Další články

Trápící se Barcelona získá Torrese, City za útočníka dostane 1,4 miliardy

Barcelona navzdory vysokým dluhům koupí za 55 milionů eur (1,4 miliardy korun) reprezentačního útočníka Ferrána Torrese z Manchesteru City. Podle britských médií již katalánský klub uzavřel s mistrem Premier League dohodu. Momentálně je však jednadvacetiletý Španěl zraněný.

Manchester City potvrdil zranění Torrese, jenž vynechá až tři měsíce

Ferrán Torres si z finálového turnaje Ligy národů přivezl zlomeninu nohy, která ho ze sestavy Manchesteru City vyřadí do konce roku. Španělský křídelník může chybět tři měsíce...

Torres vypadl kvůli zranění z finále Ligy národů ze sestavy Manchesteru City

Španělský fotbalista Ferrán Torres se z finálových zápasů Ligy národů vrátil se zraněním nohy a Manchesteru City bude v nejbližších zápasech chybět. Podle vedení klubu Premier League má křídelní hráč malou frakturu v pravé noze.

Torres a spol. poslali Arsenal na úplné dno: 3. kolo Premier League v kostce

Poprvé od ročníku 1954/55 prohráli fotbalisté Arsenalu úvodní tři ligová utkání, navíc bez vstřeleného gólu při hrozivém skóre 0:9. Zmar Gunners podtrhli ve 3. kole obhájci titulu z Manchesteru City. Na vlastním stadionu je rozprášili 5:0 a odeslali na poslední místo. Dvěma brankami a přihrávkou se pod řízenou demolici podepsal španělský útočník Ferrán Torres, kterému zdatně sekundoval krajan Rodri.

Alisson Becker spasitel: 36. kolo Premier League v kostce

Titul i tři sestupoví černí Petři jsou rozebráni a v Premier League zbývá vyřešit jediná věc. Kdo si příští sezónu zahraje Ligu mistrů? Na koho zbyde Evropská liga? A kdo z druhé vlny obsadí další pohárové příčky? O víkendu se s vidinou milionářské soutěže už už loučil Liverpool, když v tom se snesl do West Midlands jako Kristus spasitel nad Riem Alisson Becker.

Manchester City má rekord a našel střelce

Manchester City ozdobil svou mistrovskou sezonu v anglické lize rekordem. Díky vítězství 4:3 v Newcastlu si připsal dvanáctou venkovní výhru za sebou, což se dosud nepovedlo žádnému týmu nejen v Premier League, ale v žádné ze čtyř nejvyšších soutěží v Anglii.

Manchester City zkompletoval přestup Torrese

Ferrán Torres se oficiálně stěhuje z Valencie do Manchesteru City. Anglický celek za 20letého křídelníka zaplatil 25 milionů eur bez bonusů a podepsal s ním pětiletý kontrakt...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele