Diego: Minimálně ještě jeden rok za Werder

18.04.2008, 13:55
Aktuality
Diego bude fanoušky Werderu bavit svými kousky také v příští sezoně. Brazilský záložník hodlá i v ligovém ročníku 2008/2009 hájit barvy německého klubu, zároveň ale naznačil, že by to mohl být jeho poslední rok v Brémách...

"Od svého příchodu do Brém cítím, že procházím nejlepším obdobím své kariéry. Díky svým výkonům ve Werderu jsem byl dokonce povolán do brazilské reprezentace," pochvaluje si Diego své dosavadní působení v německé nejvyšší soutěži.

Diego přišel do Werderu za šest milionů eur z Porta a tento nákup se brémskému klubu hodně vydařil. 23letý fotbalista patří mezi bundesligovou smetánku a považují si ho také protihráči, kteří mu dávají hlasy v anketě o nejlepšího fotbalistu první a druhé poloviny sezony.

O Diega se zajímá hned několik klubů. Hodně se toho napsalo o Realu Madrid, v poslední době se zase spekuluje o Interu Milán a Diego za rok volání evropských gigantů dost možná vyslyší. "V Brémách je mi dobře, výborně jsem se adaptoval a nevidím důvod, proč něco měnit. Mám tady smlouvu ještě na tři roky a nemyslím si, že zde vydržím tak dlouho. Ale co vím jistě je, že za Werder chci hrát ještě minimálně jeden rok," řekl dále Diego.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Tomik111

Je to výborný hráč ale lechce se vytočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me odejde , nejlepsi mozna koupe pro Barcu a dalsi top kluby, myslim ze nemuzou cekat , pristi rok uz bude pozde pro Barcu. Barca v lete musi koupit Benzemu a Diegu,protoze pristi rok bude velmi ,velmi tezky. Pocitam ze Real next seson bude hrat velmi dobre ne jako tento rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Barcy ne ať zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do Barcelony !!

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tento typ hraca v Reale chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Uznej sám nyní mu ve Werderu nic nechybí. Je tam za hvězdu navíc s Werderem může hrát LM. Samozřejmě časem půjde jinam.......................

Reagovat
smazaný uživatel

V Barce by zaujal místo po Decovi ..

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem ho hrat na živo když jsem byl v Bremach je to mimoradny hrac a doufam ze ho Barca ziska noa koukam ze Laporta chce ziskat jeste Vaarta Rafaelato by byl take dobrej kup tak uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ti závidím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele