Kuciak doufá v double

25.04.2012, 20:21
Aktuality
Slovenský brankár v službách Legie Varšava Dušan Kuciak získal v Poľsku národný pohár a nakročené má aj k zisku titulu. Tri kolá pred koncom súťaže je jeho zamestnávateľ na prvom mieste, na druhý Ruch Chorzów má náskok jedného bodu. Double tak nie je utópiou a práve v to člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie dúfa.

Práve súper, ktorý prenasleduje Legiu v lige, bol jeho súerom aj v záverečnom dueli poľského pohára. Finále však malo jednoznačného víťaza v pomere 3:0 a tak už po roku pôsobenia v Ekstraklase sa bývalý gólman MŠK Žilina tešil z trofeje: "Zápas mal od úvodu dosť kvalitné tempo a to aj napriek tomu, že súperovi chýbal dôležitý útočník, veľmi ho to však neobmedzovalo. Prvú šancu nám fantastickým zákrokom zlikvidoval Mišo Peškovič, v prvom polčase sme však strelili dva góly, upokojili sa a už nepustili opraty zápasu z rúk. Po zmene strán sme víťazstvo potvrdili veľmi pekným tretím zásahom. Je to prvý národný pohár v mojej kariére a veľmi si ho cením. Je to pekný úspech aj preto, že ide o môj premiérový rok v Legii," povedal po zápase.

Jednoznačný koniec v lige sa však nepredpokladá, veď do dnešných dní je situácia na prvých miestach mimoriadne vyrovnaná. Matematickú šancu na titul má aj šiesta Polonia Varšava. Najlepšie tromfy v rukách však drží Legia, i keď má len jednobodový náskok: "V lige to je veľmi tesné. Našou výhodou by mohla byť skutočnosť, že s Chorzówom ani Vroclavom sa už nestretneme. Každopádne všetko máme vo svojich rukách a pokiaľ budeme bodovať naplno, titul je náš. Verím, že pohárové víťazstvo nás v závere sezóny odrazí k dobrým výsledkom," uzavrel dvadsaťšesťročný brankár.

Autor: Ľubomír Hudačko / sport.sk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

fotka vyzerá ako postihnutý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele