Slavia přivedla Slováka Hromadu ze Sampdorie, upsal se na tři roky

Pražská Slavia dotáhla očekávaný přestup slovenského záložníka Jakuba Hromady ze Sampdorie Janov. Jednadvacetiletý středopolař, který se zotavuje ze zranění kolena, s úřadujícím mistrem podepsal tříletou smlouvu.

Slováci před Eurem "21" přišli o Hromadu, Slavia zájem neztrácí

Již za pět dní v Lublinu slovenská jednadvacítka s hostitelským Polskem rozehraje mistrovství Evropy a vstoupí do něj bez záložníka Jakuba Hromady. Ten se v pátečním přípravném duelu zranil a i přes počáteční optimismus si v něm nakonec přetrhl postranní kolenní vaz. Jeho přesun do Slavie nicméně v ohrožení, zdá se, není...

Slavia podle Tvrdíka získala Slováka Hromadu

Slavii posílí slovenský reprezentant do 21 let Jakub Hromada, který v minulé sezoně hostoval v Plzni. Předseda představenstva úřadujícího mistra Jaroslav Tvrdík o tom informoval na svém twitteru.

Forma Slavie podle Hromady předčila plzeňské zkušenosti

Ani velké množství zkušeností nepomohlo plzeňským hráčům zvládnout šlágr 19. kola první ligy na Slavii k lepšímu výsledku než prohře 0:1. Podle záložníka Jakuba Hromady se projevila velká forma Slavie, která získala tři body zaslouženě a na prvním místě tabulky odskočila Viktorii na čtyři body.

Itálie je pro Hromadu země zaslíbená, těší se na De Rossiho

Nejen boj o postup žene hráče Plzně ve čtvrtečním utkání Evropské ligy za výhrou na hřišti favorizovaného AS Řím. Záložník Jakub Hromada má jako velkou motivaci i sen znovu se dostat do italské Serie A a právě na Olympijském stadionu v Římě může svým výkonem zaujmout italské skauty.

Hromada gólem korunoval povedený začátek angažmá v Plzni

Slovenský fotbalista Jakub Hromada se v sedmém soutěžním utkání dočkal premiérové trefy v dresu Plzně. Dvacetiletý střední záložník přispěl úvodní brankou k ligové výhře Viktorie 2:1 v Liberci a korunoval tak povedený začátek nového angažmá na západě Čech, kde se ke svému překvapení rychle zabydlel v základní sestavě.

Musíme si vyčistit hlavy a porazit je doma, burcuje Hromada

Slovenský záložník Jakub Hromada v pátek proti Příbrami debutoval v základní sestavě Plzně a za pět dní dostal šanci od začátku i v úvodním duelu 4. předkola Ligy mistrů na hřišti Razgradu. Dvacetiletý fotbalista musel při pohárové premiéře v Sofii skousnout porážku 0:2. Na tu však je podle něj třeba zapomenout a pokusit se Ludogorec porazit v úterý doma.

Plzeň posílil slovenský záložník Hromada

Plzeň posílil slovenský juniorský reprezentant Jakub Hromada. Dvacetiletý záložník, který patří Sampdorii, ale v uplynulé sezoně nastupoval za Senici, přišel do týmu českého mistra na roční hostování s opcí. Západočeský klub o tom informoval na svém webu.

Do Senice přišel talentovaný Hromada

Má za sebou působení v Itálii a nyní se vrací na Slovensko. Talentovaný Jakub Hromada se stal novou posilou Senice, do níž přichází na dvouleté hostování ze Sampdorie...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele