Real si výhry v Petrohradu náležitě cení

01.10.2008, 10:36
Aktuality
Real Madrid včera přivezl z Petrohradu všechny tři body. Domácí Zenit sice ve druhé půli měl několik výborných gólových šancí, jenže ztrátu z první půle dohnat nedokázal. To vítězové si pochvalovali svoji efektivitu.

"Bylo to vydřené vítězství," ulevil si po zápase brankář Realu Iker Casillas. "Zenit dokázal, že má velmi dobrý tým, jeho útočníci jsou rychlí a pořád nebezpeční, jen v obraně je Zenit trochu zranitelný."

Realu pomohl do vedení smolný vlastní gól obránce Hubočana. Zenit poté díky Dannymu vyrovnal, jenže na branku van Nistelrooye už nedokázal odpovědět, přestože střeleckých pokusů měl mnoho.

"Byl to bláznivý zápas, třicet střel na bránu vidí diváci málokdy," pokračoval Casillas. "Nejdůležitější pro nás je, že jsme dokázali vyhrát venku. Loni se nám to nepodařilo, takže tyto tři body jsou ohromně cenné."

Také obránce Pepe přiznal, že se Bílý balet na výhru nadřel. "Museli jsme bojovat opravdu tvrdě, bylo to složité. Máme odehráno hodně zápasů, takže jsme občas nehráli na úplném maximu. Rozhodla naše efektivita," uvedl portugalský reprezentant.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

....byl to pekenj fotbal. Zenit byl, lepsi ale Real byl uspesnejsi v tom na co se fotbal hraje. V golech. Se spatnou obranou a trochou smuly se vyhravat v LM neda Ale vykony v obou zapasech ukazaly, ze Zenit na to ma, ze ma kvalitu na to postoupit a ze co vsechno dokazal neni nahoda ...... jinak komentare hracu Zenitu: fczenit.blog.cz

Reagovat
smazaný uživatel

A Iker Casillas dokazal co musi mit top muzstvo - top brankare. Vcera Real nekolikrat vyborne podrzel... to se ovsem nepodarilo Malafejevovi, ktery predvadel nejisty zakroky a opet nepredved ani nic navic

Reagovat
smazaný uživatel

2x pěkně vychytal Higuaína, hlavně ten druhý zákrok navíc byl, řekl bych...

Reagovat
smazaný uživatel

Iker

Reagovat
smazaný uživatel

"Vydřené vítězství"

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom ?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi ten zápas? Jestli ano, tak nemůžeš říct, že hráči dřeli na tom hřišti. Absolutně to odflákli.

Reagovat
smazaný uživatel

No videl som aj ked nie cely.. Podla toho co som videl tak mal Real v prvom polcase viacej sanci a v druhom uz tlacil Zenit... Ale co si myslis ze je take jednoduche hrat proti Zenitu ked su doma ?

Reagovat
smazaný uživatel

V druhém poločase to byl hnus, hráči to odchodili, nepřistupovali k hráčům, prostě se na to jednodušše vysrali. Můžou děkovat Ikerovi a nemohoucnosti Zenitu dát gól. To je rozdíl oproti tvé poslední větě.

Reagovat
smazaný uživatel

Přičítal bych to i tomu, že se prakticky 80 minut v zápase vedlo (to Real venku vždy poleví) a taky přetížené záloze, trojka VdV - DLR - Djila už táhla 4. zápas v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase faktem je, že těmto dvěma společně s Ruudem jako jediným nemůžu nic vytknout.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

debili to neni Hlubočan ale Hubočan

Reagovat
Tomik111

vyhrála zkušenost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele