Další články

Jsme v poločase, euforie není na místě, řekl záložník Fulnek

Záložník Mladé Boleslavi Jakub Fulnek byl v prvním finálovém duelu nadstavbové skupiny o Evropu proti Bohemians 1905 u všeho podstatného. Na výhře 3:0 se podílel nejen gólem a asistencí, ale ve čtvrté minutě také zabránil obránci hostů Danielu Köstlovi dát úvodní branku. Podle Fulneka jsou Středočeši před úterní odvetou v Ďolíčku pouze v poločase a navzdory vysokému vítězství nepropadají euforii.

Mladou Boleslav posílí Fulnek z Jihlavy

Záložník Jakub Fulnek přestoupil z druholigové Jihlavy do Mladé Boleslavi. Opačným směrem přestoupili brankář Luděk Vejmola a útočník Stanislav Klobása, kteří už na podzim ve Vysočině hostovali.

Středopolař Jihlavy Fulnek do poslední chvíle věřil v remízu

Hráči Vysočiny Jihlava opouštěli trávník po prohře s Karvinou, která je poslala do druhé ligy, se svěšeným hlavami a náladě na bodu mrazu. Všechny čtyři vzájemné duelu s Karvinou po jejím postupu do první ligy prohráli. Dnešní prohra ale znamenala definitivní konec nadějí, které se podařilo po zimní trenérské výměně pod vedením kouče Martina Svědíka na chvíli v úvodu jara vykřesat.

Spartu jsme dnes měli porazit, litoval Fulnek smolné porážky

Hořké chvíle prožívali Jihlavští, protože cítili, že dnes mohli doma porazit Spartu. Místo toho v závěru ligové předehrávky zbytečně inkasovali a prohráli 0:1. Záložník Jakub Fulnek se ale zastal chybujícího brankáře Mateje Rakovana, za stejnou chybu považoval neproměněné šance.

Koupí podepsaných dresů pomůžete na dobročinné účely

Chcete sobě nebo svým blízkým nadělit speciální vánoční dárek? V rámci charitativní akce na podporu bývalého třebíčského fotbalisty Davida Novotného je až do 20. prosince spuštěna aukce podepsaných fotbalových dresů, do níž svůj sportovní oděv věnovali třeba reprezentant Theo Gebre Selassie nebo plzeňský Jan Kopic. Ten se dokonce zúčastní i dobročinného fotbalového turnaje.

17.12.2015 Aktuality 60 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele