Manchester City potvrdil zranění Torrese, jenž vynechá až tři měsíce

15.10.2021, 15:44
Aktuality
Ferrán Torres (© AFP)
Ferrán Torres si z finálového turnaje Ligy národů přivezl zlomeninu nohy, která ho ze sestavy Manchesteru City vyřadí do konce roku. Španělský křídelník může chybět tři měsíce...

Ofenzivní hráč se zranil ve finále Ligy národů proti Francii (1:2), když musel nuceně vystřídat v 84. minutě. Vyšetření po návratu do Anglie odhalilo frakturu na pravé noze.

Původní prognózy byly příznivější, nakonec se však jedná o vážnější problém, který může Torrese ze sestavy Manchesteru City a španělské reprezentace vyřadit až na tři měsíce. "Nebude hrát dva a půl až tři měsíce," řekl na tiskové konferenci manažer Pep Guardiola.

Torres nebude Manchesteru City k dispozici v ligových zápasech a ve zbývajících skupinových duelech Ligy mistrů, navíc Španělsku nepomůže v závěru kvalifikace na MS 2022.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (8)

Přidat komentář
diastan

to se hodí na konec roku

Reagovat
blaugrana

ako city tam ma mahreza, grealisha, silvu, jesusa, takze to nrjak neutralizuje, ale fakt je to na tabletku, ked sa hrac vrati po pauze s trojmesacnou PN

Reagovat
WienArsch

Tak to by si už v lednu mohli pořídit útočníka, pro jistotu..

Reagovat
Kucka

Tak si kopne Sterling.

Reagovat
fenixLFC

repre prestavky

Reagovat
icka

Tak jestli je pravda, ze sel do zapasu uz zraneny tak City bude zurit.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Zákaz reprezentací.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele