Real si výhry v Petrohradu náležitě cení

Real Madrid včera přivezl z Petrohradu všechny tři body. Domácí Zenit sice ve druhé půli měl několik výborných gólových šancí, jenže ztrátu z první půle dohnat nedokázal. To vítězové si pochvalovali svoji efektivitu.

Podle Beckhama si Zlatý míč zaslouží brankář Casillas

David Beckham podporuje názory, že španělský brankář Iker Casillas je vhodným kandidátem na zisk Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu Evropy. Podle Beckhama si to jeho bývalý spoluhráč z Realu Madrid zaslouží už proto, že je to brankář.

Kandidáty na Zlatý míč jsou zatím údajně Casillas a Torres

Největšími kandidáty na zisk Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu Evropy jsou zatím španělští reprezentanti Iker Casillas a Fernando Torres. Tuto informaci přinesl server goal.com s odkazem na italský tisk, který oběma mistrům Evropy dává přednost před dosavadním největším favoritem Cristianem Ronaldem.

Čtenáři EuroFotbalu zvolili za nejlepšího hráče Eura Casillase

Na nedávno skončeném evropském šampionátu byl nejlepším hráčem brankář Španělska Iker Casillas, myslí si to návštěvníci EuroFotbalu. Anketu opanovali členové vítězného týmu. Za Casillasem skončili Senna a Xavi, jehož za nejlepšího označila technická komise UEFA.

Casillas chytá v rukavici se čtyřmi prsty

Ačkoliv španělský fotbalový brankář Iker Casillas nemá žádný zdravotní handicap, do zápasů nastupuje s rukavicí, která má jen čtyři prsty. Netradiční úpravu s širší "kapsou" pro spojený prsteník a prostředník používá proto, že si po zranění fixuje páskou oba prsty k sobě.

Podle sportovních ředitelů je ve Španělsku nejlepší Casillas

Španělský deník Público volil nejlepšího hráče Primera Division letošní sezony a na pomoc si přizval sportovní ředitele tamních klubů. Nejvíce hlasů od nich dostal brankář Realu Madrid Iker Casillas...

Schuster: Je to jako ve filmu

Real Madrid si zajistil 31. španělský titul v historii a fanoušci mohli vyrazit na tradiční místo oslav k fontáně Cibeles. Podle kouče Realu Bernda Schustera má letošní Primera Division zaslouženého vítěze.

Casillas sní o triumfu se španělskou reprezentací

Iker Casillas na klubové úrovni vyhrál již řadu trofejí a svou sbírku by rád obohatil i o nějaký triumf se španělskou reprezentací. První šanci bude mít brankář Realu Madrid již za několik měsíců na evropském šampionátu, na němž se Španělé budou chtít zbavit nálepky neturnajového mužstva...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele