Další články

Štípek: Nyní vede cesta do Evropy pouze přes pohár

Záložník Zlína David Štípek po dnešní domácí prohře s Mladou Boleslaví 1:2 už vidí jen jedinou cestu do evropských pohárů. Ta vede přes zvládnutý finálový duel domácího poháru s druholigovou Opavou, protože v lize pět kol před koncem ztrácí na čtvrté místo zaručující kvalifikaci Evropské ligy sedm bodů.

Suchan se Štípkem budou z Plzně znovu hostovat v Příbrami

David Štípek a Jan Suchan budou i na jaře pokračovat v Příbrami, kde již odehráli podzimní část ročníku. Během přípravy se neprosadili do kádru Plzně, které patří, a odešli na půlroční hostování.

Štípka na oko mrzelo, že "jeho" gól připsali na Dukle Hanouskovi

Příbramský záložník David Štípek měl výrazný podíl na výhře 1:0 na hřišti pražské Dukly, když po jeho akci zamířil do vlastní branky Marek Hanousek. Třiadvacetiletého fotbalistu po utkání 13. ligového kola naoko mrzelo, že vítězný zásah nebyl připsán jemu.

Příbram zahájila přípravu i s hosty Štípkem a Končalem z Plzně

Fotbalisté Příbrami dnes zahájili přípravu na novou sezonu, ve které se budou snažit navázat na páté místo z posledního ročníku. Trenér Pavel Tobiáš na úvodním tréninku přivítal i Davida Štípka s Matějem Končalem, kteří přicházejí na hostování z Plzně. Nechyběl ani Roman Bednář, který na jaře v Příbrami hostoval ze Sparty, kde mu skončila smlouva.

Plzeň pustila Štípka hostovat do Hradce a Krmenčíka do Dukly

Plzeň pustila dva své nadějné fotbalisty na roční hostování. Záložník David Štípek bude v příští sezoně oblékat dres prvoligového nováčka Hradce Králové a útočník Michal Krmenčík posílí Duklu Praha.

Plzeň zúžila kádr o čtyři hráče, Štípek jde hostovat do Boleslavi

Viktoria Plzeň před odjezdem na herní soustředění do Rakouska zúžila kádr o čtyři hráče. Záložník David Štípek odchází na půlroční hostování do Mladé Boleslavi, další středopolař Martin Fillo se zapojí do přípravy třetiligového anglického Brentfordu. Mladíci Aleš Mandous a Matěj Kyndl budou trénovat s druholigovými Bohemians Praha.

Štípek: Ještě že mě soupeř fauloval a nemusel jsem střílet levou

Záložník David Štípek je sice mezi hráči Plzně ve dvaceti letech benjamínkem, přesto se v posledních zápasech stává klíčovou postavou týmu. Poté, co gólem přispěl k obratu v Liberci, ve čtvrtek zazářil v Evropské lize vybojovanou penaltou, která zajistila Plzni remízu 1:1 s Coimbrou a jistotu postupu do jarní fáze.

Štípek: Doteď nechápu, jak se mi povedlo trefit se levačkou

Nečekaného hrdinu oslavují Plzeňští po výhře 2:0 nad Ruchem Chorzów ve 3. předkole Evropské ligy. David Štípek nastoupil k teprve druhému soutěžnímu utkání v dresu Viktorie a hned vedoucím gólem zařídil důležitou výhru. Prosadil se navíc svou výrazně slabší levou nohou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele