Osm českých fotbalistů prošlo draftem indické ligy

Hned osm českých fotbalistů si na podzim zahraje v nově vznikající indické superlize. Hned v prvním kole dnešního draftu si tým Goa vybral útočníka Miroslava Slepičku, s nímž si zahraje i brankář Jan Šeda. Za Bombaj budou nastupovat Jan Štohanzl a Pavel Čmovš.

Sedm českých fotbalistů má namířeno do vznikající indické ligy

Sedm českých fotbalistů by se mohlo na podzim představit v nově vznikající indické lize. Podle deníku Sport mají nabídku na lukrativní angažmá Miroslav Slepička, Jan Štohanzl, Pavel Eliáš, Jakub Podaný, Tomáš Josl a brankáři Jan Šeda a Marek Čech.

Podaný odchází ze Sparty na hostování do Řecka

Jakub Podaný odchází z pražské Sparty do Řecka. Šestadvacetiletý záložník bude rok hostovat v týmu nováčka nejvyšší soutěže AEL Kalloni, který sídlí na ostrově Lesbos. Součástí dohody je následná opce. Informovaly o tom internetové stránky Sparty.

V Teplicích končí Kerič, Slavík, Chovanec a Janič

Teplice pokračují ve změnách v kádru. Po Antonínu Rosovi, který se ve středu upsal jako volný hráč Mladé Boleslavi, ve dvanáctém celku uplynulého ročníku první ligy končí také Chorvat Andrej Kerič, brankář Martin Slavík a Slováci Ján Chovanec s Lukášem Janičem.

Sparťan Podaný odchází na hostování do Teplic

Sparta uvolnila záložníka Jakuba Podaného do Teplic. Pětadvacetiletý středopolař stráví v severočeském klubu celou sezonu. Informovaly o tom webové stránky Sparty. Není vyloučeno, že Podaného bude brzy po stejné ose následovat také útočník Andrej Kerič, který také zatím v prvním týmu Sparty dostal málo příležitostí.

Olomouc pustila Jílka do Sparty, asistentem trenéra bude Mucha

Vedení Sigmy Olomouc nakonec vyhovělo žádosti pražské Sparty a uvolnilo na Letnou asistenta trenéra Václava Jílka. Jeho místo v realizačním týmu Petra Uličného zaujme bývalý klíčový hráč hanáckého celku Josef Mucha. Sigma dostane na oplátku tři hráče na hostování, z nichž prvním je Jakub Podaný.

Jílek míří do Sparty, odchod musí schválit představenstvo Sigmy

Součástí personálních změn ve Spartě by měl být i příchod trenéra Václava Jílka na post asistenta. Dosavadní kouč olomoucké juniorky se rozhodl přijmout nabídku podzimního mistra a pokud jeho odchod posvětí představenstvo Sigmy, mohl by se stát pravou rukou hlavního kouče Martina Haška.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele