Totti je připraven na návrat do italské reprezentace

Italská reprezentace by pro světový šampionát v JAR mohla získat jednu "posilu" do útoku. Do národního týmu je připraven vrátit se Francesco Totti. Kapitán AS Řím přicestuje na reprezentační sraz, pokud ho trenér Marcello Lippi povolá, on sám bude fit a nic proti tomu nebudou mít jeho spoluhráči...

Tenhle měsíc se povedl, pochvaluje si Totti

Francesku Tottimu se konec letošního roku vydařil. Kapitán AS Řím s klubem podepsal novou dlouholetou smlouvu, která mu zajistí po konci kariéry ředitelské místo. Giallorossi také zapomněli na nepovedený začátek sezóny a už se vyšplhali na čtvrté místo v italské lize.

Totti vrací Moggimu kritiku ze začátku sezóny

Francesco Totti překonal zdravotní problémy a vrátil se na hřiště ve velkém stylu - minulý víkend zařídil AS Řím tři body hattrickem. Zkušenému útočníkovi se dostalo chvály ze všech stran, nelíbí se mu ale, že ti samí lidé jej na začátku sezóny kritizovali.

Totti se vrátil ve velkém stylu, po hattricku spěchal od novinářů

Francesco Totti včera znovu ukázal, jak důležitým hráčem je pro AS Řím. Kapitán Giallorossi v prvním poločase utkání proti Bari dal hned tři branky a měl rozhodující podíl na výhře klubu z hlavního města v poměru 3:1. Po zápase si pak rýpl i do novinářů...

Tottiho zdravotní patálie nemají konce

Je to teprve 18 měsíců, co musel Francesco Totti podstoupit operaci pravého koleno, ale ani to hvězdu římského AS nezachránilo od dalších problémů. Bývalý italský reprezentant totiž bude muset na operaci znovu.

Totti zpět v reprezentaci? Moggi by preferoval Cassana

Francesco Totti včera nevyloučil svůj návrat do reprezentace a Itálie ihned začala nad jeho případným zařazením do mužstva spekulovat. Podle bývalého ředitele Juventusu Luciana Moggiho by pro italskou reprezentaci byl Totti přínosem jen tehdy, pokud by byl stoprocentně zdráv. Právě zdravotní patálie totiž ikonu AS Řím trápí velice často.

Tottimu zkazilo radost ze dvou gólů zranění, na Milán chce být fit

Francesco Totti včera opět ukázal, jak moc znamená pro AS Řím, na duel s Neapolí ale nebude vzpomínat v nejlepším. Kapitán Giallorossi si poranil koleno a má před sebou nucenou přestávku, sám ale věří, že bude brzy fit a za dva týdny nastoupí k zápasu s AC Milán...

Totti: Když mi vedení nepředloží novou smlouvu, tak z klubu odejdu

Francesco Totti žádá od vedení AS Řím vylepšení své smlouvy a podle všeho mu pomalu dochází trpělivost. Vedení Giallorossi pohrozil, že pokud nesplní svůj slib a kontrakt mu nepředloží, pak z klubu odejde.

Totti nabádal Toniho i další hvězdy k přestupu do Říma

Kapitán AS Řím Francesco Totti prozradil, že se v minulosti svým dílem snažil přilákat věhlasné hráče do tohoto italského celku. Nikdy se však žádný takovýto přestup nezrealizoval. Naposledy prý do AS vábil svého reprezentačního kolegu Luku Toniho.

Totti uzavřel s AS Řím pětiletou smlouvu

Francesco Totti udělal velký krok k tomu, aby mohl svou aktivní kariéru ukončit v AS Řím. Italský útočník s klubem z hlavního města uzavřel nový kontrakt a smluvně je s Giallorossi vázán do léta roku 2014...

Totti zvažuje návrat do italské reprezentace

Kapitán AS Řím Francesco Totti zvažuje návrat do italské reprezentace. Dvaatřicetiletý útočník za národní tým nastoupil naposledy před třemi lety, kdy Squadra Azzura opanovala mistrovství světa.

Totti nevyloučil návrat do reprezentace

Francesco Totti nevyloučil uvedení své nové kapitoly v italské reprezentaci. Prohlásil totiž, že pokud by trenér Lippi neměl nic proti, mohl by se do národního týmu pro nadcházející Mundial v Jihoafrické republice vrátit.

Totti se probojoval mezi deset nejlepších střelců dějin Serie A

Hlavní hvězdou víkendových zápasů italské ligy byl kapitán AS Řím Francesco Totti. Ten dvěma góly zařídil svému týmu vítězství 3:2 nad Lecce, díky čemuž se posunul mezi deset nejlepších střelců historie Serie A.

Římany dál pronásledují zranění, na listinu se vrátil Totti

AS Řím dál bojuje s nepřízní osudu. Na listinu zraněných hráčů se znovu vrátil Francesco Totti a pokud věci půjdou takhle dál, pak budou mít Vlci problém postavit do očekávaného utkání s Juventusem zdravou základní jedenáctku.

AS Řím má jasný cíl - dostat se do Ligy mistrů

AS Řím ve středu trochu smolně vypadlo v osmifinále Ligy mistrů, nyní mu hrozí, že si milionářskou soutěž minimálně rok nezahraje. Giallrossi čeká těžký boj o čtvrté místo v tabulce Serie A, před závěrem sezony tak je jasné, co bude prioritou klubu z hlavního města Itálie...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele