Totti vyjádřil důvěru Montellovi

AS Řím má nového majitele a v létě se v klubu dají očekávat velké posuny. Vedle příchodu nových posil se mluví o tom, kdo v příští sezoně povede Giallorossi jako hlavní trenér a velkou výhodu má Vincenzo Montella...

Totti jako šestý v historii překonal v Itálii hranici 200 gólů

Kapitán AS Řím Francesco Totti přispěl dvěma góly k remíze 2:2 s Fiorentinou a jako šestý hráč v historii italské ligy překonal hranici 200 gólů. Zároveň se prosadil pošesté z posledních pěti zápasů.

Totti: Chceme znovu být týmem, se kterým se bude počítat

Římskému AS vůbec nevyšel letošní únor, po němž je na hraně vyřazení z Ligy mistrů a bude mít co dělat, aby se do milionářské soutěže podívalo i v příští sezoně. O víkendu Giallorossi ztratili vyhraný zápas s Parmou, jejich kapitán Francesco Totti ale dodatečně nabádá fanoušky, aby nepropadali panice...

Totti: V tuto chvíli se soustředím jenom na současnost, pak uvidíme

Francesco Totti nebyl zvyklý vysedávat na lavičce náhradníků, časy se ale mění a trenér AS Řím Claudio Ranieri tam ikonu Giallorossi v posledních zápasech usadil. Totti se tak včera sešel s vedením klubu a diskutovalo se o současné situaci...

Totti seděl o víkendu na lavičce. Na prvním místě je tým, říká

Francesco Totti je ikonou AS Řím, ani on ale nemá místo v sestavě předplacené, o čemž se přesvědčil v sobotu večer. Giallorossi hráli na půdě AC Milán a jejich kapitán proseděl celý zápas na lavičce náhradníků, z čehož ovšem žádnou tragédii nedělá...

Podle Tottiho by AS mělo na špatný start do sezony zapomenout

Fanoušci AS Řím doufají, že tým z hlavního italského města po reprezentační přestávce konečně začne v Serii A vyhrávat. Stejnou naději má také kapitán Francesco Totti. Podle něj by se tým nezdařilým vstupem do sezony už zabývat neměl.

Totti: Ukradli nám dva tituly. Jde na kobereček

Francesco Totti čelí v Itálii disciplinárnímu řízení kvůli svým výrokům. Kapitán AS Řím totiž prohlásil, že jeho tým v domácí soutěži okradli o dva mistrovské tituly.

AS Řím je na prodej a Totti doufá, že klub koupí šejkové

Rodina Sensiů byla nucena dát AS Řím k prodeji a čeká na nabídky. Největší hvězda Vlků Francesco Totti nyní doufá, že klub z hlavního města koupí nějaký bohatý šejk, který přinese chybějící peníze.

Nejsem rasista, brání se Totti

Kapitán AS Řím Francesco Totti se ohradil proti tvrzení útočníka Interu Milán Maria Balotelliho, že ho během středečního finále Italského poháru rasisticky urážel.

Řekl mi negře, popisoval incident s Tottim Balotelli

Hvězda AS Řím Francesco Totti, který byl ve finále Italského poháru vyloučen za nakopnutí Maria Balotelliho, má další potíže. Útočník Interu Milán v rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport prohlásil, že ho kapitán římského klubu během zápasu rasisticky urážel.

Tottiho v Laziu odsuzují, Di Canio jeho gesto chápe

Ikona AS Řím a celého italské fotbalu Francesco Totti se nechal unést vášněmi a v napjatém římském derby ukázal směrem k fanouškům Lazia dva palce mířící k zemi. Zatímco hráč úhlavního nepřítele Ledesma ho zkritizoval, bývalý hráč Biancocelesti Paolo Di Canio na jeho gestu nic špatného nevidí.

Že jsme první? O nic nejde, vtipkoval Totti

AS Řím se poprvé v letošní sezóně probojoval na první místo tabulky italské ligy. Giallorossi využili remízy Interu, porazili Atalantu a mají v čele náskok jednoho bodu. Kapitán Římanů Francesco Totti hýřil po výhře 2:1 dobrou náladou, dobře ale ví, že k titulu ještě vede dlouhá cesta.

Totti po výhře v Bari děkoval fanouškům

Francesco Totti nastoupil k posledním dvěma zápasům římského AS a v závěru sezony by měl být hlavním tahounem Giallorossi v boji o Scudetto. Klub z hlavního města Itálie si v sobotu připsal další výhru a zvítězil v Bari, kde se mohl spolehnout na velkou podporu vlastních fanoušků...

Juan: To nejlepší teprve předvedeme

AS Řím se po špatném začátku sezóny rozjel k velké sérii neporazitelnosti, díky dvaceti zápasům bez prohry je nyní na druhém místě Serie A. Ligu sice vede s náskokem Inter Milán, obránce Římanů Juan ale věří, že jeho tým se ještě bude zlepšovat.

Chirurg vyloučil, že by Totti musel na další operaci

Francesco Totti dal letos deset ligových branek, mohlo jich ale být daleko více. Na vině jsou v tomto případě přetrvávající problémy s kolenem, kvůli nimž kapitán AS Řím vynechal již několik utkání. Média dokonce začala znovu spekulovat o nutnosti další operace, té se ovšem hráč a fanoušci Giallorossi obávat nemusejí...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele