Denisov se omluvil za své chování, znovu trénuje s prvním týmem

01.11.2012, 15:31
Aktuality
Vedení Zenitu Petrohrad se v posledním přestupovém období rozhodlo investovat peníze do velkých posil, což se nesetkalo s okamžitými výsledky na hřišti ani mimo něj. Ruskému mistrovi se po příchodech útočníka Hulka a záložníka Axela Witsela přestalo dařit a v jeho kabině nepanovala nejlepší atmosféra. Mohl za to i kapitán Igor Denisov...

28letému záložníkovi se vůbec nezamlouvalo to, že nové posily mají mnohem větší plat než stávající hráči kádru a podle toho se zařídil při jednáních o nové smlouvě. Tento postoj podporoval útočník Alexandr Keržakov a oba ruští reprezentanti byli rychle přeřazeni do rezervy.

Zatímco Keržakov byl rychle vzat na milost, Denisov se s rezervním týmem připravoval více než pět týdnů. Nyní se vrací do prvního týmu, za své chování se totiž dnes omluvil.

"Potřeboval jsem čas, abych si uvědomil, co se vlastně stalo. Moje jednání bylo vzhledem k situaci nekorektní, jednal jsem až moc pod vlivem emocí," přiznal Denisov.

"Výsledkem bylo, že jsem se svými spoluhráči nemohl naplnit očekávání našich věrných fanoušků. Mám platnou smlouvu a musím, a především chci, pracovat pro klub až do vypršení kontraktu. Vyrostl jsem a profesionálem se stal tady v Zenitu a chci hrát jenom pro dobro mého týmu," dodal v prohlášení zveřejněném na internetových stránkách ruského mistra.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

srdce mého ultimate teamu!

Reagovat
smazaný uživatel

Na čem hraješ?

Reagovat
Milan.B

ja na SEGE

Reagovat
smazaný uživatel

PC

Reagovat
smazaný uživatel

pc

Reagovat
smazaný uživatel

takze zitra Rostov dostane peknou cocku rikate jo?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.ultras-tifo.net/photo-news/1183-sibir-novosibirsk--tom-tomsk-31102012.html U nás nejdou lidi na ligu, jen když malinko sprchne. Tady, v mínus pěti stupních jdou do půl pasu

Reagovat
Han střelil první

Říjnová revoluce..

Reagovat
smazaný uživatel

presne som hovoril ze to takto dopadne, mal prilis velke ego

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele