Další články

Rekordman Kane a čarodějové v brance: 22. kolo Premier League v kostce

Tottenham má od nedělního podvečera nového nejlepšího kanonýra všech dob. Harry Kane vstřelil 267. gól v dresu Spurs a osamostatnil se od legendárního Jimmyho Greavese. Jubilejní trefou navíc rozhodl o vítězství nad Manchesterem City 1:0, čímž paradoxně pomohl i Arsenalu, který senzačně prohrál v Goodison Parku 0:1.

Haaland a Mitrović v plné palbě: 1. kolo Premier League v kostce

Loni řádili v EFL Championship, respektive v Bundeslize. Podmaní si Aleksandar Mitrović s Erlingem Haalandem v letošní sezoně Premier League? V prvním kole ukázali, že se máme v jejich podání rozhodně na co těšit. Nejlepší kanonýr srbské reprezentace pomohl Fulhamu dvěma brankami k cenné remíze s Liverpoolem, norský snajpr z Manchesteru City si debut na Ostrovech osladil dvěma trefami ve šlágru s West Hamem.

Svatoštěpánská kanonáda a létající De Gea: 19. kolo Premier League v kostce

V Anglii tradičně nejsledovanější kolo ovlivnil na Boxing Day koronavirus a z plánovaného programu zmizela trojice zápasů. Devítigólové galapředstavení v Manchesteru ale fotbalové příznivce ve sváteční den bezesporu potěšilo. Vedoucí Citizens přestříleli 6:3 Leicester a odskočili Liverpoolu, jehož duel s Leedsem byl odložen, na rozdíl šesti bodů.

Emerson Royal se stěhuje z Barcelony do Tottenhamu

Tottenham dotáhl příchod obránce Emersona Royala. Dvojnásobný brazilský reprezentant přichází za 25 milionů eur z Barcelony a londýnskému klubu se upsal do roku 2026...

Emerson: Mým cílem je uspět jako hráč Barcelony

Ambicióznímu Betisu se v letošní sezoně zatím nedaří a jedním z mála hráčů, kteří snesou přísnější měřítko, je Emerson. Brazilský krajní obránce podává kvalitní výkony a pokračuje tak v raketovém nástupu do světa velkého fotbalu, v ideálním případě by pak jeho kariéra měla pokračovat v Barceloně, alespoň si to přeje sám hráč...

Betis a Barcelona společně dotáhly příchod Emersona

Real Betis a Barcelona společnými silami získaly brazilského obránce Emersona z Atlética Mineiro. Ten se po jihoamerickém šampionátu dvacítek připojí k týmu Betisu, kde zůstane pět měsíců.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele