Další články

Podaný bude po sestupu Dukly hostovat v Bohemians 1905

Další posilou Bohemians Praha 1905 se stal Jakub Podaný. Dvaatřicetiletý levonohý univerzál přichází na roční hostování z Dukly, která z první ligy sestoupila. Do vršovického klubu před ním zamířili i Patrik Le Giang, Ibrahim Keita, Jakub Rada a Petr Hronek.

Za sestup si můžeme sami, ví dobře Jakub Podaný z Dukly

Hráči Dukly Praha si v Karviné zpečetili svůj prvoligový osud. S místním MFK prohráli 0:3 a po osmi letech se definitivně loučí s nejvyšší soutěží. Jakub Podaný, jednatřicetiletý univerzál, který před pěti lety vyhrál i indickou Superligu, zažil jeden z nejsmutnějších okamžiků kariéry.

Nebyli jsme daleko od výhry, mrzelo Podaného po Spartě

Hráč Dukly Jakub Podaný byl po porážce 2:3 se Spartou hodně zklamaný, protože cítil, že domácí v dohrávce 21. ligového kola nebyli daleko od překvapivé výhry. Podle jednatřicetiletého univerzála měl poslední tým tabulky víc gólových šancí, ale na rozdíl od favorita selhal v koncovce.

Byli jsme v křeči, řekl Podaný po ubojované výhře nad Teplicemi

Obránce pražské Dukly Jakub Podaný si po ubojované výhře 1:0 nad Teplicemi hodně oddechl. Přiznal, že domácí fotbalisté byli v křeči a báli se výsledek, přestože soupeř na Julisce dohrával utkání 16. ligového kola bez dvou vyloučených hráčů.

Dukla sbírala v zimě zkušenosti v Lipsku. Kam v tabulce zamíří na jaře?

V kádru Dukly se přes zimu velké změny neudály, přesto ale jedna zajímavá posila dorazila. Pomůže Pražanům vzhůru tabulkou, nebo to bude taková duklácká klasika jako v posledních letech?

Obránce Podaný prodloužil smlouvu s Duklou do června 2021

Dukla Praha prodloužila smlouvu s Jakubem Podaným. Třicetiletý krajní obránce bude v pražském klubu podle nového kontraktu vázán do června 2021.

Podaný varoval před kulišárnami soupeře, pak sám jednu vymyslel

Když se fotbalista Dukly Jakub Podaný připravoval na předehrávku 5. kola první ligy s Bohemians Praha 1905, chtěl si dávat pozor na signály soupeře při standardních situacích. Nakonec to ale byl právě on, kdo jeden signál zahlásil a Dukla se po něm ujala vedení, které dovedla k důležité výhře 2:0.

Podaného mrzelo, že Dukla nevyužila krize Sparty

Obránce Dukly Jakub Podaný byl po prohře 0:1 v malém pražském derby se Spartou nespokojený. Mrzelo, že hostující hráči v utkání 19. ligového kola na Letné nedokázali využít trápení favorita a navzdory převaze ve druhém poločase nezískali ani bod.

Podaný si střelecké štěstí vybral, proti Karviné v šanci selhal

Zatímco před týdnem nádherným gólem zařídil Jakub Podaný Dukle výhru v Hradci Králové, dnes proti Karviné zahodil největší šanci zápasu. Pražané tak doma hráli bez branek, Podaný však věří, že ho střelecké štěstí neopustilo a příště už bude v koncovce opět efektivnější.

Dukla dotáhla příchody zkušených Kušníra a Podaného

Duklu těsně před startem sezony posílili Ondřej Kušnír a Jakub Podaný. Bývalí hráči Sparty se na Julisce po dvoutýdenních testech upsali na dva roky. Pro Duklu jde o posílení obou krajů sestavy.

Podaný si po čtyřech letech zahrál za Spartu a zvykal si na zimu

V prosinci získal Jakub Podaný mistrovský titul s Kalkatou v indické lize a zahrál si proti Alessandru Del Pierovi nebo Davidu Trézéguetovi s Robertem Pirésem. Teď už je však sedmadvacetiletý záložník zpět v české realitě a v přípravě proti Vlašimi (2:0) odstartoval cestu za angažmá ve Spartě.

Podaný vyhrál v dresu Kalkaty indickou ligu

Jakub Podaný se stal s týmem Atlético Kalkata vítězem premiérového ročníku obnovené indické ligy. Atlético v dnešním finále zdolalo 1:0 soupeře Kerala Blasters a sedmadvacetiletý český hráč se podílel na vítězném gólu.

Podaný jako první Čech skóroval v indické Superlize

Jakub Podaný jako první český hráč skóroval v nové indické Superlize. Povedlo se mu to v zápase s North East United, když v poslední minutě pečetil výhru Kalkaty 2:0.

Podaný věří, že mu indická zkušenost pomůže v další kariéře

Jako jeden z osmi českých fotbalistů se Jakub Podaný rozhodl pro krok do neznáma a přijal exotické angažmá v nové indické lize. Ačkoli měl původně velké pochybnosti, nyní věří, že mu neobvyklá zkušenost pomůže v další kariéře. Zvláště když si ho vybrala Kalkata, ve které je velmi patrný vliv Atlética Madrid, které je spoluvlastníkem klubu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele