Další články

Denisov byl po sporu s koučem vyřazen z kádru Dinama Moskva

Reprezentační záložník Igor Denisov byl za kritiku svého trenéra vyloučen z kádru Dinama Moskva. Třicetiletý Rus a bývalý kapitán národního týmu se dnes ocitl na transfer listině a než po něm sáhne jiný klub, může trénovat jen individuálně.

Denisov, Žirkov a Kokorin přestupují z Machačkaly do Dinama

Machačkalu, jejíž vlastník Sulejman Kerimov musel utáhnout kohoutky, opouští další tři hráči. Ruští reprezentanti Igor Denisov, Jurij Žirkov a Aleksandr Kokorin podle očekávání odešli do moskevského Dinama, které za ně dohromady zaplatilo pětačtyřicet milionů eur...

Machačkala koupila ze Zenitu záložníka Denisova

Velký přestup dohodly druhý a třetí tým ruské ligy, z Petrohradu do Machačkaly se stěhuje kapitán ruské reprezentace Igor Denisov. Bohatý klub z Dagestánu údajně za devětadvacetiletého záložníka zaplatil patnáct milionů eur.

Denisov se omluvil za své chování, znovu trénuje s prvním týmem

Vedení Zenitu se v posledním přestupovém období rozhodlo investovat peníze do velkých posil, což se nesetkalo s okamžitými výsledky na hřišti ani mimo něj. Ruskému mistrovi se po příchodech útočníka Hulka a záložníka Axela Witsela přestalo dařit a v jeho kabině nepanovala nejlepší atmosféra. Mohl za to i kapitán Igor Denisov...

Kapitán Zenitu Denisov se bouří, že vydělává míň než nové hvězdy

Kapitán Zenitu Petrohrad Igor Denisov chce podle ruských médií zvýšit plat o dva miliony na pět milionů eur, jinak hodlá z klubu odejít. Osmadvacetiletému fotbalistovi se nelíbí, že vydělává výrazně méně než nové posily ruského mistra Brazilec Hulk a Belgičan Axel Witsel.

Zenit přeřadil reprezentanty Denisova a Keržakova do rezervy

Ruští reprezentanti Igor Denisov a Alexandr Keržakov byli v Zenitu Petrohrad přeřazeni do rezervního týmu. Podle vyjádření ruského mistra v "áčku" v souvislosti s jednáním o nové Denisovově smlouvě způsobovali problémy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele