Další články

Rozehnal se vrací do Belgie, na rok se upsal Oostende

Bývalý reprezentant David Rozehnal se po deseti letech vrací do Belgie. Čtyřiatřicetiletý stoper se dohodl na roční smlouvě s opcí s Oostende. Desátý celek minulé sezony belgické ligy o tom informoval na svém webu.

Olomouc si stáhla Varadiho se Škerlem a stojí o Rozehnala

Do kádru staronového účastníka první fotbalové ligy Sigmy Olomouc se z hostování vracejí zkušení hráči Aleš Škerle a Adam Varadi. Podle sportovního manažera Ladislava Mináře má klub zájem o odchovance a bývalého reprezentanta Davida Rozehnala, kterému skončila smlouva v Lille.

Rozehnal v Lille nezůstane, klub mu neprodlouží smlouvu

Nové angažmá si v závěrečné fázi kariéry bude hledat David Rozehnal. 34letý český obránce strávil posledních pět sezon ve francouzském Lille, které dnes oznámilo, že s někdejším reprezentantem neprodlouží smlouvu...

Rozehnal by rád zůstal v Lille, návratu do Česka se ale nebrání

Bývalý reprezentant David Rozehnal tuší, že se blíží konec jeho kariéry, proto už nemyslí na národní tým. Rád by si ale ještě minimálně o rok prodloužil angažmá v Lille. Pokud by s ním přední francouzský klub neprodloužil smlouvu, nebránil by se ani návratu do české ligy.

Český obránce Rozehnal zůstane další rok v Lille

Zkušený obránce David Rozehnal si prodlouží angažmá v Lille o další rok. Krátce před čtyřiatřicátými narozeninami podepsal bývalý český reprezentant s francouzským klubem smlouvu i na příští sezonu, která pro něj bude pátá od příchodu do Lille.

Rozehnal: I kdybych hrál stabilně, do reprezentace se nedostanu

Obránce David Rozehnal se obává, že pod současným trenérem reprezentace Michalem Bílkem se do národního týmu nevrátí. Momentálně zraněný zadák francouzského Lille, s nímž minulou sezonu slavil ligový triumf, si prý uvědomuje, že do Bílkových plánů nezapadá, i kdyby v klubu hrál pravidelně.

Rozehnal přestoupil do Lille, kde letos hostoval

Obránci Davidu Rozehnalovi se splnilo přání a zůstane v Lille, kde v uplynulé sezoně hostoval z Hamburku. Francouzský mistrovský klub třicetiletého stopera vykoupil za 500.000 eur (12 milionů korun) ze smlouvy platné ještě na další sezonu a podepsal s ním nový kontrakt do roku 2014.

Rozehnal po titulu: Jít do Lille bylo mé nejlepší rozhodnutí

Za nejlepší rozhodnutí v kariéře považuje David Rozehnal svůj loňský odchod do týmu Lille, kde v končící sezoně hostoval poté, co jako nepotřebný hráč opustil Hamburk. Třicetiletý stoper získal s celkem OSC v sobotu večer francouzský titul, před týdnem se radoval také z triumfu v domácím poháru.

Rozehnal se nebrání setrvání v Lille

Česká kolonie v Hamburku by mohla přijít o jednoho člena, německý klub by rád opustil David Rozehnal. 30letý obránce v letošní sezoně hostuje v Lille a přestože nenastupuje pravidelně, rád by ve francouzském klubu zůstal...

Kaiserslautern chce Morávka na další rok, Lille Rozehnala nastálo

Bundesligový Kaiserslautern chce udržet i pro příští sezonu českého záložníka Jana Morávka, kterého má do konce ročníku půjčeného z konkurenčního Schalke. Dalšího českého hráče Davida Rozehnala chce podle deníku Hamburger Morgenpost nastálo do svého kádru získat Lille.

Rozehnal se vrací do Ligue 1, byl zapůjčen Lille

Fotbalový obránce David Rozehnal definitivně odchází z Hamburku na roční hostování do OSC Lille. Třicetiletý stoper se tak po třech letech vrací do francouzské ligy, v níž hrával za pařížský St. Germain. Kontrakt dnes večer potvrdil francouzský klub krátce poté, co fotbalista úspěšně prošel lékařskou prohlídkou.

Hamburk prý už nepočítá s Rozehnalem, vyřadil i exslávistu Tavarese

Bundesligový Hamburk už nepočítá s českým obráncem Davidem Rozehnalem. Podle serveru deníku Hamburger Abendblatt mu to dnes oznámilo vedení klubu. Stejný osud potkal i bývalého slávistu Mickaela Tavarese z Francie.

Německý tisk kritizuje Rozehnalovy výkony v hamburské obraně

David Rozehnal se svými výkony v dresu bundesligového Hamburku dostal v posledním týdnu do titulků německých novin. Nikoli však v pozitivním světle. Večerník Hamburger Abendblatt označil stoperskou dvojici Rozehnal - Joris Mathijsen za současnou největší slabinu HSV.

Rozehnal dál sní o tom, že si jednou zahraje ligu ve Španělsku

Snem českého reprezentačního obránce Davida Rozehnala z Hamburku je zahrát si jednou nejvyšší španělskou ligu. Devětadvacetiletý fotbalista se s tím svěřil v dnešním rozsáhlém rozhovoru pro belgický list La Derniere Heure.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele