Messi si na OH nejspíš nezahraje. Barcelona ho pustit nemusí

Evropské kluby nemusejí uvolnit fotbalisty na olympiádu v Pekingu. Dnes o tom v Pekingu rozhodla Mezinárodní sportovní arbitráž CAS, ke které se odvolalo trio celků Barcelona, Werder Brémy a Schalke. Olympijský turnaj tak přijde o trojici hráčů Lionel Messi, Diego a Rafinha.

Brémy Diega na olympiádu nepustí

Brazilští fotbalisté se budou muset na olympiádě obejít bez další hvězdy. Po držiteli Zlatého míče Kaká do Pekingu neodcestuje ani záložník Diego, kterému účast na hrách nepovolil jeho klub Werder Brémy.

Diego potvrdil úmysl zůstat ve Werderu

Diego znovu reagoval na spekulace o možném letním odchodu z Werderu. Brazilský záložník něco podobného neplánuje a opět potvrdil, že i v příští sezoně bude působit v Brémách...

O'Neill by rád získal Diega

Martin O’Neill, manažer Aston Villy, prý sleduje hvězdu bundesligových Brém Brazilce Diega. Tvořivého záložníka by si O’Neill přál hlavně z toho důvodu, že Aston Ville často scházely ve středu pole kreativita a tvořivost.

Diego prý jezdí bez řidičáku

Přes padesát fotbalistů bundesligy a druhé nejvyšší soutěže, včetně hvězdy Werderu Brémy Diega, prý jezdí v Německu bez platného řidičského průkazu. Podle deníku Bild získali doklady od gangu instruktorů a policistů, kteří je prodávali, aniž by hráči absolvovali potřebné testy a jízdy.

Diego: Minimálně ještě jeden rok za Werder

Diego bude fanoušky Werderu bavit svými kousky také v příští sezoně. Brazilský záložník hodlá i v ligovém ročníku 2008/2009 hájit barvy německého klubu, zároveň ale naznačil, že by to mohl být jeho poslední rok v Brémách...

Diega chce také Arsenal, nejblíže je ale prý Juventus

Jako lovná zvěř si musí v poslední době připadat brazilský záložník Werderu Brémy Diego. Neuplyne den, aby se v tisku neobjevila zpráva, který evropský velkoklub bude jeho příštím zaměstnavatelem. Dalším zájemcem v řadě je podle Diegova otce a agenta Arsenal. Italská média zase vidí Brazilce v černobílém dresu Juventusu.

Odchod Diega? Jen přes mou mrtvolu, vzkázal prezident

Brémy záložníka Diega prodat nechtějí, což znovu potvrdil klubový prezident Jürgen Born. Ten všem zájemcům o brazilského špílmachra vzkázal, že klenot Werderu odejde jedině přes jeho mrtvolu. Diego má v klubu smlouvu do léta 2011.

Superstar Diego

Brazilský kouzelník Diego už druhým rokem patří mezi největší hvězdy německé Bundesligy. A když vezmeme v úvahu, že mu nedávno bylo teprve 23 let, máme tu čest sledovat jednoho z nejtalentovanějších fotbalistů planety. Pojďme si připomenout jeho prozatím poměrně krátkou kariéru.

Chelsea Diega nechce. Šanci má Atlético Madrid

O záložníka Diega, hvězdu Werderu Brémy, měla mít zájem Chelsea, to však není pravda. Možnost příchodu brazilského špílmachra odmítnul manažer Blues Avram Grant. Podle španělských médií se však objevil nový Diegův zájemce – Atlético Madrid.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele