Další články

Hagi chce zůstat v Rangers. Jsem tu šťastný, řekl

Rumunský talent Ianis Hagi věří, že si ještě zahraje za glasgowské Rangers, kde hostuje z belgického Genku. Buďto ve zbytku sezony, která, jak doufá, se po přerušení kvůli koronaviru zase rozběhne. Nebo ještě lépe poté, co do Rangers přestoupí natrvalo.

Hagi udělal v Rangers velký dojem, ve hře je trvalý přestup

Rangers ve čtvrtek večer prohrávali s Bragou, ve druhé půli ovšem předvedli velký obrat a klíčovou postavou byl Ianis Hagi. Rumunský záložník a syn slavného otce se pod triumf 3:2 podepsal dvěma góly a krátce po příchodu do Skotska na sebe hodně výrazně upozornil, už se tak začíná mluvit o uplatnění opce na trvalý přestup...

Hagiho syn bude hrát v Belgii za Genk

Syn rumunské legendy Gheorghe Hagiho Ianis bude hrát za belgický Genk. S klubem, do kterého před pár dny přestoupil z Plzně slovenský záložník Patrik Hrošovský, podepsal dvacetiletý rumunský reprezentant smlouvu na pět let.

Jsem hodně zklamaný, říká o své situaci ve Fiorentině Hagi

Z lavičky náhradníků, tribuny případně u televizní obrazovky sleduje snažení svých spoluhráčů Ianis Hagi. Talentovaný rumunský záložník a syn legendárního Georghe Hagiho loni přestoupil do Fiorentiny a na trávníku se zatím objevuje pouze sporadicky. Se svou situací pochopitelně není a ani nemůže být spokojen...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele