Anglický komentář no.1 - Umíněný Wenger

31.05.2009, 11:09
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Vydařil se Touré, povede se to i s jinými. Jako by si Wenger nedokázal připustit, že každý jsme nějaký a zároveň jiný, po celou sezonu několik svých klíčových svěřenců tvrdohlavě dosazoval na místa v sestavě jim úplně cizí. Přitom předělat veskrze hotového hráče je pochopitelně oříšek, který se povede rozlousknout jen tomu pravému mistru svého řemesla. A Wenger jím evidentně není.

Černá ruka štrasburského rodáka se přitom k nekontrolovatelným pohybům uchýlila až na startu právě uplynulé sezony. Do té doby se k životu probouzela v nepravidelných intervalech a její řádění s sebou nepřinášelo až tak hrozivé následky. Vše se zvrtlo s příchodem Nasriho. Řešila se totiž klíčová otázka - kam s ním? Umí levou i pravou, tak proč ho nezkusit na kraji, odkud může centrovat jak "po lajně", tak ze středu? Na pohled nic odsouzení hodného, jenže od samého počátku se tato volba jeví jako značně nešťastná. Francouzský štírek sice dokáže nabrat slušnou rychlost, ovšem než se tak stane, stihne Apollo 13 doletět na měsíc a zase zpátky. Okamžité zrychlení zkrátka není jeho silnou stránkou, a právě to jest křídelníkův denní chléb. Pro příklad nemusíme chodit daleko, stačí zůstat na Emirates Stadium. Vždyť takový Walcott svou hru staví víceméně jen na obdivuhodné akceleraci, díky níž dokáže v cukuletu přespurtovat od půlící čáry k rohovému praporku. Tehdy obrana soupeře rázem ztrácí na jistotě.

Poněkud statického Nasriho se však bát nemusí. Vinou špatného zacházení se navíc prodloužila Francouzova adaptace na nové prostředí. Jako by se vytrácely jeho přednosti, na povrch vyplouvaly tak akorát nevítané slabiny. U postranní čáry jednoduše není času nazbyt. Na zdlouhavé přemýšlení, nedej bože nějaké kulišárny, tu není nikdo zvědavý. Nenajdete tam pořádného místa, kam se vrtnout, kam hbitě uhnout před atakem protihráče - a právě v těchto disciplínách je, jako na potvoru, Nasri přeborníkem. Navzdory těmto stěží popiratelným skutečnostem se někdejší kapitán Marseille do středu hřiště nakrátko přesunul jen koncem sezony. Tak snad alespoň to byla předzvěst blýskání na lepší časy. Vždyť tak zbytečnou zkázu takového talentu by leckdo oplakal.

Nicméně Wenger, zdá se, chtěl tenhle ročník postavit na dokonalých zázracích. Nestačilo mu, že defenzivně laděného Fabregase již dříve úspěšně přeškolil na spolehlivého špílmachra, on chtěl víc. A stejně jako nenasytný otesánek, také francouzský "Profesor" ošklivě narazil. Z onehdy zářící hvězdy, loňské stálice, se totiž náhle vyklubal mrzutý grizzly plahočící se odnikud nikam. Záblesky geniality, na něž jsme si poslední dobou zvykli, byste spočítali na prstech jedné ruky. Dost možná také jeho neexistující invence stála za drtivým propadem kdysi neomylného střelce Emmanuela Adebayora, který z loňské spolupráce s Fabregasem těžil každou chvíli. Důvod tak razantní změny? Španělova nedobrovolná rezervace prostoru někde mezi podhrotovým útočníkem a ofenzivním záložníkem. Problém však nebyl ani tak v kapitánově posunu směrem k soupeřově bráně, jako spíš v nepochopení spoluhráčů. S Fabregasovou novou funkcí byl patrně seznámen tak akorát Wenger, a kdoví jestli i on vůbec věděl, co od podobného zásahu do osvojené strategie lze očekávat.

Výsledek byl každopádně tristní. Mladičkého Španěla jako by někdo odřízl od okolního světa. A povězte, jak by se vám žilo bez mozku? Určitě ztěžka. Nejinak na tom byl Arsenal. Se svými tvůrčími schopnostmi musel chtě nechtě na světlo Brazilec Denilson, v horším případě typický štítový středopolař Song, neboť náladový Fabregas doslova nevěděl, kde mu hlava stojí. Míčů dostával nezvykle málo a prostoru na zacházení s ním taky neměl tolik jako dřív. Produktem celého trápení sice nakonec bylo obstojných deset asistencí za 22 ligových zápasů, avšak dobrá polovina z nich vzešla ze standardních situací, kterých se Fabregas vždycky rád chopí. Navíc daleko podstatnějším výsledkem takového experimentu je z toho všeho vzešlá herní krize Arsenalu. Nebudeme si lhát do kapsy, kdysi nadšeně "jezdící" středopolař náhle neměl do fotbalu bůhvíjakou chuť, a bez jeho pohybu hra Kanonýrů nutně strádala na dynamičnosti, agresivitě a v neposlední řadě také nápaditosti.

A pak je tu ještě jeden problém, jež je záhodno vyřešit. Jde o záhadu jménem Jack Wilshere. Kam ten se poděl? Kam zmizela předsezónní kometa, všemi (po právu) opěvována a k pánbíčkovu zápraží vyzdvihována? První Wengerovo provolání směrem k publiku, že si jeho zázračný klučina potřebuje po uspěchaném létu pořádně odfrknout, ještě šlo pochopit celkem klidu. Vždyť v šestnácti letech uběhat takřka kompletní přípravu mužského áčka a naskočit do valné většiny všech letních přátelských utkání je kumšt sám o sobě. Navíc francouzský lodivod dost možná chtěl svému klenotu odlehčit, co se mediálního zájmu o jeho osobu týče. Ovšem minul jeden měsíc, dva, tři a po vychvalovaném talentu ani vidu, ani slechu. To je pro změnu dokonalý, a fanoušky pochopitelně nevítaný kontrast. Wilshere se na hřišti objevil jen během dávno rozhodnutého duelu s Blackburnem, a co tím Wenger sledoval, se zdá být jasnější než samo slunce - nedočkavým novinářům, lačným po nějaké té senzaci, alespoň na chvíli vlepil roubík do pusy. O Wilshereově nadání se v Anglii skutečně vědělo moc dobře, přesto jste důkaz hledali jen stěží, jakkoliv dosud s grácií jemu vlastní táhl alespoň juniorský výběr Arsenalu. Na to, že subtilní Jackie kdysi pomáhal drtit maďarské, potažmo rakouské celky, vám kdekdo kašlal. A popravdě se ani není čemu divit. Jenže Wenger spal dál.

Nakrátko se probudil, až když na dveře netrpělivě ťukal mrazivý prosinec. Tehdy Wilshereovi dopřál privilegia stát se nejmladším Kanonýrem klubové historie, který kdy zasáhl do mezinárodního zápasu, když jím v Kyjevě vystřídal Carlose Velu (mimochodem Angličanova vytíženějšího konkurenta). Avšak zanedlouho kouzlo také tohoto gesta vyšumělo do ztracena. Teď, s odstupem času, ho spíš lze označit za další Wengerův pokus zviditelnit se, dosáhnout obdivu širých ochozů. Ve spleti interesantních přirovnání a velkolepých slibů z úst Wilshereova přímého nadřízeného se pak rovněž ztrácel takřka každý. Tehdy chtěl Wenger pro změnu ujistit příznivce Arsenalu, že si pod svými (respektive Bouldovými) křídly doopravdy hýčká něco posvátného. A tak zkušený Francouz svému chráněnci nejprve naznačil, kudy by se měl asi tak ubírat (šlépěje Thea Walcotta by prý měl následovat), pak ho ujistil, že ví, co dělá, že ho nechce okrádat o teenagerovskou svobodu, aby v něm vzápětí bystře zpozoroval Bergkampova nástupce. Teď si všimněte toho ukázkového protiřečení si: Wenger nechce svému šikulovi svazovat nohy a přitom mu co nevidět uloží na bedra úděl z řady nejtěžších - jednou nahradit legendu na slovo vzatou, samotného nelétajícího Holanďana.

A právě teď se nám kříží Wilshereovy šlépěje s kroky jeho dvou kolegů zmíněných výše. Na první pohled se totiž chystá další předělávka, i když tentokrát značně logičtější. Člen anglické "devatenáctky" totiž doteď nastupoval zejména na pravém, případně levém kraji záložní linie, jen zřídkakdy se přesunul do středu. A právě tam Wenger vidí jeho zářnou budoucnost, nikde jinde totiž Bergkamp neoperoval. Pobíhat kousek za útočníky, zásobovat je vtipnými pasy, vyrážet k zběsilým průnikům a třeba i vstřelit nějaký ten gól - to by měla být hlavní náplň Wilshereovy práce. Stačí jen nabrat trochu té svalové hmoty a taková vize může v cukuletu nabýt reálných obrysů. Zvlášť když počátkem tohoto kalendářního roku přiložil mladičký talent pero k dílu a podepsal svou první profesionální smlouvu. Není tak proč otálet se zahájením další rekonstrukce, třebaže tu stále je pár "ale"...

Známý inovátor Wenger by si teď měl především uvědomit, že jeho ovečky sice budou skákat tak, jak píská, jenže není radno to s těmi foukacími variacemi přehánět. Pak by z toho totiž mohla vzniknout pořádná patlanice. Holt kdo s čím zachází, s tím také schází. A za přehmaty podobné Bendtnerům či Eboueům na křídle onen dotyčný musí nést následky. Ať chce nebo ne. Ptáte se na ty kritické dopady? Pokles o jednu důležitou příčku a těžko uvěřitelných jedenáct bodů nestačí? Nicméně to už je za Wengerem, sezóna prý "nebyla tak katastrofální", takže není nač panikařit. Teď přichází léto a s ním se otevírá další přestupové okno. Před francouzským mágem tak leží další výzva, díky níž může hravě překročit svůj stín, chcete-li vystoupit ze zajetí pověsti, kterou si na sebe sám ušil. Dokáže konečně, že mu kvalitní posílení (svého) mužstva není tak úplně cizí, jak se může zdát? Nebo si zase nechá utéct pár pilířů, aby pak závěrem přestupního období horko těžko slepoval náhle rozdrobenou mezinárodní skládanku? Toť žhavé otázky, na jejichž rozluštění se já osobně moc těším.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (645)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nasriho na křídle jsem nikdy nepochopil, určitě by mu to více sedělo ve středu zálohy, na křídlo nemá takovou rychlost a zdá se mi, že až moc často dělá pracuje s míčem v minimální rychlosti, což je postva pro oči pro krajní anglické brousky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím.Sice nejsem Arséne,ale z toho materiálu co má k dispozici se mi rýsuje jasná skládanka. LMF:Arshavin, CMF Fabregas+Nasri, RMF: Walcott a v útoku Adebayor+Van Persie. Sice Fabregas jako defenzivnější záložník se mi těžko představuje,když si ho srovnám třeba s Yayou Turém z Barcy,ale když tady psali,že je to vlastně jeho parketa,tak proč by to nemohl hrát.Kromě toho to je opravdu asi takový ten režisérský můstek,který by mu směrem dopředu asi opravdu seděl.Nevím proč Wenger hraje s takovým materiálem tyhle škatulata....

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas tvoří hru a potřebuje jí tvořit zezadu, AW ho zkoušel posunout víc dopředu, něco jako hraje Gerard v LFC ale ta pozice mu nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

ako myslis ze napr c.ronaldo young a pod nepredvadzaju technicke kusky ??ved technika sa da naj prezentovat prave na kraji a co sa tika nasriho tak je to skor stred ale o nebol dovodom ze arsenal prepadol hlavnym dovodom bola nestalost vykonov vacsiny opor

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý článek

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne same kokotiny nejaky clovek sa hra na odbornikaa nejde mu to

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

ten autor si dela asi prdel ne? kdyz Wenger rekne, ze sezona nebyla tak katasrofalni, tak ma jasnou pravdu. 4 místo v lize a semifinale ligy mistru prece neni jen tak k zahozeni. A k tomu co pise o Cescovi se nema cenu ani vyjadrovat. Kdyz velkou cast sezony promarodil, tak jake vysledky by po nem chtel? O to, ze je to naladovy hrac, je ten nejvetsi blabol. .. Gunners 4ever!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc není naladový ?

Reagovat
smazaný uživatel

znas ho osobne ci co?

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš asi náladovej ty janku... Ono chtít po Cescovi po dlouhé pauze nějaké extra výkony, to snad může chtít jen hlupák!

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, autor je naprostý odpůrce Arsenalu, není vůbec neutrální. Sezóna byla dobrá. Semifinále LM, čtvrté místo v Premier League také není nejhorší, góly také padaly, autor mě opravdu naštval

Reagovat
fantomas

Kdo by to byl řek, ale autor není odpurce Arsenalu, nýbrž jeho fanoušek.

Reagovat
smazaný uživatel

tato možnost mě taky napadla, ale jestli je fanoušek, tak je to ještě horší! Měl by si vážit práve, co Arsén dělá, a ne ho takhle potupit, je to od něho sprosté

Reagovat
fantomas

To jo, blb jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz vim, jak vypada nastvany fanousek .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podivejte se na gunners.cz na komentare po zapase s Fulhamem jak skoncil 0:0 a tam me to pripada ze se tam taky kazdy chova jako odpurce Arsenalu nez jeho fanousek tak uz tam radsi ani nelezu

Reagovat
smazaný uživatel

"naprostý odpůrce Arsenalu" Odpůrce součsného AFC možná, ale celkově fanoušek AFC, pokud se nemýlím.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak já to můžu asi vědět nevíš? Se omlouvám, tak je fanoušek arsenalu, ale naprosto špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnocení jestli dobrý nebo špatný je asi dost subjektivní. Ale špatný proto, že se nebojí kritizovat?

Jinak v poho, já ti akorát řakl, že je to fanoušek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prdlajs. Wenger je v poslední době zkáza Arsenalu, a kritika musí tvrdě zaznít i z řad příznivců Gunners. Jinak by se taky mohlo stát, že v příštím ročníku nebude žádný tým typu Villans tak dobrosrdečný a najednou se bude Wenger plácat někde v Europa League. Nemluvě o jejich hře...

Reagovat
smazaný uživatel

Rekni me ktery trener by dokazal vest tym s vekovym prumerem nejakych 22 let kdyz nepocitam Arshavina a Rosickeho a ziskat 4.misto v PL a dosahnout semifinale LM...OK mozna si za to Wenger moze sam, ze nakoupil nezkusene a mlade hrace misto starsich a osvedcenych hracu, ale kdyby ted Arsenal vyhodil Wengera tak by se Arsenal topil v obrovské krizi, protoze nikdo nedokaze spolupracovat s mladiky tak, jak to umi Wenger.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hodne dobrej rozbor

Reagovat
smazaný uživatel

hh... Tak to vidím jasně, kdo nefandí Arsenalu s tímto článkem bude souhlasit, kdo mu fandí nikoli...

Reagovat
smazaný uživatel

hh... na to by nikdo asi nepřišel...hlupáci

Reagovat
smazaný uživatel

Presne naopak

Reagovat
Tsigi

v anketě deníku sport o sestavu champions league byl nasri nejlepší levý záložník, tak si na to nestěžuj

Reagovat
smazaný uživatel

V prestižním deníku Sport ? Tak to asi na tom musí něco být.

Reagovat
smazaný uživatel

"V prestižním deníku Sport ?" to jsi krásně napsal Kdyby tu byly lepší sportovní noviny, Deník Sport už neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych si poslechl i další členy sestavy, nevíš?

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný článek

Reagovat
smazaný uživatel

supr kritika Wengera

jen tak dál... akorát nezazněla chvála na Aršavina

Reagovat
smazaný uživatel

tady se radši nechválí

Reagovat
smazaný uživatel

ako tak toto som necakal,hlboko nesuhlasim stym co tu tento autor chcel dokazat, takto spinit jedneho z najlepsich manazerov na svete to uz chce guraz, nie wenger by sa mal zobudit ale hlavne ty co si pisal tento clanok ..moj osobny nazor..pekny den

Reagovat
smazaný uživatel

naprosty souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

ty reaguješ na všechny negativa? o AW?

Reagovat
smazaný uživatel

Pritakavac

Reagovat
smazaný uživatel

asi hraje na "nejvíc přispívaný článek"

Reagovat
smazaný uživatel

Snazi se vypadat chytre a jakoze patri k tem, co maj pravdu bohuzel pro svoji smulu nemuze uspet, kdyz ty " " nedava pod moje prispevky .. ale ta diskuze se mi fakt libi.. jeste bych si moh precist clanek

Reagovat
smazaný uživatel

a když dám svoje " " pod tvůj příspěvek,vezmou mě do redakce?

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, za lezeni mi do prdele zadne odmeny bohuzel nejsou ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak taky pochválim, dobrá práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezka diskuze, rozdelujici na objektivni fanousky a naprosty zaslepence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s neutrálním postojem k asenalu,jsem to četl se zájmem a docela ok už se těším na "příspěvky"

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že za toho pomalýho, nenápaditýho grizzlyho nabízí Barcelona 45milionů eur

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona ho nebude využívat jako pomalýho grizzlyho ale jako kreativního hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

"Přitom předělat veskrze hotového hráče je pochopitelně oříšek, který se povede rozlousknout jen tomu pravému mistru svého řemesla. A Wenger jím evidentně není." Dost silná káva, nechápu, jak si něco podobného může fanoušek Gunners k Wengerovi dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Když fanoušek Arsenalu sundá růžové brýle, jde to celkem snadno...

Reagovat
smazaný uživatel

to není o brýlích, nýbrž jakési úctě

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ti úcta brání vyřknout pravdu, tak prosím..

Reagovat
smazaný uživatel

pravdu samozřejmě může, ale takto shazovat osobost typu Wengera a dělat z něj neschopného hlupáka...no nevím. Každý, nechť dělá dle své chuti, já bych to zkrátka neudělal

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ona je to bohužel pravda...

Reagovat
honziss

A to ho nesmí kritizovat jenom kvůli nějaké úctě? Prober se.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri se kupoval s tím, že to bude především posila na kraj zálohy, kde odehrál spopusty zápasu za Olympique nebo francouzskou repre. Měl být a myslím si, že byl plnohodnoutnou náhradou za Hleba. Nikdo mu nemůže po první sezóně v Premierleague nic vyčíst.

Wilshere Ano je to talent, ale je rozdíl hrát zápasy za U-18 a dělat si v nich co chce a pravidelně nastupovat v tak těžké lize jako je Premierleague. Přece autor nemůže tvrdit, že Arsenal by se měl spoléhat na 16 letého kluka a díky tomu, že ho Wenger nestavěl nevyhrál žádný pohár. Wilshere odehrál za první tým až překvapivě hodně zápasů, protože kdo znal jeho jméno před sezonou. Počítám jen několik nadšenců, kteří se zajímají i o mládežnické celky Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, Wenger by jen tak nezahodil talenta, jako je Wilshere, to by si nedovolil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale když už Wenger plánuje postavit tým zázračných mladíku s průměrem 21 let, tak ho měl víc nasazovat minimálně jako střídajícího hráče...

Reagovat
fantomas

Autor nikde nepíše, že by na něm měl stavět hru, tak si neplet pojmy s dojmy. Jedno sedmiminutové střídání za celou sezonu (a sotva pět šest účastí na lavičce náhradníků) je prostě málo, at si řiká, kdo chce, co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by mně zajímalo jestli autor znal Wilshera nebo ho někdy před přípravnými zápasy viděl hrát ? Pro hráče, kterému je 16 let a v první sezoně za A tým odehraje zápasy v Premierleague, FA Cupu, Champions League nebo Carling Cupu v počtu 3 plus 5 je to myslím dobrá zkušenost do dalších plodných fotbalových let. Wenger s těmi hráči pracuje denně a snad dobře vidí jestli mladý kluk na to má a jestli už dosáhl lepší výkonnosti než jiní o něco zkušenější spoluhráči.

Reagovat
ElectrickMann

přesně... každý pořád říká, proč staví mladé hraáče, a pak čteš kritiku kde se píše, proč nepostavil onoho mladého 16ti letého hráče, který by asi svýma zkušenostma pomohl týmu k vítězství...

Reagovat
fantomas

Meleš kraviny. Nejde o to, že je staví, ale jaké ty mladé hráče staví. Na nějaké Vely fakt zvědavej nejsem, Wilshere je něco uplně jinýho. Prober se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nejsi zvedavej na naky hrace typu vela? To je borec a talent ja byhc ho videl moc rad casteji v sestave cau radio.

Reagovat
fantomas

Tak ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš proti Velovi? Vždyť je uplně skvělej, Co ty furt lezeš kurva do prdele Wilsherovi

Reagovat
fantomas

Nenervi se...

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle Wengerovy čachry se dají nazvat experimenty a mě vadí.

S Nasrim je to pravda, s Cescem je to pravda. Ohledně Wilshera bych zatim takový haló nedělal, i když ho mohl zkusit vícekrát, když měl Arsenal zraněné.

Dá se říct, že je to výsledkem Wengerovi přestupní politiky, kdy málokdy kupuje hráče, které přímo potřebuje, ale radši udělá dobrý kauf, který však v dané situaci neni nutný a slabá místa se snaží zalepit z vlastních zdrojů. Mrzí mě to nejen kvůli fanouškům AFC, ale taky hráčům samotným, těm to moc nepřidá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi jako vysvětli co je na tom špatného, že když se vyskytne nějaký problém Wenger se snaží zalepit daný post z vlastních zdrojů ? Co je na tom špatného, že se snaží zapracovat do sestavy takový hráče jako jsou Djourou, Gibbs nebo Bendtner než hned někoho kupovat za drahý peníz ...

Reagovat
fantomas

Copak se tu někdo baví o Gibbsovi, ÚTOČNÍKOVI Bendtnerovi a Djourouovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bys ssi to dobře přečetl tak to není reakce na ten článek, ale na ten komentář, kde se autorovi nelíbí zapracování nových hráčů do sestavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Já řekl, že se mi obecně nelíbí zapracování nových hráčů do sestavy? Ne, neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

"slabá místa se snaží zalepit z vlastních zdrojů."

Co je na to špatného ???? Přece nebudeme jako nějaký Xaverov, který za každého vidlaka vysolí 16 mega a pak hraje osmýho fleka s 20 bodobou ztratou na nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se tady ale moc nebavíš o tom kde má kdo hrát, ale o tom že neni třeba hned někoho kupovat. Mluvim o Nasrim a Cescovi + že na to má vliv také Wengerova filozofie.

(abysme si rozuměli, s filozofií obecně souhlasim, ale měla by být přizpůsobivější, vychytanější. Má chyby.)

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hráčům škodí, když každý třetí zápas mění post. Hlavně, když hrajou tam kde jim to očividně nesedí.

Mám na mysli, Cesca na podhrotu, Nasriho na straně (i když tam se původně čekalo, že to zvládne, avšak nic moc), Eboueho v záloze (teď už ok, ale trvalo to rok) apod.

Proti zapracování hráčů co říkáš nic nemám, akorát by třeba Bendtnerovi mohl říct ať chodí víc do vápna naž k lajně..

btw: Kdyby udržel hráče jako Flam, nemusí za něj složitě hledat náhradu. I když s Flamem to snad byla výjimka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednostraně zaměřenej článek proti Gunners!,práce AW si vážím a nevím,kdo tohle mohl vyplodit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proimiň fantome, ale nevím, co si chceš dokázat něčím podobným... Myslím, že nikdo nemohl od Arsenalu čekat něco jiného, než se stalo, takže ta kritika je zcela nemístná a v mnohém neoprávněná

Reagovat
smazaný uživatel

"Myslím, že nikdo nemohl od Arsenalu čekat něco jiného" Tohle nějak nechápu.

Autor prostě popsal oblast, ve které má AW slabiny. Každý má někde slabiny a proč o nich nepsat? Jen proto, že má hodně kladných schopností??

Reagovat
smazaný uživatel

ta "zlost" vůči AW a z toho pramenící narážky jako v článku jsou dány jeho postupy v sezoně a výsledky klubu, které ale dle mne nemohl nikdo soudný čekat o mnoho odlišné. Jinak, nechci zde hrát Wengerova obhájce, moc jej nemusím, ale co je moc, to je ...

Reagovat
fantomas

Tolik věcí šlo udělat jinak a lépe, až to prostě nešlo přehlížet pořád donekonečna.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to v autorovi jen vyeskalovalo. Autor na to poukazuje už dlouho a teď se to silně projevilo. Protože tahle sezona byla ze strany Wengera opravdu strašná i podle mě.

Vždyť on byl největší slabinou AFC.

Reagovat
honziss

Zbytečně si tu hraješ na jakéhosi samaritána nebo bojovníka proti zlu a nenávisti, ale nemístné jsou hlavně tvé narážky.

Reagovat
smazaný uživatel

já si hraji na samariátna? Umyj se studenou vodou a pohoda, chápu tě, ale klid ano?

Reagovat
honziss

A jak jinak bych tohle mohl popsat? Nekritizovat Wengera jen kvůli úctě? Když se mi jeho práce nelíbí, tak napíšu svůj názor a klidně ho i zkritizuju. To, že ty bysis to nedovolil jenom proto, že Wenger je pan někdo, vůbec nic neznamená, ale tlačit to ostatním je fakt kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

psal jsem někde, ať ho nekritizuje? Já jsem se Wengera pouze zastal proti tomu nemístnému shazování. Vůči konstruktivní a oprávněné kritice kohokoli nic nemám, tak mi laskavě nevsouvej do úst něco, co jsem neřekl

Reagovat
fantomas

Co je na této kritice nekonstruktivního a neoprávněného?

Reagovat
smazaný uživatel

výše jsem psal v "mnohém" neoprávněná, ne ve všem. Neříkám, že celý článek je na nic, jen jsem se pozastavil nad až dalo by se říci zesměšnováním a shazováním Wengera, které je mnohdy vskutku neoprávněné. Navíc, nikde jsem neřekl, že článek je nekostruktivní, takže mi rovněž jako honziss prosím nevkládej do úst mnou nevyřčené věty...

Reagovat
fantomas

Jaký zesměšnování? Že někdo je nebo není mistr taky záleží na tom, jaká máš měřítka. Já je mám třeba přísnější než někdo jiný...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že nebude náhoda, když se mnoho čtenářů pozastavilo nad tím, jak je článek přehnaně namířen proti Wengerovi a jak jej do značné míry diskredituje a zesměšňuje, přitom v mnohém neoprávněně. O nárocích na taktiku patrně nemá cenu diskutovat, ani jeden z nás neví, jaké nároky má ten druhý. Já je mám dost vysoké

Reagovat
fantomas

Vždyt ty pořádně neznáš schéma hry Arsenalu a jeho letošní projev. Tak maximálně z Champions League. Proti Wengerovi je namířen vcelku logicky, když byl letos nejslabším článkem celého Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to víš? Ty máš přehled o klubech, o nichž si vedu statistiku držení míče apod.?

Reagovat
fantomas

Vim, že PL nesleduješ...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, a proto neznám herní schéma Arsenalu?

Reagovat
fantomas

Letos se totiž docela změnilo, k horšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty

Reagovat
fantomas

No, tak ted ses předved.

Reagovat
fantomas

Reagovat
homeles8

ježišmarja, že jsi to jen psal, to tu zas jsou/budou komenty...

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych že kvůli nim je napsal, už se trochu nudil po sezoně

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim ti to docela vychází

Reagovat
smazaný uživatel

Asi vycítil, že na EF byla dlouho nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný článek, Tome. podle mě si se vcelku trefně vyjádřil o tom, kde ja jádro pudla.

Jinak musím smeknout nad tvojí slovní zásobou, fakt paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hraje pod Wengerem nejpěknější fotbal v Anglii. Na tento fotbal se dá dívat, bohužel přímočarost a tvrdost Anglie na Arsenal nesedí, proto se až tak nedaří. Pokud příjde nový trenér, přijde naprostá změna ve stylu hry, hráči budou odcházet atd. Jsem naprosto zděšen, co mohl fanoušek Arsenalu vyplodit za paskvil. Je to hrůza.

Reagovat
fantomas

Souhlasim až s tim "je to hruza", ovšem jen pokud to vytrhnu z kontextu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantome, řekl sis svůj názor, ale proč takhle potupovat Arsena? Vždyt pod nim je všechno super. Koho by sis tak představil za něho? On udělal z mladých hráčů hvězdy, on je dokázal vynést nahoru. Nasri hrál dobře, nevím co se ti na něm nelíbilo. To je to samé jako s Čechem, nedařilo se mu chvíli, všichni odsuzovali, ted ho zase všichni opěvují. Prostě povaha českých fanoušků je pro mě nepochopitelná.

Reagovat
fantomas

Pro mě je spíš nepochopitelný někdo, kdo hledá dobré i v tom, co je zlé. Holt má Arsenal fanouškovskou základnu složenou ze samých prokletých básníků.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš icq? rád bych si o tom pohovořil

Reagovat
fantomas

Mám, ale kdybych ho dal, sesypaly by se na mě další stamiliony podobných fanoušků. Muj čas zase neni nafukovací.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi ho napiš na mail... dostal@champions-league.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš svůj pohled na věc, než začneš kitizovat jiné, rád si ho přečtu..

Reagovat
smazaný uživatel

co to co to?

Reagovat
kubys

Nejpěknější fotbal v Anglii?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Četl jsi správně. ukaž mi někoho kdo hraje takový kombinovaný fotbal jako Arsenal

Reagovat
fantomas

Kombinovaný je sice dost - Francouz, Tožan, Slon, Holanďan, Rus... - ale kombinační neni už dávno.

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, jsem se zasmál, vtipálek jak něco. Kombinační není? Hej ty asi nejsi fanouškem Gunners, asi se nedíváš na jejich zápasy, když meleš hovna

Reagovat
fantomas

Copak nevidíš, že si tu sám, komu připadá hra Arsenalu ideální? Kdo nevidí ten propad Fabregase, Adebayora, pomalejší adaptaci Nasriho...a další věci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten klučina je vážně skvělý. Máloco mě rozesměje více, jak jeho názory. Jen tak dál !

Reagovat
fantomas

Bez čárky, chlapče, bez čárky.

Reagovat
smazaný uživatel

tvá reakce pouze podtrhuje můj komentář

Reagovat
fantomas

Tvůj komentář bez jakéhokoliv stanoviska, názoru? Rád jsem ho podtrhl.

Reagovat
ElectrickMann

podej s autorem článku ruku... taky obrovský fanda arsenalu

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

uff

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

podal si si ruku?

Reagovat
fantomas

Levačka se nikdy nepodává... bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Skauti podávaj levačku.

Reagovat
fantomas

Nejsem skaut.

Reagovat
hefy

Jop, jen vyvracim tvoje že levačka se nikdy nepodává. Nic víc v tom nehledej.

Reagovat
homeles8

tak abyste tu jen nenadávali chudákovi fantomasovi, tak sem hodim off topic: co říkáte na Hiddinka jako technickýho poradce v Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto začínám veřit ve variantu s Wilkinsem jako dočasným trenérem..

Reagovat
homeles8

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda Hřebík taky byl za Brücknera konzultantem u reprezentace.

Reagovat
fantomas

Chudák Fantomas si to užívá, v pohodě.

Reagovat
homeles8

jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Článek je po estetický stránce strašnej. Ty rádoby-slovní převraty mi nahání uplně husí kůži. A co se týče kritiky Wengera - odtáhnul letos Váš klub tam, kam měl. Snad jste nikdo nečekal, že se dostane dál než na 4. místo a Champions league naopak ještě kanonýři překvapili.

Za tenhle výplod musím dát , ačkoli je mi Arsenal docela ukradenej.

Reagovat
fantomas

Úspěchy zkrátka nejsou všechno, o co normálnímu fanouškovi jde. Kdyby tomu tak bylo, nebylo by to tak hrozný, i když furt špatný. Když si člověk vezme, jakej mančaft přebíral a jakej vede ted.

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš proti tomuto mančaftu?? Vžyď je super

Reagovat
fantomas

To už nemužeš myslet vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co si kurna furt stezujes!! Chces udelat mancaft jako mel kdysi Real Madrid ci co? Sam vis jak je na tom ted bily balet, jeste hur nez Arsenal, jako hej te totalne nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

A co je dobryho na tom, mit kazdej rok novy mancaft, ktery bude za 5 let nejlepsi. A za 5 let mit dalsi, ktery bude za 5 let nejlepsi. A 5 let nemit trofej, ani radost ze hry, kdyz za AFC hraje samej neschopnej cizinec

Reagovat
fantomas

Ne, nechci žádné Galacticos. Chci ustálený, obětavý, herně a věkově vyvážený, ctižádostivý, ale zároveň na nic si nehrající mančaft. Místo toho tu vidim jen všemožně poslepovanou bandu převážně namachrovaných kluků, co zrovna spadli z nebes.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakup ty hráče ty. Nakup je, pokud chceš věkově vyvážený klub, tak si počkej chvíli, hráči stárnou.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak odchazeji. A prichazeji novi. A ti starnou. A zase mame nejtalentovanejsi tym sveta. Ze vas to bavi podporovat

Reagovat
fantomas

Kéž bych tu příležitost dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

koho bys prosím tě koupil???

Reagovat
fantomas

Ted? Ted už je všechno zbytečný...

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš!! tak na co si stěžuješ kurna hergot. To není možné, až se příští rok něco stane a Arsenal náhodou něco vyhraje, to ti sklapne, to ti sklapne

Reagovat
fantomas

Až...až si děti nebudou mít s čim hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej proč na všechno odpovídáš jak dement?

Reagovat
fantomas

Nemám rád přetvářku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej manšaft přebíral ???

Reagovat
fantomas

Reagovat
afc

zrejme zabudas,ze pri titule 02 hraci ako Vieira,Henry,Ljungberg,Pires mali na nom najvacsi podiel a to boli vsetko nakupy Wengera.

Reagovat
fantomas

A 98 zase Grahamovy ovečky, no...

Reagovat
afc

ano,ale pri svojej prvej kompletnej sezone ziskal double.To taky Rafa moze o tom iba snivat..

Reagovat
fantomas

Co to znamená první kompletní sezona? To byla až ta šestá v pořadí?

Reagovat
afc

1998,preco sa robis sprostym?

Reagovat
fantomas

Rafa taky ale nepřebíral dost možná nejlepší tým v Anglii.

Reagovat
afc

zaujimave,ze Graham ten titul neurobil,ked mal najlepsi tim v PL..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tedy ten "gooner" v nicku, když nevíš??

Reagovat
smazaný uživatel

Chci to vědět od toho fantomase, který je schopen napsat pouze jeden bezvýznamný smajlík než aby mi na otezku odpověděl

Reagovat
fantomas

Fabianski - Hoyte, Djourou, Senderos, Eboue - Vela, Denilson, Song, Diaby, Walcott - Bendtner

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle tým přebral nebo je to sestava Carling Cupu ?

Reagovat
fantomas

Prosim tě, nehraj si tu na pitomce a případně, pokud to opravdu nevíš, si ten tým vyhledej.

Reagovat
smazaný uživatel

Na pitomu asi tady hraješ ty, protože když někdo tady napíše o tom jaký tým Wenger přebíral tak asi neví jak vypadala sezona před příchodem Wengera ...troškui to srovnej v hlavě a zjisti si fakty..

Reagovat
fantomas

Já si mám něco zjištovat, já...

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě si to zjisti, protože pak bys nepsal takový nesmysly...

Reagovat
fantomas

Probůh...já vim, co přebíral, ty ne...takže ty brouzdej. Stejně pochybuju, že ti jména jako Winterburn, Parlour, Wright nebo Linighan něco řeknou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tady chceš působit strašně chytře...Wenger přebíral tým po období Bruce Rioche a dočastných manažeru Houstona a Pata Rice. V sezoně 95-96 hrali jak ty je nazýváš Grahomovy ovečky naprosto zoufale. Obrana Seaman- Dixon, Bould, Adams, Winterburn dělala katastrofalní chyby díky čemuž Arsenal vypadl už někdy v lednu za všech poháru a lize byli celou dobu někdy kolem osmeho místa. Pouze díky Berkampovi, Wrightovi a Mersonovi nedopadli hůře než na konečném myslím pátem fleku. Jenom díky Wengerovi se Arsenal a jeho hvězdy opět zvedli...

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda ale nic to nemeni na fakte ze je to davna minulost a to ze Wenger tuto sezonu vyrazne prekoucoval proste nepopres

Reagovat
afc

otazke je,ci sa zo svojich chyb, toto leto pouci...

Reagovat
smazaný uživatel

presne toto tu dlhodobo tvrdim

Reagovat
fantomas

A nedošlo ti, že to bylo právě kvůli tomu bezvládí a příchodu bezejmenného trénera? Ta kvalita tam byla nesporná a stonásobně větší než dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej ty už normálně nevíš co píšeš fantome. Nevidíš si do huby! Nějak ses do toho zamotal. A ta sestava je opravdu zvláštní, kdyby ji Arsene přebíral, tak Vela hrál v základu a měl 7 roků...hm zajímavý

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
homeles8

to vypadá že jsi se s fantomasem o něco velkýho vsadil a prohrál jsi. A nebo ti přebral holku Fakt to tak vypadá že ho prostě nemáš vůbec rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fakt směšné . Když se mi něco nelíbí, tak to napíšu, ne? To hned musí znamenat, že se s ním pohádám?

Reagovat
Dubov

Wenger je a byl určitě dobrý coach, ale s předěláváním hráčů na nové pozice to určitě přehání. Ono se mu to párkrát povedlo, ale co se snaží udělat s Nasrim je vrchol.

Jinak ale super článek

Reagovat
smazaný uživatel

Touré, Hleb, Rosický, Walcott se povedli, Eboué, Denilson, Bendtner ne

Reagovat
homeles8

Reagovat
ElectrickMann

bendter ještě bude dobrej útočník... vždyť dal letos 9 gólu v PL, to je třetí nejlepší střelec arsenalu...

Reagovat
fantomas

Však tady de taky krásně vidět, že jednim z nejlepších střelců Arsenalu může bejt dneska kdejakej blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lorcan

zajímavý článek Fantomasi, ale přijde mi že seš až přehnaně kritický, semifinále v LM je jednoznačný úspěch (co by za to italský velkokluby nebo bayern dali), v PL je těžká konkurence a projevila se dlouhodobější absence Fabregase.. Nicméně, to co si napsal o Nasrim, s tím naprosto souhlasím

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Prilis pesimisticke. Nevidel bych to az tak cerne. Jen dodam, ze vsechno spatne muze byt k necemu dobre.

Reagovat
homeles8

100.pro fantomase, GATTUSA, terryho a Frankie_Yeaha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tebe vynechal ,co?

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopitelne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a bude i pokračování, komentář no.2? třeba by se našla i nějaká pozitiva

Reagovat
fantomas

Óvšemže.

Reagovat
Lorcan

aháá, to ste měli říct rovnou, že bude následovat článek "co se v Arsenalu letos povedlo" takhle to vypadá všechno strašně černě (ikdyž vše co je v článku je v podstatě pravda)

Reagovat
fantomas

O Arsenalu už ani slovo.

Reagovat
r.mrazik

nevim,co tady vsichni breci,vzdyt se da s autorem souhlasit, Fabregas byl tim presunem dopredu zabity, predelavani hracu je wengerova specialita,ktere se ne vzdy povede a mladase Jacka taky stavel silene malo na to,jaky to je talent...je fajn,ze autor neni zaslepeny fanousek a ze vidi to,co dela wenger spatne...nebo by se melo porad psat jak dobre kupuje mlady a zapracovava je do sestavy? byt fan arsenalu,tak jsem rozladeny take,obcas totiz kroky arsena nemely logiku,ale to je jiz v clanku....navic,i arshavin psal,jak si myslel,ze ho kupovali jako utocnika a on pak hraval na levem kridle

Reagovat
fantomas

Povětšinou nastupoval jako staženější útočník k Ademu (Persiemu, Bendtnerovi, to je jedno).

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem ani netušil, že je tu tolik fanoušků takového ražení Takže jestli se Arsenal zvedne, tak se mají zdejší diskuze asi na co těšit. Do teď byli zalezlí, ale kritika k jejich miláčkovi je vyhnala z úkrytu

Reagovat
smazaný uživatel

* Tolik "fanoušků" Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem fanouškem Wengera, jeho práce s mladíky je/byla obdivuhodná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strasny sracky v tom clanku co se tyce Wilsheera, neprijde mi to jako skvelej rozbor jak tady nekdo psal spis se to zda jako rozbor Jacka Wiĺsheera...AW jiste jak to s nim dela a je jasny ze slo v sezone o dost a asi tezko mohl nechat hravat wislheera casto kord kdyz byli neustale zraneni jini hraci ty starsi a zkusenejsi a uz tak hrali mladici ...traparna.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je to fanousek Arsenalu at se zamysli..... Arsenal hraje nejhezci fotbal v Anglii proto jim uz dlouhou dobu fandim...a to co dela Arsene z nasim tymem je nadhera zatim je to bez vysledku ae za rok nb za 2 bude Arsenal na takovy urovni jako je dnes Barca....a ty co fandi chelski nb MAN WHO nechape fotbal a fandi jen kvuli tomu ze maj pohary atd......ja vidim v PERSPEKTIVNI tym do budoucna !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
fantomas

Perla diskuze, vážení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muze hrat AFC nejlepsi tym v Anglii, kdyz je v ni i Stoke?

Reagovat
smazaný uživatel

* nejlepsi fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Žij v tý nevědomosti a zaslepenosti dál..

Reagovat
smazaný uživatel

ach boze

Reagovat
smazaný uživatel

možná už bych to přestal hulit

Reagovat
herbage

Bohužel souhlas s Tavem a robertocarlosem. Článek je velmi přeplácaný, některé obraty působí velmi uměle, jakoby si je autor před článkem napsal na kus papíru, pak je silou natlačil do článku a dělal si čárky, které má již odbyté. K samotnému jádru věci. Wengera jsem letos v dílčích věcech příliš nehájil, spíše mi lezl na nervy, ale v souhrnu se ho musím zastat. Ví co dělá a ví proč to dělá, takových trenérů moc není. Nasazení Fabregase na podhrota? Chyba, ale neměl k dispozici zdravou dvojici do útoku. Když se vrátil Adebayor, zranil se Persie, když se vrátil Persie, zranil se Eduardo a Adebayor. A když náhodou byli dva z trojice Ade, Eduardo a Persie alespoň v nominaci nma utkání, tak ten jeden z nich měl ještě zdravotní probémy a na hřišti si předčasným startem ublížil. Stejně tak, 4-5-1 se nehrálo, protože by Weger chtěl, ale protože se hrálo proti nesmírně islným soupeřům, kde se musela zpevnit záloha. Co se Nasriho týče, tak zásadně nesouhlasím. Od toho, aby hra po lajně byla živá, je kraní obránce, ne křídlo. Křídelní hráč si má sbíhat do středu a pomáhat tvořit hru. Proto Nasri na pravém křídle je 100x platnější, než Walcott, který je do plných vždy nejhorším hráčem na hřišti. Nasri se mi na levém křídle v prvních zápasch uplynulé sezóny velmi libíl a dokonce dával spoustu gólů. Naopak ve středu zálohy mi přišel utopenej a jen se tam tak toulal. Lévé či pravé křídlo jsou ideální post pro něj. K Wilsherovi. Stačí se podívat na Messiho s Bojanem, jak často ve své první sezóně nastupovali. Jack hrál pravidelně za rezervu, pomohl mládežnickému týmu vyhrát FA Youth Cup, jeho sezóna nebyla rozhodně zklamáním. Stejně tak jeho post je pravé či lévá záloha či případně podhrot, kde ale stejně moc nastupovat nebude. Důvod je jasný. Wenger má spoustu útočníků a neude tedy zbytečně stavět příliš mnoho hráčů do zálohy, aby měl 5 útočníků na lávce. Jack má ještě čas a to že ho Wenger příliš nevytěžoval je v jeho věku optimální. Jinak to připodobnění k Bergkampovi brát více s rezervou, co jsem měl možnost vidět, tak nastupoval v přípravě na pravé či léve záloze a tam je taky jeho místo. Takže příští rok čekám zpátky 4-4-2 s mohutnou podporou ofenzivy od kraních obránců, s tvořimými křídli, které si sbíhají na střed a uvolňují tak prostor bekům, se silným tsředme Fabregas, Song a smrtícím duem v útoku Ade, Persie. Jestli i příští rok se budou opakovat staré chyby, pak je teprve potřeba se zamyslet, jestli něco není špatně z dlouhodobého hlediska a pak hledat případná řešení. Tato kritika je ale z velké části neoprávněná

Reagovat
fantomas

Wilshereovo místo na lajně určitě neni. Jako bys nevěděl, kde je jeho síla, ale tak co už. Pro všechno máš výmluvu a opodstatnění, na to už sem zvyklej.

Reagovat
fantomas

*nebo ne určitě, spíš by se ve středu uplatnil lépe.

Reagovat
herbage

Kde píšu, že jeho místo je na lajně? Tady je to určité nepochopení. Ty pořád chceš z Arsenalu nějaký Blackburn+, který by hrál 4-4-2 s křídli jako Downing a Bentley. Jenže Arsenal hraje 4-4-2, kde křídla suplují krajní beci a křídla jsou tvořivý záložníci, často středový, kteří si sbíhají do středu a pomáhají tvořit hru. Ať už Ljunberg, Pirés, Hleb, Rosa či Aršavin. Stejný post je i Jack, který na střed zálohy nemá, protože tam je potřeba nesmírně silného a zkušeného hráče, třeba jako Fabregas či Song. Wilshere naopak na levé či pravé záloze uplatní svojí hbitost, střelu a myšlenku

Reagovat
fantomas

Proč by jako nemohl, když mu je ted šestnáct, přibrat? Pokud Wenger opravdu ví, co dělá a co chce, pak bys mu měl věřit, že se z Wilsherea ještě stane korba, která bude schopná hrát ve středu.

Reagovat
herbage

Ne váhou, ale typově. Rosa je rovněž schopný hrát střed, ale hraje křídlo. Hleb hrál ve Stuttgartu rovněž špílmachra, ale v Arsenalu hrál křídlo. Nasri v OM to samé. POkud is pamatuješ na předloňskou sezonu, tak Hleb hrával buď právě levé křídlo nebo takového tvořivého podhrota. Přesně na tuten post může Wilshere rovněž naskočit. Nebo pár let záptky to hrál i Ljunberg. Co ale chci říct je, že Wilshere má ideální předpoklady na to hrát právě to ofenzivní křídlo, které se stahuje na střed a tvoří hru, kde by měl ideální podmínky pro svůj hráčský růst. Střed může hrát a až déle, až bude mít potřebné zkušenosti a ztratí rychlost. Fabreags není žádný rychlík a proto hraje na střed. Střed by totiž měl být dispečer celé hry a na to Jack v 17 vážně nemá

Reagovat
herbage

Třeba ve finále FA Cupu, co jsme si všimnul, tak po jeho ztrátě míče padl gól Liverpoolu. to by si hráč na jeho postu dovolit neměl, zvlášť kdyby hrál ne proti mladým dorostencům, ale proti dospělým tvrďákům z PL či LM.

Reagovat
fantomas

Pak by u nás nehrál ve středu pole nikdo. Taky byl u třech ze čtyř našich gólů, to je ale nic.

Reagovat
herbage

Sorry, musel jsem jít hrát utkání. To co píšeš nikde nepíšu. V tom utkání hrál Jack právě tu Bergkampovu pozici podhorotového hráče a zbytek týmu pracoval na něj. On na oplátku diktoval tempo hry a rozdával nápadité balóny. Jenže kdyby za ním nebyli další hráčí, tak by byl střed šílený průchoďák a poznal to i Brady, proto ho nenechal jako samotného špílmachra v 4-4-2, kde záloha hraje diamant. A to ani v FA Youth Cupu, to bych ho nechtěl vidět v PL. Křídlo je pro něj jako stvořené a taky tam s ním Wenger počítá, ať chceš nebo nechceš

Reagovat
fantomas

To je snad jasný, že za špílmachrem je vždy jeden dva hráči, kdo ho jistí...to mi chceš říct, že se mu nepujde v budoucnu přizpusobit?

Reagovat
herbage

Hele, pokud prosazuješ hru na dvě rychlá křídla, např Walcott, Aršavin, tak i kdyby ho jistil Song, tak zálohu Walcott, Wilshere, song, Aršavin poskládat nemůžeš, byl by to děsný průchoďák. Navíc ve svém článku na vysněné místo pro Wilshera cpeš Nasriho, který by mu toto místo na pškných pár let zabral. Takže řešením je 4-5-1, kde máš tříčlenou zálohu, dvě křídla a hrot, ale to jaksi v článku rovněž kritizuješ. Tak mi prosím napiš, kam bys Jacka postavil a jak si to celé asi představuješ, děkuji

Reagovat
fantomas

Kritizuju ho jen v momentálním rozpoložení, v budoucnu bych se mu nebránil, když todle rozestavení Wenger nebo někdo jiný naočkuje kompletní (!) jedenáctce.

Reagovat
herbage

To snad ne. Kvůli jedinému hráči bys změnil celý herní systém, když ten samí hráč dokáže zahrát kvalitně na křídle, kde by měl i méně defenzivních poviností. Van Perie sám hrát na hrotu nemůže, stejně tak Adebayor je tam odříznutý. Časem možná ano, ale to pak zase nechápu poznámky, proč ti vadí, že Wilshere nedostává tolik příležitostí a proč ti vadí, že s ním Wenger počítá na Bergkampovu pozici, kde ty pro něj vidíš to ideální místo

Reagovat
fantomas

Kde píšu, že mi Wilshereovo předělání vadí? Jen sem zmínil tu paralelu, přečti si to prosim znova. Co se týče změny systému - stejně to takhle nefunguje (a neni to kvuli zraněním, kdyby náhodou), takže je nasnadě něco s tim dělat.

Reagovat
herbage

Wenger ho chtěl spíš povzbudit, než z něj dělat hned spasitele, rozohodně to není důvod k přehnané kritici. On právě o něj pečuje a měl s ním řadu pohovorů, je to jen mezi nima, my do toho nevidíme. K té změně systému. Já řikám, že není nutná. Uvidíme příští rok, pak se o tom budem bavit, tuhle sezónu nemá cenu dále rozebírat, protože ničeho kloudného se stejně nedoberem

Reagovat
fantomas

Povzbudit někoho přirovnáním k Bergkampovi není uplně štastné. Navíc ten nadpis a předešlá dvě témata ste si tak nějak neštastně stáhli i k tomu třetímu. To neměla být ani tak kritika Wengera, jako spíš poukázání na občasnou nestálost jeho prohlášení a podivení se nad opomíjením Jackieho (ani bych necekl, kdyby alespoň vysedával na lavičce namísto tragického Vely, nechci hned, aby hrál základ - ale pouhých sedm minut?).

Reagovat
herbage

Tak za Velou si budu stát já, ten chlapec měl dostat více příležitostí, žádný tragéd. Spíš mě štvalo, že místo Denilsona a Diabyho nedostával šanci Ramsey, Wilshere má ještě času dost, to Ramsey je o rok či dva starší a měl by pravidelně 10-20 minut ke konci rozhodnutých zápasů dostávat

Reagovat
fantomas

Tak mně je jasný, že španělákovi jako ty se styl Vely bude líbit. Na sobce se ale v Arsenalu nikdy nehrálo, tak snad ani nikdy nebude.

Reagovat
herbage

Mě nepřišel tolik sobeckej, naopak docela i přihrával, teda co jsme viděl. Sobeckej mi přijde Walcott

Reagovat
fantomas

Sobecký jsou oba. Velova hra je postavená na kličce a jakémž takémž zvládání soubojů jeden na jednoho, příhra je až ta nejkrajnější mez.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas tohle je radost cist.....hned sem na ten clanek zapomnel.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Arsenal hrál 4-5-1s Bendtnerem na křídle i v Římě, kterej měl asi 9 zdravejch hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu

Reagovat
kubys

Tento komentář je taky neuvěřitelná slátanina. Jinak výborně - upevňuješ si postavení nejviditelnějšího scuma v sekci "Anglie".

Reagovat
herbage

Co na to říct? Zrovna od tebe mi to nevadí. Já se nikde fandou PL nedělám, mám rád všechny ligy a fotbal obecně, jestli je tohle pro tebe definice scuma, tak prosím

Reagovat
Counter

souhlas se vším všudy

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to nekdo napsal clanek mysli si ze je to dobry a obhajuje si to tady jako malej kluk?Skvelej clanek

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal mam rad Wengera jako jejich trenera taky ale co tu napsali je pravda taky to nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo pekne napsanej clanek... nekdy mi pripada ze arsenalu vyhovuje hrat do 4 mista... pobrat pak nejaky ty penize z LM a vklidu splacet stadion a jednou za cas prodat nejakej ten vypiplanej talent

mimochodem fabregas byl tuto sezonu fakt bidnej a jestli za nej barca nabizi nejakej balik klidne bych ho prodal... za ty prachy si wenger najde deset fabregasu - a on uz opravdu neni co to bejvalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger zkazí jednoho Fabregase, prodá ho, koupí si 10 Fabregasů, zkazí je, prodá je, koupí si 100...

Reagovat
smazaný uživatel

co to tu trepes? Fabregas hral hovno otazkou je ale preco? Na zaciatku sezony preto ze za nim stal tragicky Denilson a robota ktoru predtym v pohode zvladal Flamoney ci Gilberto teraz musel robit Cesc. Potom bol 3 mesiace mimo a po navrate sa stal obetou Wengerovho blbeho a zjavne nefungujuceho systemu. Jeho odchodom by klub nic neziskal .

Reagovat
smazaný uživatel

Solidní článek

Reagovat
smazaný uživatel

nesúhlasím, zrazu kolko trénerov a manažérov sa nám tu ukazuje....

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas je tlusťoch

Reagovat
homeles8

200. pro waldemara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodne s clankem neslouhlasim Wenger na to v jake je v Arsenalu situaci si stoji velmi dobre... Podivejte se na ostatni tymy big4 a jejich silene penize v prestupech...Arsenal byl v semifinale ligy mistru a v big4 se porad drzi solidne... Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za argument idiota? V jaké je Wenger situaci? V takové, jakou si ji sám udělal...Hill-Wood mu dá peněz kolik chce, ale Wenger si furt stojí na svém systému, který mu, jak všichni víme, nevychází...

Reagovat
smazaný uživatel

da mu penez kolik chce jo?? Tak to teda nevim... a podle me ten system zas tak spatny neni, Wenger to s tema jeho mladikama dotahl letos hodne daleko... i kdyz se mu par nakupu nepovedlo, tak prece neznamena ze je spatny manazer... Rozhodne jsou ty ztraty min videt nez v ostatnich tymech treba jako je Chelsea... Dat miliony za posilu, ktera se pak nechytne je horsi nez kdyz Wenger koupi 10 mladiku za stejnou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

pokud je autor fandou AFC, tak by takovej blbábol nemohl napsat. Taky se mi v některých zápasech nelíbilo rozestavení, ale že by to v celku byla taková katastrofa jak sepíše, tak to by ta sezóna musela dopadnou katastrofálně, no nebyla ani dobrá ani zlá. Za článek palec dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Jak málo dnes stačí fanouškům Arsenalu k radosti. Přesněji řečeno to je letos ubohá hra, málem ani ne 4. místo v PL, nepochopitelné postupy managera, léta bez trofeje a Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamena malem ani ne 4té misto? 9bodů je dostatecny naskok ne? Nechapu jak si vubec nekdo mohl myslet ze ze by snad aston villa popr.everton mohli skoncit pred arsenalem snad jen hlupak nebo totalni naivka.

Reagovat
smazaný uživatel

dlouho to tak vypadalo ty naivko

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jim teda veril a cekal sem ze to aston villa nezvladne, byl jsem naprosto v klidu dalo se cekat ze az se vrati Fabregas s walcottem ktery nebyli k dispozici v dobe kdy Aston Villa dotirala ze pude Arsenal nahoru a naopak Aston Villa dolu jak sme mohli posledni kola videt.

Reagovat
honziss
Reagovat
Tomanatura

Chybělo ti něco?

Reagovat
kubys

No mě teda jo Wimbledon a Coventry

Reagovat
honziss

Ale ale ale. Ještě Swindon a Barnsley, které jsem ti poradil, co?

Reagovat
kubys

V konečném výsledku byli započítaní

Reagovat
Tomanatura

Bradford, Swindon, Oldham

Reagovat
honziss

U mě Bradford, Swindon, Barnsley.

Reagovat
Tomanatura

Ale jako jeden z posledních jsem si vzpomněl na Everton.

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Co mate s Bradfordem .. takovy slavny spadnuti az do League Two, ty jsem psal mezi prvnima .. me sere ten Wimbledon, to je ostuda

Reagovat
honziss

Na Wimbledon jsem si vzpomněl jako na úplně poslední, asi pět sekund před vypršením času. Bradford mi vypadl no. Za to jsem mezi prvníma psal Oldham...

Reagovat
smazaný uživatel

Bradford, Swindon, Oldham

Reagovat
smazaný uživatel

Oldham, Wimbledon.. a Blackburn

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To je takový hnus co jsi tam, že jsem ten článek ani nemohl dočíst do konce jak se mi dělalo špatně

Reagovat
fantomas

Já to fakt nechápu, jak někdo může blít nad jasnými fakty - utopeným Fabregasem, (opomíjeným Wilsherem), nevyužitým Nasrim. Vždyt to musí každej vidět...

Reagovat
Bakary3

Nenapsal bych to tak ostře, ale souhlasim.. Nezávisle na nicku

Reagovat
smazaný uživatel

to fantomas: Ještě jsi k tomu článku měl dát anketu, aby ti čtenáři oznámkovali článek

Reagovat
fantomas

Reagovat
Staenly10

Článek celkem dobrý,ale na můj vkus až možná moc kritiky ... Jinak,si nemyslim,že by tato sezona pro Arsenal (výsledkově) nebyla až tak tragická...

Reagovat
smazaný uživatel

clanek velmi dobre a do jiste miry i vecne napsany (kritika zabiteho fabregase, do jiste miry nasri i wengerovo predelavani pozic), na druhou stranu je tam te kritiky na me trochu moc, misty i trochu nevecna (s tim wilsherem delas z komara velblouda) nebo nemistna (ta nevdecnost nebo az totalni neucta k wengerovi, ktery toho s arsenalem preci jen docela dost dokazal. tedka buduje novy tym po odchozich legendach, je ovsem otazka, jak dlouho mu to budovani bude trvat a jakym zpusobem se mu to povede, fanousky cekajici na uspech samozrejme chapu). nenapsal jsi ale vubec nic treba o arsavinovi nebo o dlouhodobe zranenych eduardovi ci rosickem (kdyby nebyl eduardo zraneny, zadne kopyto jmenem bendtner by nehralo, kdyby nebyl zraneny rosicky, nemusel by se predelavat eboue na levou zalohu, atd. a celkovy projev tymu by byl myslim lepsi. je to pouze kdyby, vim, ale na ta zraneni jste meli smulu neuveritelnou a s tim wenger opravdu nic neudela, pak uz nezbyva nez improvizovat)

za clanek:

Reagovat
fantomas

Mně zas ale nešlo o to, věnovat se populárním "kdyby".

Reagovat
smazaný uživatel

tak treba jen zminit, ze nektere ty predelavky nebyly dany jen nejakymi vrtochy wengera, takhle z toho on opravdu vystupuje jak totalni senilni hlupak, coz vubec neni

Reagovat
fantomas

Posun Fabregase nebyl ničim vynucený, stejně jako u Nasriho (ten byl dokonce už jako křídlo kupovanej, prý), takže nevidim duvod, proč to zminovat.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, ale treba presun eboueho (o kterem tam myslim taky nekde pises, ale ted si nejsem jisty) nebo cachry machry s van persiem ci nasazovani bendtnera ano. na muj vkus tam mas te kritiky proste moc ale presto velmi dobry clanek, ktery tady rozpoutal i velkou diskuzi, tak to ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

Dokážem pochopiť pohnútky autora článku, k forme sa nevyjadrujem. Wenger už pre mňa dlhšiu dobu nepredstavuje to, čo kedysi. Z minulosti sa žiť nedá a pokiaľ je kritika oprávnená nevidím jediný dôvod prečo jej nevysloviť svoj súhlas. I keď netvrdím, že isté časti sa nemohli doznať zmeny...

Reagovat
smazaný uživatel

pochvala pro fantomase, vzdycky kdyz pise, vi o cem mluvi a rozumi tomu vic jak polivina z vas tady. Tento clanek je pravdivy a ti kdo si mysli neco jineho ,jsou bud slepi nebo blbi, bo co ted predvadi Wenger s Arsenlame je hnusm, arsenal mi byl sympaticky tak 4-6 let zpatky, ne ted kdy tam hrajou namysleni mladi frajirci co nic nedokazali.

Reagovat
smazaný uživatel

autor ma uplnou pravdu...

nasri byl jeden z jtalentovanejsich ofenzivnich zalozniku a wenger ho da na defenzivniho, na coz nema ani fyzicky natoz herni predpoklady...

a s tim doplnovanim sestavy- nalevo nemusel hrat eboue ale uz zminovany wilshere a v utoku misto tragickeho bendtnera mohl casteji zkouset velu, ktery je podle me lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

autor ma uplnou pravdu...

nasri byl jeden z jtalentovanejsich ofenzivnich zalozniku a wenger ho da na defenzivniho, na coz nema ani fyzicky natoz herni predpoklady...

a s tim doplnovanim sestavy- nalevo nemusel hrat eboue ale uz zminovany wilshere a v utoku misto tragickeho bendtnera mohl casteji zkouset velu, ktery je podle me lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím.Sice nejsem Arséne,ale z toho materiálu co má k dispozici se mi rýsuje jasná skládanka. LMF:Arshavin, CMF Fabregas+Nasri, RMF: Walcott a v útoku Adebayor+Van Persie. Sice Fabregas jako defenzivnější záložník se mi těžko představuje,když si ho srovnám třeba s Yayou Turém z Barcy,ale když tady psali,že je to vlastně jeho parketa,tak proč by to nemohl hrát.Kromě toho to je opravdu asi takový ten režisérský můstek,který by mu směrem dopředu asi opravdu seděl.Nevím proč Wenger hraje s takovým materiálem tyhle škatulata....

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale napätá diskusia, tak ju trošku spríjemnime i keď už je to skôr trápne

http://www.rathergood.com/drogba

Reagovat
Tomanatura

To je nejlepší video na eurofotbale.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

No, ten tvuj komentář u toho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trapnost tohoto videa přesahuje jen Didijérova demence a fotbalové schopnosti Pelého..

Reagovat
Tomanatura

Já myslím, že je to geniální. Autor má u mě

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím jak s článkem, tak i s těmi,co jsou proti...

Wenger dělá hromadu chyb a celkem velkých. Třeba Fabregas na podhrot a různé čachry s hráči, jako je Diaby a spol. Na druhou stranu já počítal s Nasrim na křídlo už když přicházel. Respektive mi tam seděl. Sice na středu by zahrál možná líp,ale na křídlo byl potřeba hráč. A radši Nasri než Diaby.

Článek mi přišel, jako bych ho psal já, tohle není standartní fantíkův styl... Nebyl věcný a přišel mi hodně osobní a zainteresovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem Tom.

Aj ked, mohol si mi oznamit, ze tu budu uvedene aj moje nazory .

A este k tomu Wilsherovi - Pred sezonou si si na to mohol kludne stavit ...

Reagovat
fantomas

Jaké tvé názory?

Reagovat
smazaný uživatel

Nazory o tom ako neustale stavanie hracov na ine pozicie, nez na akych su zvyknuty hrat ničí Arsenal...myslim ze to bolo pri tej legendarnej hadke s Getzom.

Reagovat
fantomas

Nepamatuju si, nejspíš holt na to máme podobný náhled.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Jojo, už vim.

Reagovat
fantomas

Ale však já ti tam nijak neoponuju, naopak Getzovi říkám, že se s tebou dá v lecčems souhlasit a právě že nám tohleto škodí jsem měl na mysli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ja nic o oponovaní z tvojej strany nehovorim. Len vravim, ze tvoj clanok mi pripadal takmer ako velmi rozvinuty nazor, ktory som nedavno prezentoval...

To ze sa aspon v niecom zhodneme ma len tesi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To ma poser - Nova sport súhrn sezóny - 11tka roka s Riom a Bosingwom (len vypichnuté to najzarážajúcejšie) a v zozname 5 naj zápasov sezóny bez AV-Everton Hlavne, že je tam MU-Spurs...

Reagovat
smazaný uživatel

to vis, NOVA sport

Reagovat
smazaný uživatel

Dostaneš prémiu, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na Daniel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokazes vysklonovat moj nick ?

Reagovat
smazaný uživatel

ako tak citam tak sa to tu zmenilo na "peknu" bratovrazednu vojnu .... sice kde inde sa to moze podarit ked nie v tabore Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

V Rusku

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre Spartak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kolik příznivců může mít takové zlo

Reagovat
smazaný uživatel

myslis tim spartak? ne, mne to jen prijde vtipny. jinak v rusku mam rada zenit.. ale pl moc nesleduju, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zenit taky není ideální, to je něco jako Chelsea - dokud nepřišel Gazprom byli průměrní...

Reagovat
smazaný uživatel

uznavam, ale ja se v tomhle orientuju spis podle cechu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v CSKA je Necid, hrál tam Jarošík...

Reagovat
smazaný uživatel

400 ?

Reagovat
$dolar$

Rafale Nedal pred chvili dohral na French Open !!!!!!!!!!!

Robin Soderling

Reagovat
smazaný uživatel

zato muze ruzovy trikot

Reagovat
smazaný uživatel

A ted pojdme spolecne fandit Verdascovi

Reagovat
smazaný uživatel

neee Kolja pude dal

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz by hral s kymkoliv jinym, tak bych mu to i pral.

A Ancelotti skoncil v AC

Reagovat
smazaný uživatel

a sup s nim do chelsea

Reagovat
$dolar$

Presne tak, ale Kolja mu dava

Reagovat
smazaný uživatel

Verdasco to furt nezvlada psychicky. Je az moc kratkou dobu nad nejlepsi 30... Strasne pomalej vyvoj toho hrace

Reagovat
$dolar$

Pomalej? Nenech se vysmat, takovej skok ( diky genovymu dopingu) co zaznamenal pred sezonou, se divim ze mu na to jeste neprisli Dneska mu ale fandim

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze genovej doping by mu nezmenil vykonost za jedno leto. Si zas neco slysel a delas tu s tim machra, predtim byl tvuj argument, jak ma lepsi podani a jak nedela dvojchyby, pri tom to platilo jen v Australii a od ty doby se vratil ke svymu starymu. Verdasco hraje furt to samy. Bohuzel.

Reagovat
smazaný uživatel

pardon, za jednu zimu.. fotbal plete hlavu

Reagovat
$dolar$

Zaprve to je jen a jen moje domnenka, nic jsem neslysel, nikde jsem nic podobneho necetl. Zadruhe podani ma oproti minule sezone 1000x lepsi. Minuly rok mel zapasy kdy delal 20 dvojchyb behem zapapsu, nyni jich v prumeru udela 4. Sila podani je o 20-30 km vetsi nez minulou sezona. Sila forhendu o 50% vetsi beckhand stejne tak lepsi nez minulou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim o tom typu dopingu - on se zatim osvedcuje nejvic v posileni vydrze. Ja bych proto nehadal Del Potra ani Verdasca, kteri vpodstate pokazdy, kdy vyhraji nejaky dlouhy zapas se silnym hracem, druhy den konci s kymkoliv. Mne se nezda spis Tsonga, ktery jde do kazdyho zapasu jak po tydennim odpocinku.

Verdasco hlavne zlepsil techniku tech uderu. Dvojchyby dela furt .. On tu silu mel vzdycky, akorat konecne zapracoval na tom vyuziti ji.. mne se nezdaj jini hraci..

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Ironie,provokace,nebo to myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez tohoto Wankera by to nebylo ono. Sice je to vřed, ale baví mě sledovat jeho práci. Prostě úžasná :)

Reagovat
Staenly10

Tak jak pro koho (tim nechci Wengera jakkoliv snižovat)...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fanoušky Arsenalu to nikdy nemůže být úžasná práce....nikdy bych nechtěl vidět, jak v mém oblíbeném klubu hraje taková banda vymaštěných fotbalistů

Reagovat
Staenly10

Tak i tady platí jak pro koho... Někomu vadí,že tam je málo nagličanů,někomu zas vadí,že tam hraje spousta mladých hráčů a naopak někomu se ten jejich "fotbal" líbí a preferují dravé mládí... I tady je více cest

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je super, že to dravé mládí tak pomáhá klubu tím, že později odejdou....Mě se líbí, jak jsou fanoušci Arsenalu tak naivní, když tvrdí, že je Arsenal velkoklub a hlavně díky Wengerovi :)

Reagovat
Staenly10

Tak to už je věc managera,jestli je pustí nebo ne... A co se Arsenalu týče, podle mě šli "hodně" dolu po sezoně 2005/2006...

Reagovat
afc

2004/2005

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WENGER ODVÁDÍ SKVĚLOU PRÁCI, KDO SOUHLASÍ, AŤ REAGUJE PALCEM NAHORU!!

Reagovat
smazaný uživatel

jn mít několik let za sebou budoucí nejlepší mužstvo Evropy, které už dlouho nic nevyhrálo

Reagovat
smazaný uživatel

A proč se tady baví furt kurna o vitezstvi? Jezis, tak ctyri leta se neziskal zadny pohar, vsak co? sice me to mrzi, ale ze bych kvuli tomu tak spinil Webgera, to rozhodne ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde len o to. Staci sa pozriet na hracov Arsenalu,kde je 1 pravidelne hrajuci Anglican,pozriet sa na zapasy Arsenalu,v ktorych hraci v cervenom vobec nebojuju,nevazia si dres ktory maju na sebe a na vacsinu tych zapasov sa ani neda pozerat,kedze aj ta hra uz je otrasna.

Ak je ti aj toto malo,tak si dalej zi v tom svojom svete.

Reagovat
smazaný uživatel

popis mi tu otresnou hru, prosim

Reagovat
smazaný uživatel

schvalne sa snazis zo seba robit vola alebo si fakt vol?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas nakopne loptu,obrana ju odvrati,dostane sa k nasrimu na lavom kridle,ten sa s nou pohra aposle ju na stoperov,ktory si ju 10 krat vymenia po celej sirke ihriska. Potom sa dozadu po loptu vrati Fabregas,nakopne ju...

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Skus to porovnat s nasou hrou z pred par rokov -

http://www.youtube.com/watch?v=5NpM9tYmrAA&feature=channel_page

Reagovat
fantomas

A to ještě neni ani tak starý.

Reagovat
fantomas

Unavená, stereotypní házená, bez hlavy a paty, jakékoliv myšlenky...křídla neexistujou, Sagna se dopředu docela bojí, Gibbs se zase zapomíná vracet, tudíž kraje hrozitánsky nevyrovnané a nebezpečné tak akorát pro nás. Útok nulový, pokud hraje Adebayor nebo Bendtner, sám Persie odmaká fakt jen tu svou polovinu, víc ne. Takže směrem dopředu jsme daleko bezzubější jak loni, například.

Reagovat
fantomas

Chudák Fabregas, když neví, pošle dlouhej míč Ademu, jak píše Daniel, ještě lépe někomu menšímu. Prostě hrůza. Hráči jak kdyby nepřemejšleli.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále se sám sebe ptám, proč fandíš Arsenalu, když s ním nesouhlasíš? Všichni Angličtí fanoušci řekli Wengerovi aby neodesel. Proč? Myslím, že k tomu důvod měli. A jestli ty s tímto nesouhlasíš, jdi fandit někomu jinému

Reagovat
fantomas

To je jakási setrvačnost, ti lidi jsou Wengerovi vděční za Unbeaten Run a titul z roku 2002 (takové zásluhy se mu odpárat nesnažim), bohužel už nevidí současnost. Tys taky buďto zaspal (dle nicku to tak ale nevypadá) anebo seš prostě zbržděnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj nick je zde pěkně dlouho a rosický je můj nejoblíbenější od působení v Borussii. Takže se laskavě do mě nenavážej, od takových buzen, jako si ty si to líbit opravdu nenechám. Zbržděnej nejsem, jenom opravdu nikam nespěchám jako ty. A myslím, že fanoušci, co chodí Arsenal podpořovat každý zápas, do toho vidí mnohem víc, než ty. A že píšeš na Eurofotbalu články, to z tebe nedělá nikoho velikého, takže nevystrkuj nos. Ten už si dneska ukazoval hodněkrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Až se zchladíš, můžem pokračovat. Pokud to totiž nezvládneš bez nadávek, nemáme si už co říct. Mimochodem - v televizi a naživo se odehrává uplně jinačí zápas nebo co? (O tom zkus popřemejšlet, ale odepiš opravdu, až se hodíš do klidu)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No zas to s tim chlazenim nepřeháněj, abys nenastyd.

Reagovat
afc

na to,ze sme podla teba smerom dopredu dost bezzubi,tak sme na tom co sa tyka strelenych golov este dost dobre.Si zober, ked to bude smerom dopredu idealne.ake to bude potom?

Reagovat
fantomas

Ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Si vem, kolik gólů padlo ze standardek...taková třetina, troufám si říct.

Reagovat
afc

ja som rad aj za ne.V minulosti sme boli v standartach uplne neschopni.A co sa tyka golov po rohu,tak je to velka slabota.Kopeme kazdy zapas 10 rohov a goly takmer ziadne.

Reagovat
fantomas

Ale sme neschopní furt - jen při jejich bránění. Navíc faulů na naše hráče je taky dost, pořád proměníme jen zlomek.

Reagovat
smazaný uživatel

jedina standartka ktoru dokazeme vyuzit je penalta .... pokial sa nemylim tak tuto sezonu sme nedali ani jeden gol z priameho kopu (po priamej strele) a to uz je co povedat .... o rohoch som sa tu uz raz rozpisoval na skorovanie nam treba tak 25-30 rohov co je oto viac zarazajuce ked vo vapne vidis hracov ako Diaby,Adebayor,Bendtner,Djourou ci Gallas

Reagovat
fantomas

Po přímé střele ne, ale po centrech poměrně často. To se mírně, ale opravdu jen mírně zlepšilo.

Reagovat
Counter

podíval jsem se na několik kompilací z letošní sezony a napočítal jsem 30 gólů ze hry, 8 ze standartek. Je to asi jen půlka gólů, které Arsenal letos dal, ale i tak je jasné, že s tou 1/3 přeháníš

Reagovat
fantomas

I kdyby jich bylo jen 15, což bude, je to dost a rozhodně nákých 50 gólů ze hry za 38 zápasů nepoukazuje na bůhvíjakou herní pohodu.

Reagovat
Counter

tak v PL jsme dali 68 gólů, což je 2. NEJ útok v lize. V pohárech jsme jich taky dávali dost, mladíci hráli se Sheffieldem 6:0, s Wiganem 3:0. V LM jsme i s předkolem dali do semifinále 22 branek, v FA Cupu 13 gólů za 6 zápasů.

Dohromady to dává dostatečný počet, ať už jich byl ze standartek jakýkoli počet. Problém byl v obranné činnosti, kdy jsme často nebyli schopní udržet vítězství a zbytečně ztráceli body

Reagovat
fantomas

Občas mi přišla obrana spolehlivější jak utok. Navíc těch fakt povedených akcí tam prostě chtě nechtě bylo mín než kdy jindy, často padaly góly z divných odrazů, právě těch standardek, nákopů, individuálních akcí. Nic, co by potvrzovalo ideální ofenzivní činnost.

Reagovat
Counter

Bral jsem to čistě statisticky (vstřelených gólů máme stejně jako zbytek špičky, inkasovaných o 10-12 víc), to, že leckdy bývaly haluzové, nepopírám...

A na gólech z individuálních akcí nevidím nic špatného

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si najprv zamet pred vlastnym prahom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mozna sem, prosim popis ji i ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reakcia na SejberaAFC

Reagovat
smazaný uživatel

jj, promnte:-)

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem ... skutocne sa mi nechce rozpisovat o veciach ktore su nad slnko jasne a ktore nevidi fakt iba blb alebo decko zaslepene pozapasovimi hodnoteniami a blogmi z gunners.cz

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jako na mě jo? Další směšný týpek

Reagovat
smazaný uživatel

každý kdo nežere Arseneho je přece směšný, žeano.....

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Ti legrační "gooneři" z gunners.cz jsou fakt hrozně vlivní. Je to smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vtipné, nie smutné

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa tam o tvojom clanku strhla hromadna debata

V clanku o Van Persieho operacii...

Reagovat
fantomas

Wow, du tam.

Reagovat
fantomas

Jééé...nic peprnýho..

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon jeden clovek sa ta tam zastal

A vidis ako dopadol

Reagovat
Counter

tak mu dej palec nahoru jako já a trošku to vyrovnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ja palce nedavam,to je pod moju uroven.

A sebe uz vobec nie

Reagovat
fantomas

Jojo, to potěšilo. Ale srandovní je to, že "fandit se nemá rozumem, ale srdcem"...

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsia je ta technologia palcov,pricom tam plati nepisane pravidlo,kto ma +-3 palce hore dostane dalsi,kto dole,dostane dalsi dole...

Hlavne si treba vsimnut kolko odpovedi na mna bolo,ani jedna. Z toho sa da usudit jedine,ze tí ôsmi,ktori ma opalcovali na to nemaju ziadne argumenty

Reagovat
fantomas

Já ty palce nevidim, protože nejsem registrovanej, nebo nevim proč. Každopádně Shadow seš ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, rovnaky nick na ICQ mam uplnou nahodou.

Reagovat
fantomas

Já si tě hned přejmenoval, no...

Reagovat
afc

aspon uz viem kto si

Reagovat
smazaný uživatel

A ?

Reagovat
afc

bol som v tom,ze na gunners nepises...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak uz nepisem,mam Ban

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký Gunners.cz co to meleš? Tam vůbec nechodím. A tu stránku ani neznám, jen co je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

" Bylo to strašné na tom Eurofotbalu... Mimochodem, já jsem rosa7 na

Eurofotbalu, možná ste někdo četli mé příspěvky" .... ty si fakt dement

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Vy mě chcete vyprovokovat co? Ale to se vám hoši nepodaří. 6e tady jsou čtyši namachrovaní čuráci, kteří nic nedokázali, jen tady furt někoho zesměš%novat, tak si to strčte doprdele. Tím pro mě Eurofotbal končí. Díky jednomu kryplovi jménem Damíček. Mějte se hezky pánové, dobrou noc

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

Damíčku, ukaž se! Přišli sme o jednoho velmi zábavného klauna a to jen kvuli tobě!

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva kdo je u tebe klaun? 6e jsem si říkal své názory a ty si se mně dělal prdel? To jsem klaun?

Reagovat
fantomas

No...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

ake spatne slova uz poznas no no no vycikat, umyt zubky a buvat

Reagovat
smazaný uživatel

To tvoje vycikat si strc vis kde....

Reagovat
fantomas

Tentokrát to neřekne. Přece jen si mu, Sejbere, promluvil do duše...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se stebou dalo mluvit, promluvil bych si stebou normalne...Myslim, že takový hnup, jakeho ze sebe delas nejsi.

Reagovat
fantomas

Chce se mi říct "nápodobně", ale nejde to.

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznávám, mé reakce nebyly přiměřené, občas to ve mě vřelo...

Reagovat
fantomas

Občas? Skoro furt.

Reagovat
smazaný uživatel

No, se nediv, když si tak odpovídal.

Reagovat
vitasrp

Jsi docela frajer, takhle se nám dobrovolně starat o zábavu

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím?

Reagovat
vitasrp

Že tu jsi pro smích

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že pro všechny nee...ale to jen detail

Reagovat
smazaný uživatel

pro všechny určitě ne, takový Hudynho by si s tebou rozuměl...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prave som si to vsimol..Boze,to je neskutocny uboziak...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je...úbohé.

Reagovat
fantomas

Ten tady skončil, tipuju...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle článek jsem nemusel číst celý na to abych pochopil že to má být urážka pro všechny gunnery

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kdo psal ten clanek tak je malej kokot......kritika dobra, ale na spatnym miste!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ozrejmi nam to spravne miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Kritika dobrá, ale na špatným místě....další legendární kec

Reagovat
fantomas

To nechápu.

Reagovat
$dolar$

No ze jsi malej kokot

Reagovat
fantomas

Dobře...furt mám rezervy ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

400. pro Toma

Reagovat
fantomas

Jak žehlíí, jak žehlííí...

Reagovat
$dolar$

Nezehlim Vzdyt jsem akorat napsal co jsi nepochopil A ten palec mas za clanek

Reagovat
Staenly10

Jojo,taky podpořim,to musí bejt otrava je pořád "odhánět"...

Reagovat
fantomas

Věř nebo ne, já se spíš bavim, než že by mě něco otravovalo.

Reagovat
Staenly10

Tak to máš podle mě docela divný druh zábavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Každého?

Reagovat
$dolar$

No melo to byt pro autora clanku, ale dejme tomu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

"Dejme tomu"...

Reagovat
smazaný uživatel

Diskusia

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem tymto chujovinam 1/arsenal nevyhral ziadnu trofej,ale to ani liverpool

2/fabregas bol 4 mesiace zraneny tak co od neho chcete viac nez 2G plus 10A??

wilshere ma len 17 rokov a neverim ze ak by hral tak byu boli lepsie vysledky

3/ mame zraneneho najlepsieho stopera a krajneho obrancu, zraneny bol Fabregas,Persie,Ade.. chclel by som vidiet chelski pol sezony bez lamparda , bosingwu ,terryho ci by skoncii aspon na tom 4mieste a ManWho ani nehovorim

Reagovat
smazaný uživatel

Další skvělý člověk s kterým souhlasím...

Reagovat
fantomas

Další člověk, co přišel s tisickrát ohranými a značně irelevantními výmluvami.

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou vymluvy ale fakta

Reagovat
fantomas

Že WHU odehrál takřka celou sezonu bez své kostry, to je taky fakt. Že Stoke nevyhrál žádnou trofej, to je taky fakt...sračka na sračce.

Reagovat
smazaný uživatel

1) být stejný vocas jako Rafa opravdu nenívizitka dobrého manažera, dvojka mě zas nějak moc nebere, 3) není ti ani trochu divné že tyhle problémy má pořád jenom Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

jake vyhovorky? minuly rok sme boli v polovii sezony prvi a nikto nic nepovedal na eboueho v zaohe a tak.. gallas sa zranil v zapase co mu song nahodou skoncil na nohe, eduardovi ju polamal m. taylor , fabregasa vyradil alonso a ostatni maju svalove problemy a tie okrem rosickeho netrvali tak dlho a, preco sa to deje v arsenale nie je otazka pre mna..proste ked sa dari je plno fanusikov a nikoho netrapi kto na jakej pozicii hra a vsetci su dobria ked sa nedari tak si to zlizne trener alebo 2-3 hraci

Reagovat
smazaný uživatel

S poslednou vetou sa neda než nesúhlasiť. Proste si to myslíš len ty, resp. neberieš to objektívne, kedže berieš fanúšikov ako teleso, nie ako jednotlivcov. Objektívny fanúšikovia nájdu kritické slová aj keď sa darí. Preto si ich vážim. Fantomas má za oprávnenú kritiku Pevne verím, že aj v prípade, keď sa bude dariť (čo sa tak nejako nepredpokladá) bude rovnako objektívne kritizovať prešľapy či už hráčov, tak vedenia. Tak ako to robíme len niektorí.

Reagovat
smazaný uživatel

A přesně s tímhle má problémy jenom Arsenal.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný článek pro toho kdo to napsal prý fandy gunners sem zvědav co by dělal kdyby tahle banda vyhrála za 1.2.3 roky titul . Ani by ses z toho nemohl radovat

Reagovat
fantomas

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nwm tolik kritiky na ně vysypat a pak je vynášet do nebes po titulu by to určitě bylo .

Reagovat
fantomas

Já ji nesypu na ně, to zaprvý...zadruhý, kdyby se titul vyhrál, tak by se zaručeně muselo změnit plno věcí k lepšímu, pak by se zaznamenal progres a já bych nemusel být tak kritický...to je uplně normální, že jednou nadáváš, pak se vše obrátí k lepšímu a ty si to zase užíváš. Můžu ti garantovat, že s touhle sestavou a s timhle přístupem at už manažera nebo hráčů, titul nikdy nevyhrajem. Na to vsadim i svý koule.

Reagovat
fantomas

Teda sypu i na vybrané hráče, ale v tomhle článku zrovna ne.

Reagovat
smazaný uživatel

V nečem máš pravdu to jo tahle sezona byla opravdu strašná jak výsledkově tak herně o uspechu a neuspěchu bude rozhodovat tohle přestupní okno

Reagovat
fantomas

No tak vidiš...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak áno, som zvedavý, kto bude exekútorom kastrácie Ale to sa nestane...

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si zaslúžia, kľudne. Oboje.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, to dáva logiku

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jak by dopadli, kdyby hrála celou sezonu záloha - Aršavin, Cesc, Nasri , Rosický.

článek, až na vyjímky

Reagovat
fantomas

A ty výjimky?

Reagovat
smazaný uživatel

Místy (opravdu jenom místy) mi přijde až přehnaně zlomyslný a rejpavý, takový skoro až uraženecký křik. Další věc je, jakožto externista UK zabývající se už nějakou dobu korekcí a stylizací textu, ti musím dát Z hlediska jazykového je to asi nejlepší čtení za dobu, co jsem na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre herbaga je to slátanina

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze nejen pro nej.

Reagovat
herbage

Tohle nikde nepíšu, jen některá slovní spojení mi přijdou násilně naroubený. Holt nejsem korektor na UK, takže si mě ani nevšímejte...

Reagovat
fantomas

Wow...

Reagovat
fantomas

Díky...jinak to, co píše Getzo...je to úsměvné.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi externista UK?

Reagovat
smazaný uživatel

zní to líp, než to je ... http://ufal.mff.cuni.cz/pdtsl/ - dole pod textem - Authors and contributors: uplne poslední jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych potřeboval s něčím poradit, jelikoz jsi externista, tak by to bylo fajn kdybys jim byl ty

Reagovat
smazaný uživatel

COŽE???

Reagovat
smazaný uživatel

směj se potichu, teka to z něj možná nevypadne

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom směšného?

Reagovat
smazaný uživatel

Skús si to po sebe prečítať a možno ti to príde na um.

Reagovat
Kapřík

Pod to se můžu podepsat. I já se s článkem můžu plus mínus ztotožnit, líbí se mi jeho styl, ale někde je příliš vidět, že to psal hodně zklamaný gunneří příznivec a s alespoň zdáním objektivního pohledu je to pak na štíru .

Reagovat
smazaný uživatel

Nekomentuji názor, ale přidám se k těm, co si myslí, že článek je "překvětnatý"...Je to sice sekce názorů, ale těch kudrlinek je tam až moc, až se v tom křoví člověk ztratí...Myslim, že na souhrny se tehle "fantomjazyk" hodí líp

Reagovat
fantomas

Na souhrny? To jo...

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti nezdá? tam je to hezký, tohle je džungle

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že za takú džungľu by Tarzan vďačný nebol Podľa mňa je to v pohode pochopiteľné i čitateľné. Ovšem, nesmie to čítať prváčik na ZŠ.

Reagovat
smazaný uživatel

zas klídek.... řikám jen, že se to snaží bejt tak čtivý a zajímavý, až už je to moc. Je vidět, že fantomas se umí dobře vyjadřovat, to tu všichni ví, jen tvrdim, že je to už trošku přepláclý....a máš pravdu, prváčik by se ztratil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som kľudný

Reagovat
smazaný uživatel

to je hlavní

Reagovat
fantomas

Normální člověk pochopí, že se na reportu ze zápasu WBA se Sunderlandem moc vyřádit nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, jen řikám, že moc vrtulek textu neprospěje. Text souhrnu (který je takový obyčejný(nutno brát s trochou nadsázky)) je super obzvláštnit, tohle je zvláštní a originální už tim, že je to osobní názor...

Reagovat
fantomas

Ale já svuj názor asi neumim vyjádřit suše, obyčejně, jak ty řikáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsem stejného názoru. Občas víc přemýšlím nad těma květinkama, než nad podstatou textu

Reagovat
fantomas

Zvláštní, zrovna tady mi přišlo, že sem to nepřeháněl. Spíš už to holt bude takovej zlozvyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, že by to kvůli tomu bylo špatně pochopitelný, to ne. Ale já takový věci v textu asi prostě nepotřebuju. Občasmi to neva, ale tady mi to přišlo docela dost. Asi už nějaká degenerace, teď myslím na tvé straně :-)

Reagovat
fantomas

No jistěže na mé...

Reagovat
smazaný uživatel

500. Pre Kola Tourého

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

komentare su zabavnejsie nez samotny clanok, ktory mi pripada prilis zamerany proti AW ...ale komentar tipu podaj si ruku s autorom ma skoro prastil o zem

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je top

Reagovat
jtbs

aspirant do pomyselnej siene slavy

Reagovat
smazaný uživatel

někdo, kdo sleduje všechny diskuze, by mohl něco podobného zavést a na silvestra se všichni zasmějeme

Reagovat
jtbs

popravde som sa dostal do polovice tejto diskusie a mam dost...ten, kto by bol schopny precitat vsetki by prisiel o osobny zivot

Reagovat
smazaný uživatel

naráz je to zabijácký, ale kdo je u vzrůstu celé diskuze by to mohl stíhat

Reagovat
jtbs

chop sa toho

Reagovat
smazaný uživatel

az na par drobnosti clanok uplne na ******. neviem kto to pisal ale nevie o com toci

Reagovat
jtbs

jeden velky fanda arsenalu, ale trochu to prehnal

Reagovat
Xaver

Autor má právo na názor, ale ze článku pomalu vyplývá, že je lepší trenér než Wenger a mohl

by jít trénovat Arsenal sám.

Mám Arsenal rád, Wenger určitě neudělal všechno dobře a do nového ročníku PL bude muset udělat změny v rozestavení, už jenom proto, že se snad na delši dobu vrátí Rosický a posílit

o nějaké zkušené hráče.

Takže pane Daníček, trochu více úcty k lidem, kteři již něco dokázali.

Reagovat
fantomas

Úcta není z článku patrná, protože ten se týká jen loňska a za ten si ji Wenger nezaslouží. Jinak k němu úctu pochopitelně chovám, jenže ty důvody už pomalu odvál čas.

Reagovat
Xaver

OK, i tak se na to dá nazírat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaslouzi si uctu za minulou sezon...jasne ze tam byly naky spatny kroky ktery vsichni videli, ale i presto s takovou amrodkou a tak maldym kadrem hrat semifinale LM a FA cupu ja mylsim ze si uctu zaslouzi verim mu mylsim jako vetsina fanousku krome tech co sou radoby chytry a vsehcno by to zvladli a udlelai mnohem lip jako treba pan Radio(autor clanku).

Reagovat
fantomas

Já taky s autorem ve všem nesouhlasim, ale uctu si prostě nezaslouží. Vymlouvat se na marodku a mladej kádr je stejná hovadina jako brečet nad zamaštěnou tisícikorunou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre takovy je tvuj nazor, mou uctu rozhodne ma(ikdyz se mi dost kroků nelibilo tuto sezonu) myslim si ze toho arsenal dosahl vic nez treba liverpool co na tom jeslti je pak nekdo druhej nebo treti titul to stejne neni (jen ze bude hrat Arsenal predkolo ale to je dle me formalita).

Reagovat
smazaný uživatel

Jéžiši, Arsenal absolutně nemá šanci na to aby vyhrál LM, nebo dokonce i PL, takže buďte spokojení se 4. místem a semifinále LM....a takový články jsou naprosto o ničem a zbytečný stěžovat si na vašeho skvělého trenéra, a na 15 letý kluky, že nehrajou a nebo hrajou na ,,špatným'' postě......

Reagovat
fantomas

Jestli je tu něco zbytečný, tak seš to ty se svym příspěvkem. Tatare.

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych se nepodíval, kdo to psal, tak bych řekl že to psal nějákej fanoušek Čukotky

Reagovat
fantomas

Tak co už.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě nezlob se na mě, ale takovy článek je prostě zbytečný, je to prostě pár nesmyslů jak zamluvit nepovedenou sezonu...To je jako kdyby nějaký fanoušek MU napsal to samé akorat o finále LM....že Cristi neměl hrát v útoku, Rooney vlevo, od začátku neměl hrát Giggs, Anderson, Ji Sung, jak by to vypadalo kdyby hrál Scholes a Fletcher, Berbatov a tevéz od začátku a blablabla.....Chci se jenom zeptat, to budeš psat jen o Arsenalu, jako o nepovedené sezone??...Jestli ano tak co tě k tomu vedlo....Kvalitní 4. místo v PL, skvělé semifinále LM, nebo co?...

Reagovat
fantomas

Přirovnávat celou sezonu k jednomu zápasu ti přijde jako normální?

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě že ne, to bylo pouze přirovnání....Prostě Arsenal si to opět zkazil sám a zvláště Wenger (nic proti němu nemám, je to skvělý trenér a sympatický chlapík, ale jeho styl trenovani se mi prostě nelíbi), který přemýšlí půl roku jestli má koupit Aršavina, a jak se mu vyplatil...Potom přivede Silvestreho, který vyloženě na stoperovi kazil co šlo...Prostě je tam plno chyb od brankáře po útočníky, a jestli se chtějí fanoušci Arsenalu nějaké trofeje v nejbližší době dočkat, měl by Wenger hodně posílit a přestat hrát na mladý kluky, neříkám když každý rok zabuduje do kádru 3-4 mladý hráče, ale stavět na nich tým to nee...

Reagovat
smazaný uživatel

zaclenenovanie mladych hracov do zastavy by sam o sebe nebol problem. Problemom je akych hracov tam zapracuva. Namiesto mladych odchovancov pre ktorych je cest hrat za klub ktoremu od dectva fandia tam neustale pcha mladych francuzov atd., ktory beru AFC ako prestupnu stanicu na ceste do Realu ,Barcelony a ktovie kde este. Co ma klub z nezmyselneho angazovania Bischoffa ? Preco nemohol namiesto Denilsona dostat sancu Randall ci namiesto Velu Simpson? Pokial toto Wenger nezmeni klub sa bude vecne tocit v kruhu okolo neustalych odchodov starsich hracov a bojov o 4. miesto.

Reagovat
Counter

1) zkus mi vyjmenovat nějaké mladé Francouze, kteří jsou nasazovaní na úkor našich Anglických supertalentů

2) Bischoff přišel zadarmo, co jsem ho viděl, hrál velmi dobře a doufám, že se ho nezbavíme...

3) Randall je i ve srovnání s tragickým Denílsonem horší a Simpson si díky hostovačce zahrál mnohem víc než Vela

Ale jinak s tebou souhlasím

Reagovat
fantomas

1) Vela - Mexičan, a to je ještě horší jak Francouz.

Reagovat
Counter

to zní docela diskriminačně Koho bys chtěl vidět na jeho místě?

Reagovat
smazaný uživatel

1. hovorim o celkovom uprednostnovani francuzov pred anglicanmi v "anglickom" klube

2. Bischoff striedal spolu asi 4-krat za sezonu co je na posilu pre A-tym skvela vizitka. Neviem ake dobre vykony si videl ty ale ja som videl hraca co ked prisiel na ihrisko za rozhodnuteho stavu (Cardiff,Pompey) hral si proti odovzdanemu superovi svoju hru, naopak ked prisiel za nepriazniveho stavu ( v CC proti Burnley) prakticky sa ani nedostal k lopte. Jeho angazovanie malo iba ten vyznam ze Wenger chcel zachranit karieru svojmu oblubencovi (co sa mu mozno podarilo) ale pre klub (ktory by mal byt prvorady) nemalo jeho angazovanie ziadny vyznam.

3. Ako vies ze je Randall horsi ked hral iba za rezervu resp v CC? Jeho vykony neboli nijak vynimocne ale rozhodne sa radsej budem divat na neho nez na toho brazilskeho privandrovalca ktori sice neustale patril k najhorsim na ihrisku no napriek tomu odohral snad najviac zapasov z celeho tymu.

4. vo Velovi buducnost Arsenalu nevidim zatial co v Jayovi ano

Reagovat
Counter

1) Já bych to jako upřednostňování neviděl, Wenger má prostě skvěle zmapovaný skauting ve Francii a těží z toho - copak Clichy, Sagna, Gallas nebo Nasri si hrát základ nezaslouží? Diaby má taky obrovský potenciál a na soupisce je podle mě oprávněně, tudíž zbývá jen Silvestre, který si za nás snad víckrát nezahraje...

2) Bischoff proti Burnley tuším nastoupil jako střídající hráč za stavu 2:0, moc s tím už dělat nemohl. Netvrdím, že to je superhvězda, ale jeho angažovaním jsme rozhodně nijak neprodělali

3) Randalla jsem viděl několikrát ať už za Béčko nebo v CC a ani jednou mě svým výkonem neohromil - na hráče, který je už tak dlouho v klubu má příliš pomalý progres... Když už by měl někdo z mladých Britů hrát místo Deniho, ať je to Ramsey, Lansbury. A stejně bude hrát základ Song, popř. jedna z možných posil (Barry, Cana, Matuidi)

4. Za Velou si budu stát za všech možných okolností, je to můj nejoblíbenější hráč

Reagovat
fantomas

4.

Reagovat
Counter

čekal jsem něco podobného... Koho máš ty? Jacka?

Reagovat
fantomas

Těžko říct.

Reagovat
Counter

já nad tím taky dlouho váhal, Tourého má rád každý, Song je taky sympaťák, Rosický jakbysmet atd. Velu jsem si vybral proto, že ještě nedosáhl svého maxima a pořádně se neprosadil; bylo by příliš jednoduché "milovat" hotového hráče

Reagovat
fantomas

Fotbalově: Wilshere, Persie, Rosický, Fabregas...i osobnostně: Touré, Gallas, Song

Reagovat
smazaný uživatel

Gallasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1.Dobry skauting vo Francuzsku. To je sice pekne lenze Wenger zjavne zabuda ze nehra vo Francuzsku ale v Anglicku. Ja mu nevycitam ze kupuje perspektivnych cudzincov ale on evidentne nevie kde je hranica takisto ako nevie kde je hranica vyvazenia skusenych a mladych hracov.

2. Bischoff prichadzal ako posila pre A-cko a tak som ho tak bral. tohoto pohladu nacisto vyhorel. Sice prisiel zadarmo ale to nic nemeni na tom ze to bol krok vedla.

3. Denilsonov progres nato kolko odohral zapasov je mizerny. Randalla som pouzil ako priklad mladeho anglicana z becka ktoreho progres spomaluje podpriemerny Denilson.

4. toto ma fakt dost zarazilo .... mozem vediet cim si to Vela vysluzil?

Reagovat
Counter

1) V FA Youth Cupu hrálo ve finále 8 Angličanů + brankář Ir a dva Francouzi → Wenger si to zjevně uvědomuje a naši budoucnost vidí v Angličanech.

2) Bischoff přišel zraněný, i Wenger přiznal, že podepsat jej byl velký risk. V zásadě s tebou souhlasím; jsem zvědavý, jestli u nás zůstane.

3) Denílson byl prostě špatný Wengerův kůň, což si během prograsu Songa AW naštěstí uvědomil a začal jej stavět pravidělně. Každopádně si stojím za tím, že Denílson je lepší než Randall i ti další...

4) už jsem to jemně naznačil výše, není to můj jediný oblíbenec. Každý jeho gól byl lahůdkový, získal si mě taky svou radostí ze hry, často se zasmál, omlouval se spoluhráčům po zkažené přihrávce atd.

Reagovat
smazaný uživatel

FA Youth Cup je jedna vec otazkou ale je kolko hracov z neho sa nakoniec realne presadi do A-cka. u akdademiu nemozes brat ako smerodajnu, bola by to fakt blamaz keby tam aspon tolky anglicania nehrali. Ja som mal na mysli skor to ze namiesto Anglicanov skupuje Wenger hracov z celeho sveta. Samozrejme netvrdim ze ty francuzi su zly alebo ze angazovanie lacnejsieho hraca z inej ligi namiesto draheho anglicana je chybou. Ale ked v kadri anglickeho klubu je z 25 hracov 23 cudzincov tak to v poriadku neni. A k tomu Velovi .... mne tiez pride ako sympaticky hrac. Ja v nom vidim prototyp hraca ktori si prisiel do Arsenalu urobit meno a ked sa mu to podari zdrhne prec. Mozno sa v nom mylim ale neverim ze on je hrac co bude hrat za Arsenal 10 rokov a zostane mu verny aj ked mu Barca alebo niekto iny ponukne 3-nasobny plat.

Reagovat
afc

tak za to by som Velu nezjebaval.Takych hracov je dnes minum,ktori odohraju v jednom time 10rokov a navyse je to juzan,takze pre mna je to pochopitelne

Reagovat
smazaný uživatel

v Arsenale je predpoklad na taketo zotrvanie snad iba u Toureho (mozno Song, Sagna) a prave preto by sme sa mali zameriavat na hracov pre ktorych klub nieco znamena a nie na nakupovanie gloryhunterov ktorym ide iba o trofeje a platy. Vela bude pre Asenal najprospesnejsi ked ho za nejakych 20 mega predame na juh.

Reagovat
afc

Theo,Clichy casom Ramsey,Wilshire+nejaki mladi anglicania z rezervy,takze zas take zle to hadam nebude.Z Vely sa najprv musi stat hviezda az potom niekto da 20mega

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ten predaj som myslel tak za 3-4 roky

Reagovat
Counter

Už s tebou (téměř) ve všem souhlasím

Je jen málo špičkových Angličanů, kteří by nás reálně mohli posílit a být pro nás užiteční, teď mě napadá jen Barry... Spíš musíme doufat, že se prosadí Simpson, Wilshere, Lansbury, Thomas + Walcott s Gibbsem.

A na charakter Vely si ještě budeme muset počkat, každopádně kdyby byl jako Henry, nezlobil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

uzitocnych by mohlo byt viac. Ak oddide Gallas tak niekto z dvojky Jagielka/Lescott.

Reagovat
afc

Jagielka urcite nie

Reagovat
fantomas

Jako proč?

Reagovat
afc

ak sa nemylim podpisal novu zmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
smazaný uživatel

Vela je excelentni zakoncovatel typu eduarda a dokazal sve kvality loni v osasune je to biorec a hrozne velikej talent do budoucna strasnej prislib!!!

Reagovat
smazaný uživatel

excelentny zakoncovatel mozno bude , teraz urcite nie ... a obrovsky prislub do buducnosti to urci te je , otazkou je do koho buducnosti? Neverim ze do buducnosti Arsenalu.

Reagovat
fantomas

Exelentní zakončovatel? Ty se mi snad jen zdáš.

Reagovat
smazaný uživatel

pardon excekentni obcas...ale urcite chladnokrevnej coz dokazal hodnekraat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem videl letosni sezonu, kdyz dostal sanci tak temer vzdy dal gol povetsinou spis v poharu prootze v lize moc prilezitosti nedostal coz je skoda a ze je a nebo mozna jeste spis bude excelentni a chladnokrevnej koncak to dokazuje uz od 17ti let co se stal nej strelcem na MS do 17ti ma to v sobe a jeslti to nevidis tak ja teda jo...ale kazdej ma svuj nazor na kazdyho hrace. Cau Radio.

Reagovat
smazaný uživatel

1. hovorim o celkovom uprednostnovani francuzov pred anglicanmi v "anglickom" klube

2. Bischoff striedal spolu asi 4-krat za sezonu co je na posilu pre A-tym skvela vizitka. Neviem ake dobre vykony si videl ty ale ja som videl hraca co ked prisiel na ihrisko za rozhodnuteho stavu (Cardiff,Pompey) hral si proti odovzdanemu superovi svoju hru, naopak ked prisiel za nepriazniveho stavu ( v CC proti Burnley) prakticky sa ani nedostal k lopte. Jeho angazovanie malo iba ten vyznam ze Wenger chcel zachranit karieru svojmu oblubencovi (co sa mu mozno podarilo) ale pre klub (ktory by mal byt prvorady) nemalo jeho angazovanie ziadny vyznam.

3. Ako vies ze je Randall horsi ked hral iba za rezervu resp v CC? Jeho vykony neboli nijak vynimocne ale rozhodne sa radsej budem divat na neho nez na toho brazilskeho privandrovalca ktori sice neustale patril k najhorsim na ihrisku no napriek tomu odohral snad najviac zapasov z celeho tymu.

4. vo Velovi buducnost Arsenalu nevidim zatial co v Jayovi ano

Reagovat
smazaný uživatel

Autor si tímto článkem chtěl vylít zlost nad, pro Arsenal, typickým umístěním? Absolutně mi uniká smysl tohoto článku, ale budiž

Reagovat
fantomas

"Nový kouč AC Milán Leonardo by prý chtěl na San Siro zlákat Michaela Essiena z Chelsea a Emanuela Adebayora z Arsenalu. Informoval o tom list Corriere dello Sport."

Prodat! Na hostovačku poslat Bendtnera, stáhnout si Simpsona a koupit Gabbyho.

Reagovat
smazaný uživatel

predat , dat sancu Simpsonovi ,nechat si Bendtnera . Vyrazis Sylvestra na hostovanie poslat niekoho z dvojky Denilson/Diaby a angazovat def. zaloznika a stopera a budem spokojny

Reagovat
herbage

To spíš Benzemu

Reagovat
fantomas

Toho v životě nezaplatíme. Jinak bych se mu nebránil.

Reagovat
herbage

Letos se mu tolik nedařilo a když budou velký money z prodeje Adeho, tak není důvod, proč třeba deset melounků nepřihodit

Reagovat
fantomas

To řikej Wengerovi.

Reagovat
afc

neboj,Ade zostane

Reagovat
fantomas

Toho se právěže docela bojim.

Reagovat
afc

ja budem len rad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To skor Villu

Reagovat
smazaný uživatel

a messiho k nemu

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to tak davno co sa sam David vyjadril ze by si za nas zahral velmi rad a ze nas styl(ktory sme vtedy praktikovali) by mu perfektne vyhovoval. Okrem toho Valencia je vo financnych srackach,takze nie je ani cenovo nedostupny...

Hlavne je to hrac,ktory dokaze sam zmenit obraz hry(alebo aspon ukazatel skore),nie ako Adebayor

Reagovat
fantomas

Právě naopak by se na něm mohla Valencie snažit vytřískat co největší peníz.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je to jedno,ak za Adeho dostaneme 25 mega,nech ich obratom rovno posleme za Villu. ja narozdiel od Wengera nebudem nestastny z toho ze prestupove okno nevyuzijeme k tomu aby sme si prilepsili..

Budem ovela radsej ked konecne adekvatne posilime,nech to stoji,co to stoji.

Reagovat
fantomas

Ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dovod ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm,hlavičkár by bol kde ?Gabby i Persie nie sú typický hroťáci....

Reagovat
fantomas

Na hlavičkáře zase hrát nemusíme, ani to neni náš styl, resp. nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Prichod hlavickara nam len uskodil. Hraci si na to zvykli a namiesto vtipnej prihravky teraz prichadza jeden center za druhym ,pricom v ofenzive mame len jedneho hlavickara a aj ten sa ako hlavickar len tvari (Adebayor)...osobne by som bol rad,keby sme zacali hrat znovu po zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Noo,máte pravdu nie každý je Torres/Henry,ktorí sú vo všetkom dobrí...

Reagovat
fantomas

Henry sám označoval hlavičkové souboje za svou největší slabinu, podle mě se zase nedá říct, že byl ve všem dobrý. I když dobrý je na trojku, takže asi přece jen ano.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je dost blby prklad, kedze prave Henry nebol v hlavickovani nikdy dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Torres ,ale Henry je podľa mňa dobrý v hlavičkovaní...

Reagovat
smazaný uživatel

Henry dal tak 5% svojich golov hlavou

Reagovat
kubys

I to je pro leckterého hráče hodně (samozřejmě myslím počtem, ne precentuálně)

Reagovat
kubys

*percentuelně

Reagovat
smazaný uživatel

Vypočítal si to ?

Reagovat
smazaný uživatel

paneboze pamatam si ako enry zakoncoval .. a hlavou dal fakt minimum golov

Reagovat
smazaný uživatel

Ok ale je to dobrý hlavičkár...ale nohami hrá lepšie...

Reagovat
fantomas

To si spíš mohl jmenovat Bergkampa, ten byl v tomhle ohledu komplexnější jak Titi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

To je len opticky klam..Tych 188 cm a vyholena hlava mozu klamat

Reagovat
smazaný uživatel

Pokakaj sa...

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednej sezone v Arsenale,napriklad, dal len dva goly hlavou

Reagovat
fantomas

To jich taky ale nedal moc ani celkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Agbonlahor, no fuj. Běhavých spalovačů šancí už máme v týmu dost.

Reagovat
fantomas

Sem přesvědčen, že na něj měla jen zhoubný vliv celkově zlá hra Villy...

Reagovat
smazaný uživatel

600. Aby Wenger konecne dostal rozum.

Reagovat
fantomas

600. Aby Daniel konečně dostal rozum a nedával sem falešné šestistovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Falosne ?

Reagovat
fantomas

Jo, bylo to 599.

Reagovat
smazaný uživatel

::lo l::

Reagovat
fantomas

Konečně náká konstruktivní kritika.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ubohost, chtěl bych autorovi doporučit trenérský kurz a pak bych ho rád viděl trénovat

Reagovat
hefy

Proč? Dobrý kritik nemusí býti dobrým trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

jak říkal sám havlíček borovský, nemusíš něco umět, abys mohl druhého kritizovat

Reagovat
fantomas

Ubohost jsou podobné komentáře, zlato.

Reagovat
Amos

Na každém šprochu pravdy trochu... Jinak chce to stopera- Jagielka,Lescott,Vermaelen nebo Chiellini(bo jak se píše) DM- Alonso,Barry,Veloso nebo Yaya Toure a pokud odejde Ade,tak Džeka,Martinse,Chamakha nebo Ibrahimovice(nepravdepodobne) ... Rozhodne Nasri ma hrat na pozici Cesca(podhrot) Andrey vlevo nebo podhrot misto Nasriho , Cesc za Nasrim/Andreyem a vlevo Tomáš/Andrey , podle rozestaveni ..

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri(Walcott),Fabregas(Diaby),Song/Diaby,Rosicky/Arsavin(Traore)-Van Persie(Bendtner),Eduardo/Arsavin

Hraci v zatvorkach by nastupili v pripade ze by sa menovany hrac zranil,lomitko je kazdemu snad jasne...

Adebayor ani Denilson odchadzat nemusia,jedine co musia je pobit sa o sancu,ukazovat neustaly progres a ked tu sancu uz dostanu tak sa aj snazit tak hrat,aby na tu dalsiu zase nemuseli cakat,kym sa niekto zrani,co sa aj tak bude stavat kazdu chvilu

Reagovat
smazaný uživatel

Veloso ? posledne co nam chyba je nejaky ofenzivne ladeny,filmujuci portugalsky DM

Reagovat
smazaný uživatel

Vytvoril by legendarny tandem s Denilsonom

Reagovat
kubys

Reagovat
Counter

To Fantomas: Na Gunners.cz je reakce na tvůj článek, nenech si to ujít

Reagovat
fantomas

Však ano, už dvě...

Reagovat
Counter

rozpoutal jsi hotovou řetězovou reakci...

A zapalcovali mě tam téměř jako tebe a to jsem tam nenapsal nic urážlivého ani sprostého

Reagovat
Counter

ta druhá je "stará" - tzn. ne reakce na tvůj článek

Reagovat
smazaný uživatel

Tady máte diskuzi s panem Daníčkem, aby jste si o něm udělali obrázek jaký je to ubožák a jakými argumenty obhájil svůj článek

http://www.gunners.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=3910:dan-o-europortalovem-anglickem-komentari-no1&catid=24:aktuality&Itemid=100066#josc8591

Reagovat
jmj.mirasek

Bendtner na křídle, Ebou na křídle, Nasri na kraji, Fabre podhroťák = to vše jsou opravdu až děsivé přehmaty, líto mi je také Jacka, kterého když jsem viděl za juniorku, tak si počínal jako nejzkušenější mazák, i když jím zdaleka není....

Celkově prostě s článkem souhlasím :)

PS: Jsem také Gunner Fan :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele