Štípek: Ještě že mě soupeř fauloval a nemusel jsem střílet levou

23.11.2012, 11:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
ryzskej

Štípek = Týpek?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak týpek to je... ale určitě ne ten odsud z ef..

Reagovat
hradec

Na těch křečích zapracuj. Chce to lepší fyzičku. Jinak za tak rychlou adaptaci v prvním týmu ve 20ti letech. V tej době ještě Pilař kopal 2 ligu a Jiráček ani nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo docela normální, nikdy jsem nechápal, proč si všichni hráči přáli Barcelonu, Madrid apod., když přes ně není žádná šance postoupit

Reagovat
exse

Ten chlapec se mi moc líbí, rychlost s míčem má skoro jako Petržela, ale zároveň je lepší práci s ním a více rozumu, pokud takhle bude pokračovat a prosadí se naplno do základu Plzně, tak se časem objeví i v repre. Jinak je zajímavé že Plzeň, která má spíše průměrnou až podprůměrnou mládež, dokáže za 2 roky vyplivnout 2 hráče s repre potenciálem.

Reagovat
Peta9

včera byl skvělej, na to kolik mu je, kloubouk dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

kde si vzal ten zblept o prumerny nebo podprumerny mladezi? Nejsou to jen tihle, ale treba i takovej Vuch, nebo Sykora ve Sparte

Reagovat
exse

Výsledky mládeže?

Reagovat
smazaný uživatel

To je irelevantní. Nemá sice oslnivé výsledky, ale třeba předloni vyhrála asi sedmnáctky a většina z nich tvoří dnešní juniorku. Jsou tam talenti pro áčko Plzně i když celkově tým není nahoře. Ze začátku jm to i šlapalo, ale nějak se zasekli. Snažej se hrát hodně ofenzivně a dostávají zbytečný branky.

Reagovat
smazaný uživatel

A co mas proti nasim vysledkum? Ten rocnik, ve kterym byl Stipek i Darida, tak byl 2. v republice, to mi neprijde spatny.

Reagovat
exse

Jen jestli nekecáš

Reagovat
smazaný uživatel

Si to najdi. V naší mistrovský sezoně vyhrála svojí ligu tuším sedmnáctka nebo osmáctka. Tehdy jsem to zaregistroval jen okrajem, takže nevím přesně a jsem línej hledat

Reagovat
exse

18 neexistuje a 17 nemají celonárodní ligu. Je ale pravda že mládež taky moc nesleduju, takže přesné výsledky Plzně neznám, ale vždy jsem je měl zafixované jako průměrné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím přesně, ale bylo to celkem významný. Bylo to na první stránce v Plzeňským Deníku. Snad to tady uvidí nějakej větší znalec a napoví. Fakt se mi to nechce hledat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to najdi.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím nesouhlasím. Myslím, že postupně vyplave víc hráčů. Dan Černý, Martin Sladký, Matěj Končal, Matěj Kyndl nebo Patrik Hrošovský jsou velcí talenti, kteří mají šanci za Áčko hrát. Hlavně Černý a Hrošovský, který hraje už základ v Ústí jsou obrovští talenti. Poslední dobou tam máme velké talenty, nijak bych Plzeňské mládežnické týmy nesnižoval.

Reagovat
exse

To ukáže až čas jací to jsou talenti. Mě jde spíše o to že v rámci mládežnických lig patří Plzeňské týmy spíše k průměru.

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi pravda, ale co se týče výchovy kvalitních fotbalistů pro první ligu, tak Plzeň patří k tomu lepšímu. Myslím teď.

Reagovat
smazaný uživatel

to ukaze cas bla bla..

O Stipkovi a Daridovi jsem tu psal uz pred 5 lety, uz tehdy dostavali v zime sanci s A tymem.. To proste byli obrovsky talenti a stejne tak jsou ti, ktere vypsal owen - Hrosovskyho jsme si dokonce kdysi pritahli ze Slovenska, Dan Cerny je suter jako krava, Sladky byl v mladeznickych repre nejlepsim hracem, ale posledni 2 roky stagnoval, treba se jeste chytne atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně a já dneska říkám, že do roka se do kádru začne pomalu prosazovat Hrošovský s Končalem a Černým. A ještě jsem úplně zapomněl na Michala Krmenčíka a Dana Houdka.

Pro představu síly mládeže: Zápas s Ústím letos 30. června v přípravě. První poločas hrálo áčko a vyhrálo 5:0. Do druhýho nastoupilo béčko a výsledek 4:0. A to se poločas hrál jen 30 minut.

Sestava v druhým poločase:

Viktoria Plzeň - Ústí nad Labem 4:0 (2:0)

Branky: 1. Černý, 19. Beránek, 46. Ďuriš, 57. Končal. Sestava Plzně: Mandous - Rajtoral, Růžička, Libotovský, Beránek - Krmenčík, Darida, Ďuriš, Hrošovský, Končal - Černý.

A ty akce si ti mladí většinou tvořili sami, Rajty téměř nebyl vidět. Takže ta kvalita tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrosovsky ve svym veku hraje pravidelne zaklad v Usti, to je proste parada, az skonci Horvath, tak by mohl dostat sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Já docela čekám, že to zabalí po sezoně a místo převezme Hanousek. Hrošovskýho bych na 100% nechal dohrát v Ústí a vzal ho v létě do přípravy. Pokud by třeba odešel Kolář, tak by si mohl říct o šanci. příští sezonu už bude určitě sbírat minuty v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno to je trosku problem, protoze Hanousek s tim byl kupovanej, ale zda se mi, ze mu vic sedi post Kolare, zaroven se mi zda, ze v pratelacich zkousi Vrba kolare na postu Horvatha, ale neni to ono. Bude to jeste tezky, klidne bych Horvice podepsal jeste na dalsi sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli zrovan sedí, prostě za Dana musel zaskočit Ale sám říkal, že hraje radši víc z hloubi pole. Dan nemůže hrát Horviho pozici, je dobrej tam, kde je. Pod Vrbou začal hodně běhat a bojovat a je potřeba dopředu, do koncovky.

Horvimu na další rok bych se nebránil, ale uvidíme, jak na tom bude. Může přijít jedno větší zranění a je konec.

Ale do budoucna (2 roky) máme krásnej příslib, pokud nebudou odchody (hlavně Vláďa)

Kozáčik (Mandous) - Řezník, Hejda, Prochy, Limba (Beránek) - Štípek, Darida, Hanousek, Hrošovský, Malakjan - Černý

Reagovat
smazaný uživatel

vypada to luxusne, ale Vlado pujde brzo, to co predvadi, to je neskutecny, ten by se prosadil kdekoliv, takovej Moutinho, klidne by mohl misto nej do Porta Vic jak sezonu a pul tu uz nevydrzi a spis si myslim, ze pujde na konci tyhlety. Ale on musi.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba, hráli se dva zápasy na 2 x 30 minut. Mnou zmíněný poločas není poločas, ale 60 minutový zápas. Moje chyba.

Reagovat
Logan

Cos napsal je blbost a právě kvůli tomuhle myšlení to teď hodně dlouho stálo za hovno. Nejde přeci o výslledky, jde o to připravit hráče v juniorce pro A tým, a to Plzni evidentně funguje. I kdyby měli 15 průměrných kluků v týmu a jednoho nebo dva skvělé, tak můžou mít špatné výsledky, ale ti 2 kluci se prosadí, a to je důležitý. Mládež nemůžeš hodnotit podle nějakých tabulek, ale právě podle toho kolik hráčů se prosadí v A týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

kontrast mezi horou a štípkem na opačných křídlech

Reagovat
djwenca

copak je s tím Adamovem, že nedostává víc příležitostí??? a taky nechápu, proč nedostane víc příležitosti Malakjan, myslím, že na to křídlo je vhodnější než Hora nebo Zeman a řekl bych že i víc než Ďuriš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Adamov byl zraněnej a asi i je. A i kdyby nebyl, tak v EL stejně nastoupit nemůže. Naposled jsem ho viděl hrát s Jabloncem na konci zápasu. Malakjan ještě potřebuje čas, řekl bych, že na jaře už bude v základu. Hlavně, aby se vrátil Kolář, ten včera ohromně chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

Štípek je velká naděje do budoucna...jsem sice fanouškem SKS, ale Plzni úspěch moc přeju. Hrajou super fotbal, akorát si myslím, že kdyby na levý záloze hrál spíše Malakjan, byla by Plzeň ještě silnější. Je vidět, že Vrba má taky svoje oblíbence (Hora, Duriš...) i když hrajou celkem bídu...

Reagovat
djwenca

tak zrovna Hora minulou sezónu moc nehrál, ale Ďuriš je jeho kůň....taky si myslím, že Malakjan, kdyby dostal šanci (ne na pár minut na konci), tak by se chytnul......předtím zraněním hrál dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě je Edgar fotbalovější. Na začátku sezony nastupoval a vypadal fakt dobře. S Limberským nalevo to celkem fungovalo. Pokud by Malakjan hrál nalevo a do útoku by přišel lepší hráč než Bakoš, tak by Plzeň byla ještě výš. I když loni měl Bakoš "životku".

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se na hrotu vůbec nebál zkusit Horu. Je to bijec a na tom křídle je zbytečně zabitej.

Nebo Ďuriše, ten už dokázal, že mu to svědčí. A nalevo klidně Štípka, proti Budějkám to šlapalo parádně. A napravo Rajty a hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Štípek bude hvězda, je lepší než Pilař...

Reagovat
smazaný uživatel

Neni, ale ma potencial byt skvelym hracem.

Reagovat
delfin

nebude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele