Další články

Dušan Kuciak přestoupil do Hullu City

Změnil dres, čímž se mu splnil sen. Člen širšího kádru slovenské reprezentace se přestěhoval do Anglie, brankář Dušan Kuciak přestoupil z Legie Varšava do Hullu City. Ten má jakožto lídr druhé nejvyšší anglické soutěže našlápnuto k návratu do Premier League, což při přestupu urostlého gólmana hrálo hlavní roli...

Kuciak se v Polsku stal legionářem roku

Významné pocty se dostalo slovenskému brankáři Dušanu Kuciakovi. Strážce svatyně Legie Varšava se stal nejlepším legionářem v Polsku za rok 2013. Podobné ocenění získal i jeho předchůdce na stejném postě Ján Mucha.

Kuciak doufá v double

Slovenský brankář ve službách Legie Varšava Dušan Kuciak získal v Polsku národní pohár a nakročeno má i k zisku titulu. Tři kola před koncem soutěže je jeho zaměstnavatel na prvním místě, na druhý Ruch Chorzów má náskok jednoho bodu. Double tak není utopií a právě v to člen širšího kádru slovenské reprezentace doufá.

Kuciak: Škoda, měli jsme na postup

Legia Varšava se slovenským brankářem Dušanem Kuciakem v této sezóně Evropské ligy dokráčela až před brány osmifinále a nemuselo zůstat jen při tom, polský klub potrápil favorizovaný Sporting, ale na postup do nestačilo - po výsledcích 2:2 a 1:0 postoupil právě lisabonský klub a v osmifinále narazí na Manchester City.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele