Další články

Hromada věří, že se při návratu do Košic dostane na trávník, sháněl 40 lístků

Pro slávistického záložníka Jakuba Hromadu bude čtvrteční odveta 3. předkola Evropské ligy proti Dnipru v jeho domácím azylu v Košicích mimořádně speciální, neboť se poprvé kvůli fotbalu vrací do svého rodiště. Sedmadvacetiletý slovenský hráč v úvodu sezony ještě nenastoupil, po odpykání pohárového disciplinárního trestu ale doufá, že se aspoň na pár minut na trávník dostane. Na tiskové konferenci řekl, že pro své blízké sháněl přes 40 lístků.

Hromada zůstane ve Slavii, prodloužil smlouvu do roku 2025

Slavia prodloužila smlouvu se slovenským záložníkem Jakubem Hromadou do léta 2025. Klub to oznámil na svém webu. Šestadvacetiletý hráč působí v Edenu od roku 2017, kdy přišel ze Sampdorie Janov.

Hromada dostal trest na tři zápasy a chybí na pohárové soupisce Slavie

Slávistický záložník Jakub Hromada dostal za konflikt s rozhodčím a červenou kartu po odvetě 4. předkola fotbalové Evropské ligy ve Varšavě proti Legii od UEFA trest na tři zápasy. Český mistr ho proto nezařadil na soupisku pro skupinovou fázi Evropské konferenční ligy. Slavia to dnes oznámila na svém webu.

Hromada: Náskok je stále dostatečný, před sezonou bychom ho brali

Slavisté sice ve 20. ligovém kole jen remizovali v Teplicích 1:1 a vedou tabulku už pouze o osm bodů před druhou Spartou, záložník Jakub Hromada ale považuje náskok stále za dostatečný. Před sezonou by ho v této fázi soutěže rozhodně bral. Ztrátu bodů na severu Čech vzal slovenský středopolař na sebe, protože chyboval před vyrovnávacím gólem domácích.

Slavia doplnila na soupisku pro EL Baha, Deliho a Hromadu

Slavia Praha dopsala na soupisku pro jarní část Evropské ligy dva obránce Alexandera Baha se Simonem Delim a záložníka Jakuba Hromadu. Červenobílí o tom informovali na svém webu. Nedostalo se na jednu ze zimních posil zadáka Tarase Kačarabu.

Čekal jsem na to hrozně dlouho, těšil Hromadu první gól za Slavii

Jakub Hromada patří Slavii už od léta 2017, ale prvního soutěžního gólu v červenobílém dresu se dočkal až v dnešním utkání 3. kola domácího poháru proti Dukle. Slovenský středopolař zápolil během angažmá v Edenu s vleklými zdravotními problémy, poslední rok strávil na hostování v Liberci, a proto si velmi váží šance, kterou nyní v pražskému týmu dostal.

Možná zlomový rok v mé kariéře, prohlásil Hromada

Za možná zlomový bod v kariéře označil záložník Jakub Hromada roční působení v Liberci, kam po zdravotních peripetiích zamířil v lednu na hostování z mistrovské Slavie. Slovanu je za poskytnutou příležitost vděčný a navždy bude vzpomínat na účast v základní skupině Evropské ligy. Počátkem ledna by se měl zapojit do přípravy obhájce titulu.

Hromada se s Plzní nerozešel v nejlepším, teď jí vstřelil gól

Před více než třemi lety se liberecký záložník Jakub Hromada nerozešel s plzeňským klubem v nejlepším, zvýšenou motivací se ale v dnešním duelu druhého ligového kola se Západočechy nechtěl svazovat. Jedním gólem přispěl k vysoké výhře 4:1 a dočkal se vytoužené druhé branky v české nejvyšší soutěži. Premiérovou trefu zaznamenal před čtyřmi lety paradoxně ještě v plzeňském dresu na půdě Liberce.

Hromada je šestým slávistou, který bude hostovat v Liberci

Záložník Jakub Hromada je šestým hráčem mistrovské Slavie, který bude v nadcházející sezoně hostovat v Liberci. Na severu Čech strávil jarní část uplynulého ročníku. Podle twitteru Pražanů se dokončují podmínky hostování.

Liberec začal přípravu i s Hromadou a Rondičem

Tradičními fyzickými testy v Praze zahájili zimní přípravu hráči Liberce. Zúčastnili se i dva noví hráči, kteří mají na sever Čech namířeno ze Slavie. Na hostování přišel slovenský záložník Jakub Hromada a novou posilou by se měl stát i dvacetiletý bosenský útočník Imad Rondič.

Hromada posílil Liberec. Do konce sezony bude hostovat ze Slavie

Slovenský záložník Jakub Hromada nebude v jarní části sezony hrát ve Slavii. Třiadvacetiletý fotbalista zahájí zimní přípravu v Liberci, kde bude podle webu Slavie půl roku hostovat.

Hromada musí na operaci a mimo hru bude další tři měsíce

Slávistického Jakuba Hromadu čeká další absence. Dvaadvacetiletý slovenský záložník, který na podzim kvůli zranění neodehrál ani jeden ligový zápas, má vleklé potíže s hlezenní kostí a musí na operaci. Rekonvalescence bude trvat asi tři měsíce, určitě tak nestihne velkou část jarní sezony.

Hromada: Věřím, že jsme zabojovali o místo do dalších zápasů

Slávistický trrenér Jaroslav Šilhavý vzhledem k nedělnímu ligovému derby se Spartou nasadil do úvodního utkání skupiny Evropské ligy s Maccabi Tel Aviv dosud méně vytížené hráče a jedním z nich byl i záložník Jakub Hromada. Slovenský středopolař věří, že si se spoluhráči výhrou 1:0 řekli o větší prostor do dalších zápasů.

Slávista Hromada po zranění nevěřil, že se vrátí už na Bohemians

Když si slovenský záložník Jakub Hromada v červnu v přípravě před evropským šampionátem jednadvacítek natrhl vaz v koleni, sám nečekal, že se už ve čtvrtém kole nové sezony české ligy vrátí na trávník. Letní posila Slavie si v malém pražském derby na půdě Bohemians 1905 odbyla premiéru v červenobílém dresu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele