Další články

Martinelliho show a historická meta CR7: 10. kolo Premier League v kostce

Je Arsenal po nedělním skalpu Liverpoolu definitivně aspirantem na titul? Dle herního projevu rozhodně ano. Gunners v očekávaném šlágru zvítězili 3:2, pod což se gólem a nezištnou asistencí podepsal Gabriel Martinelli. Jednadvacetiletý Brazilec výkonnostně roste a hlasitě si říká o nominaci na mistrovství světa v Kataru, kde nebude scházet o šestnáct let starší Cristiano Ronaldo. Portugalec vstřelil v Goodison Parku 700. ligovou branku v kariéře.

West Ham získal útočníka Scamaccu ze Sassuola

West Ham, kde působí i čeští fotbalisté Tomáš Souček a Vladimír Coufal, posílil útočník Gianluca Scamacca. Třiadvacetiletý italský reprezentant přišel do Anglie ze Sassuola.

Sassuolo si pojistilo Scamaccu, ten prodloužil do roku 2026

Gianluca Scamacca se po řadě hostování v této sezoně konečně prosadil v mateřském Sassuolu, kterému se již stihl odvděčit třinácti ligovými góly. Tím si pochopitelně vysloužil pozornost větších klubů včetně obou milánských gigantů, nyní však prodloužil smlouvu s Neroverdi do roku 2026.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele