Další články

Gündogan nejlepším fotbalistou Německa. Anketu vyhrál poprvé

Ilkay Gündogan vyhrál poprvé novinářskou anketu o nejlepšího fotbalistu v Německu. Dvaatřicetiletý záložník v minulé sezoně z pozice kapitána získal s Manchesterem City treble po triumfu v Lize mistrů, Premier League a Anglickém poháru. Koncem června podepsal rodák z Gelsenkirchenu dvouletý kontrakt v Barceloně.

Gündogan oficiálně posílil Barcelonu, v Katalánsku podepsal dvouletou smlouvu

Ilkay Gündogan s oficiální platností posílil Barcelonu. Německý záložník po úspěšné minulé sezoně neprodloužil končící smlouvu v Manchesteru City, katalánský klub ho získal zdarma.

Gündogan je na odchodu z Manchesteru City, v Barceloně si vyzkouší LaLigu

Ilkay Gündogan se stane novou posilou Barcelony. To, o čem se spekuluje již několik týdnů, je nyní podle zdrojů italského novináře Fabrizia Romana realitou. Německý záložník už měl podepsat novou smlouvu, oficiální prohlášení o jeho přesunu z Manchesteru City by dokonce mohlo být oznámeno v následujících hodinách. V Katalánsku stvrdil kontrakt do roku 2025.

Manchester City by měli opustit kapitán Gündogan a obránce Mendy

Manchester City s velkou pravděpodobností opustí kapitán Ilkay Gündogan a obránce Benjamin Mendy. Vítěz treble z minulé sezony oba hráče zařadil na seznam hráčů, kteří mohou po vypršení smlouvy na konci června odejít.

Grealish nechápal penaltu, pak si splnil klukovský sen. Gündogan o konci mluvit nechtěl

Jedněmi z hlavních tváří finále FA Cupu mezi Manchesterem City a jeho městským rivalem United byli Ilkay Gündogan (32) a Jack Grealish (27). Německý záložník dal dva góly, první se stal nejrychlejším v historii finálových zápasů nejstarší fotbalové soutěže světa, druhým zareagoval na proměněnou penaltu Bruna Fernandese (28). Rudí ďáblové ji zahrávali po ruce Grealishe.

Gündoğan opět nasměroval Citizens k titulu: 36. kolo Premier League v kostce

Loni řídil dvěma brankami famózní comeback Manchesteru City v posledním kole. Letos se do hlavní role v rozhodující fázi ročníku obsadil İlkay Gündoğan znovu. Před týdnem skolil dvěma trefami Leeds, v neděli svůj počin zopakoval v Goodison Parku, a navrch se pod výhru 3:0 podepsal i asistencí. Vzhledem k selhání druhého Arsenalu s Brightonem (0:3) tím víceméně zajistil obhájcům titulu další trofej.

Slalomář McNeil a čaroděj Ramsdale: 35. kolo Premier League v kostce

Uplynulý víkend naznačil, že líté boje o titul i o záchranu se nejspíše rozseknou až v posledním kole. Arsenal s famózním Aaronem Ramsdalem v brance totiž vyhrál na stadionu třetího Newcastlu 2:0 a udržel krok s vedoucím Manchesterem City. Obhájci titulu nezaváhali s Leedsem, stále mají jednobodový náskok a navíc utkání k dobru. Na opačném pólu se blýskl nečekanou loupeží Everton, který k vítězství 5:1 v Brightonu dotáhl nezastavitelný Dwight McNeil.

S nikým jsme se nedohodli, reaguje Gündoğanův agent na spekulace

İlkay Gündoğan bude v nadcházejících týdnech řešit další budoucnost. 32letý německý záložník má v Manchesteru City smlouvu jen do konce sezony, na nové se stále nedohodl a čím dál hlasitěji se spekuluje o jeho stěhování do Barcelony. Hotové pro tento moment není nic, tvrdí to agent...

Zmrtvýchvstání mistrů a záchrana Leedsu: 38. kolo Premier League v kostce

V 75. minutě prohrávali s Aston Villou 0:2 a vzhledem k vítězství Liverpoolu nad Wolverhamptonem 3:1 potřebovali k zisku titulu třikrát skórovat. O šest minut později už hráči Manchesteru City vedli a fanoušci na Etihad Stadium skákali radostí. Nejsledovanější soutěž na světě vygradovala nezapomenutelným způsobem. Svěřenci Pepa Guardioly obhájili trofej a počtvrté za posledních pět let usedli na anglický fotbalový trůn.

Gündoğan má volnou ruku, City mu prý nebudou bránit v odchodu

İlkay Gündoğan dokončuje šestou a dost možná poslední sezonu v dresu Manchesteru City. Jednatřicetiletý německý záložník si podle britského tisku může hledat nové angažmá, anglický klub s ním údajně přestává počítat a dal mu svolení k odchodu...

Eriksen a spol. zostudili Chelsea: 31. kolo Premier League v kostce

Zápas, na který hráči ani fanoušci Brentfordu nikdy nezapomenou, se v sobotu odehrál v anglické metropoli. Nováček soutěže totiž deklasoval úřadující vítěze Champions League v jeho chrámu na Stamford Bridge 4:1. Blues sice poslal do vedení fenomenálním gólem Antonio Rüdiger, ale kvarteto "žihadel" Bees stanovilo senzační výsledek. Vítěznou branku vstřelil Christian Eriksen...

Newcastle v laufu a Tottenham v krizi: 25. kolo Premier League v kostce

Nejbohatší klub na světě je, zdá se, z nejhoršího venku. Třetí ligové vítězství v řadě zajistil Magpies trefou z přímého kopu Kieran Trippier a rozjásal jak arabské majitele, tak vyprodaný St. James‘ Park. Další zklamání naopak kousali fanoušci Spurs, které rozesmutnili hráči Wolverhamptonu v čele s Raúlem Jiménezem. Svěřenci Antonia Conteho prohráli potřetí za sebou a k účasti v Lize mistrů mají opět o něco dál.

ALL-STARS Premier League 2020/21

Titul má svého vlastníka, stejně tak vstupenky do evropských pohárů. K definitivnímu završení letošní sezóny Premier League tak schází už jen individuální ceny. Expertní panely Premier League i PFA už zveřejnily užší nominace na nejlepšího hráče ročníku. A teď je řada i na nás v Eurofotbalu.

K čemu De Bruyne? 24. kolo Premier League v kostce

Šestnáct zápasů v řadě. Vítězná série Manchesteru City utěšeně narůstá těžko si nyní představit, že by měla v nejbližších dnech skončit. Za úžasnou formou překvapivě nestojí Kevin De Bruyne, Sergio Agüero nebo Raheem Sterling. Je to dokonalý systém Pepa Guardioly a jeden blyštivý klenot aspirující na cenu pro nejlepšího hráče sezóny.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele