Jsem hodně zklamaný, říká o své situaci ve Fiorentině Hagi

05.10.2017, 18:01
Aktuality
Z lavičky náhradníků, tribuny případně u televizní obrazovky sleduje snažení svých spoluhráčů Ianis Hagi. Talentovaný rumunský záložník a syn legendárního Georghe Hagiho loni přestoupil do Fiorentiny a na trávníku se zatím objevuje pouze sporadicky. Se svou situací pochopitelně není a ani nemůže být spokojen...

Viola za stále teprve osmnáctiletého fotbalistu zaplatila dva miliony eur a Hagi si zahrál zatím jenom ve dvou případech. Před necelým rokem naskočil k souboji s Cagliari, v závěrečném kole loňské sezony Serie A pak zasáhl do duelu s Pescarou.

"Jsem hodně zklamaný. Trénuji dobře, udělal jsem pokrok a všichni to oceňují. Doufal jsem, že budu hrát více, ale nic se nestalo," posteskl si Hagi.

"Říkali, že bych v létě mohl jít na hostování, ve skutečnosti za mnou ale nikdo nepřišel a nepromluvil si o tom. Když už nic, řekli mi, že jsou se mno velice spokojeni. Tohle je fotbal, důležité je neustále tvrdě pracovat a dostat se přes podobné momenty. Během následujících měsíců uvidím, jaká je situace," dodal někdejší kapitán Viitorul Constanţa.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
The Krupy

A čo chce hrať v 18 základ v klube, akým je Viola? Pokiaľ nemá talent ako Messi, tak nemá nárok. Plus bude vyplakávať do médií. Ak by nemal slávne meno, ani by si neprdol.

Týchto protekčných smradov zbožňujem, a nemyslím len sféru futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mohli ho někam poslat hrat ale

Reagovat
adoxx

Když s ním letos nepočítají mají ho poslat někam hostovat

Reagovat
milan78

toho si sparta nevšimne, ale sbírat frajery cestou do německa...

Reagovat
Inter Eterno Amore

kks aké má tie nohy tenké ako keňskí bežci

Reagovat
Irek

"Ale on tatinek rikal, ze"

Reagovat
lnterista

Olis: Dino De Laurentiis je do rodiny?

Reagovat
lnterista

Nechapu

Reagovat
FuckT

Tak dnes zijeme v spolocnosti, kde sa musime pretlacit a vyhrat kompeticiu, kazdy by chcel kritizovat, ale nech uz to je akymkolvek sposobom, tento mlady chalan je iba dalsim clovekom, ktory jednoducho nema na vyber. Nepovedal nic az take extremne zle, nikto z nas nevie, co mu tam naslubovali, a nevidim nic zle na tom, ze by radsej hral niekde za Crotone alebo Chievo ako sedel na tribune u Fialiek. Kto z vas by nechcel ist radsej hrat?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele