Wilshere z Arsenalu musí odložit návrat kvůli dalšímu zranění

Návrat záložníka Arsenalu a anglické reprezentace Jacka Wilshera na trávníky zpozdí další zranění. Po operaci únavové zlomeniny pravého kotníku má stejnou frakturu v pravé patě. Dvacetiletý fotbalový talent však věří, že evropský šampionát stihne.

Wilsherovo zranění se zhoršilo, hrozí mu konec sezóny

Ještě ani jednu soutěžní minutu neodehrál v této sezóně Jack Wilshere a může se stát, že ani neodehraje. Mladou oporu Arsenalu stále trápí zranění kotníku, které se nyní zhoršilo, a podle anglických médií dvacetiletému záložníkovi hrozi konec sezóny...

Buď Euro, nebo olympiáda. Výběry Pearce a Capella se budou lišit na všech místech

Doma pořádané olympijské hry jsou pro všechny Brity nepochybně významným milníkem, tím spíš když poprvé od roku 1974 u této příležitosti sestaví tým celé Ostrovy dohromady. Včera se ovšem rozhodlo o tom, že mužů vyvolených pro předcházející evropský šampionát se tato událost týkat nebude...

Wilsherovo zranění se nelepší, v pondělí jde na operaci

Na severu Londýna momentálně není sledovanější části těla některého z fotbalistů Arsenalu. A Wilsherův kotník v poslední době nese příznivcům Gunners jenom samé špatné zprávy. Momentálně míří pod nůž, takže svého majitele bude o fotbal dál ochuzovat přinejlepším do Vánoc...

Wilshere se na hřiště vrátí nejdříve v listopadu

Arsenal sice postoupil do základní skupiny Ligy mistrů, jinak ho ale v úvodu sezony stíhá rána za ranou a výjimkou není ani tento víkend. Další špatnou zprávou je zdravotní stav jednoho z hráčů základní sestavy, záložník Jack Wilshere bude s poraněným kotníkem marodit mnohem déle, než se na první pohled zdálo...

Spor na pokračování. Wenger s Pearcem se perou o Wilshera

Jack Wilshere už sice patří mezi stabilní členy seniorské reprezentace, v létě by ho však evropský šampionát mohl znovu přivábit do mládežnické kategorie. Již dříve se 19letý záložník nechal slyšet, že případnou pozvánku přijme, nyní trenér jedenadvacítky Stuart Pearce dokonce hovoří o fotbalistově "touze" vypomoci svým vrstevníkům.

Hráčem roku v Anglii je podle PFA Gareth Bale

Ofenzivní záložník Gareth Bale z Tottenhamu byl zvolen nejlepším hráčem roku v Anglii na základě hlasování samotných fotbalistů. Narušil tak nadvládu zástupců Manchesteru United, jehož hráči vyhráli anketu asociace profesionálních fotbalistů (PFA) v posledních čtyřech letech.

V nominaci na nejlepšího hráče Premier League je i Adam

Evropské ligy se blíží ke svému konci a je tak pomalu čas začít s vyhlašováním nejlepších hráčů. Užší nominace už je známa v anglické Premier League, tamní FA dnes odtajnila jména sedmi nejlepších hráčů sezony 2010/2011...

Deník Bild zařadil Václava Kadlece mezi nejlepší juniory světa

Útočník Sparty Václav Kadlec byl zařazen německým deníkem Bild mezi deset nejlepších hráčů světa do osmnácti let. Dostal se tak mimo jiné do elitní společnosti brazilského supertalentu Neymara.

Wilshere podepsal v Arsenalu nový dlouhodobý kontrakt

Stávající smlouva měla 18letému mladíkovi vypršet až za rok a půl, přesto se Arsene Wenger rozhodl si svůj klenot pojistit na ještě delší dobu. Přesná délka nového kontraktu na oficiálních stránkách zmíněna nebyla.

Anglickou reprezentaci nejspíš zasáhne omlazující uragán

Mladý uragán se nejspíš prožene anglickou reprezentací. Po nepovedeném mistrovství světa chystá italský lodivod Fabio Capello mnoho změn - týmu chce vylepšit vrásčitou tvář a přivést několik mladých a perspektivních hráčů. Proč? Kvalifikace o EURO 2012 se blíží.

Světové talenty: Jack Wilshere

Jack Wilshere sice odehrál v Premier League zatím jen pár minutek, i přesto je už ale jeho jméno v Anglii dosti známé. Není divu, již delší dobu se o něm mluví jako o mimořádném hráči.

27.10.2009 Aktuality 556 komentářů
Zaujalo nás

Capella uchvátil Wilshere a nevyloučil jeho nominaci na MS

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello nevyloučil, že mladý záložník Arsenalu Jack Wilshere by mohl být příští rok nominován na mistrovství světa v Jihoafrické republice. Wilshere kouče příjemně překvapil během Emirates Cupu, na němž minulý týden zazářil.

Anglický komentář no.1 - Umíněný Wenger

Vydařil se Touré, povede se to i s jinými. Jako by si Wenger nedokázal připustit, že každý jsme nějaký a zároveň jiný, po celou sezonu několik svých klíčových svěřenců tvrdohlavě dosazoval na místa v sestavě jim úplně cizí. Přitom předělat veskrze hotového hráče je pochopitelně oříšek, který se povede rozlousknout jen tomu pravému mistru svého řemesla. A Wenger jím evidentně není.

Největším talentem je Brazilec Hernanes

Brazilský záložník Hernanes z týmu FC Sao Paulo byl brtiským deníkem The Times vyhlášen největším talentem současnosti. Druhý v pořadí byl útočník Karim Benzema z Lyonu, třetí záložník španělské Valencie David Silva. Na solidním dvanáctém místě skončil slovenský reprezentant Marek Hamšík. Žádný český talent se do Top 50 nedostal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele