop z dobrých 30 metrů, spoluhráči si ho dobírali, že překopne tribunu. Sedmadvacetiletý slovenský záložník je však překvapil a skvostnou dělovou střelou do horního rohu završil vysoké jablonecké vítězství 6:0. Podle kouče Severočechů Petra Rady šlo o gól sezony.

Záložník Považanec přestoupil z Dukly do Jablonce

Jablonec posílil Jakub Považanec. Slovenský střední záložník přestoupil z pražské Dukly a na severu Čech podepsal smlouvu do konce roku 2019.

Dukla doplnila kádr na další sezonu o tři hráče včetně Poloma

Dukla doplnila kádr na další sezonu o tři nové hráče. Na roční hostování ze Sparty přišel Roman Polom, dvouletou smlouvu od příštího ročníku podepsal slovenský brankář Martin Chudý a o rok delší kontrakt uzavřel s Pražany jeho krajan záložník Jakub Považanec.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele