Totti musí na operaci a nebude hrát pět až šest měsíců

Kapitán AS Řím Francesco Totti se dnes podrobí operaci pravého kolena a mimo hru bude pět až šest měsíců. Italský fotbalista se zranil při sobotní remíze 1:1 s Livornem v Serii A a následná vyšetření potvrdila obavy, že si při pokusu o střelu přetrhl přední zkřížený vaz.

Totti si poranil koleno a hrozí mu operace

Kapitánovi fotbalistů AS Řím Francesco Tottimu hrozí operace pravého kolena. Jednatřicetiletý útočník nedohrál dnešní duel Serie A s Livornem, když si pár minut před přestávkou při pokusu o střelu poranil zkřížené vazy.

Totti dostal pokutu, potrestán bude i rozhodčí

Kapitán AS Řím Francesco Totti dostal za nadávky rozhodčímu, který se mu připletl do cesty, pokutu. Potrestán však nejspíš bude i arbitr Nicola Rizzoli za to, že italskou hvězdu za verbální útoky nevyloučil. Totti dostal jen žlutou kartu.

Totti by kvůli Zlatému míči vyměnil scudetto za triumf v LM

Kapitán fotbalistů AS Řím Francesco Totti by případný zisk italského titulu, takzvaného scudetta, vyměnil za vítězství v Lize mistrů. Italský kanonýr si totiž myslí, že triumf v prestižní soutěži by ho přiblížil k vysněnému zisku Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu světa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele