Rozehnal s mladíky okolo poprvé pochopil, že už fotbalově stárne

David Rozehnal byl ještě celkem nedávno zván do národního týmu jako jeden z nadějných fotbalistů, nyní stačila jedna neúspěšná kvalifikace, která prosela kádr, a z vytáhlého stopera se stal jeden z nejzkušenějších hráčů. V současném výběru pro turnaj v Al-Ajnu je ve svých devětadvaceti letech druhým nejstarším.

Rozehnal věří, že zvládne post stopera i záložníka

Dlouhá léta ve fotbalové reprezentaci platívalo, že David Rozehnal rovná se stabilní střední obránce. S nástupem Ivana Haška do funkce reprezentačního kouče si ale zadák Hamburku asi bude muset zvyknout na nové pořádky a fakt, že se z něj zřejmě stane defenzivní štítový záložník.

Rozehnal: První gól v nároďáku byl ušmudlaný, ale počítá se

Davida Rozehnala už nemusí budit ze snu nula na kontě vstřelených reprezentačních branek. Devětadvacetiletý defenzivní hráč musel více než pět let čekat na to, až v národním týmu pokoří soupeřova brankáře. Nová akvizice Hamburku smůlu protrhla až včera v přípravném utkání proti Belgii.

Obránce Rozehnal se upsal na tři roky Hamburku

Český reprezentant David Rozehnal přestoupil z Lazia do Hamburku. S německým klubem dnes podepsal tříletou smlouvu s opcí na další rok. ČTK to řekl hráčův agent Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest. HSV má za 29letého obránce zaplatit podle neoficiálních zpráv osm milionů eur.

Rozehnal zítra podepíše smlouvu s Hamburkem

Český obránce David Rozehnal ještě dnes dorazí do Hamburku, kde má ve středu podstoupit zdravotní prohlídku a podepsat smlouvu na tři roky, čímž uzavře svůj přestup z Lazia Řím. Německý celek za něj do Itálie pošle pět milionů eur (asi 127,5 milionu korun).

Rozehnal by přeci jen mohl jít do Hamburku, Lazio shání náhradu

Přestup Davida Rozehnala do Hamburgeru SV je znovu aktuální. Římské Lazio sice ve středu přestup zamítlo s tím, že nemá za stopera české reprezentace náhradu, dnes však jednání pokračují. Hamburk totiž ještě navýšil nabízenou částku, navíc Lazio se údajně přiblížilo dohodě s uruguayským obránce Diegem Luganem z Fenerbahce.

Hamburk chtěl Rozehnala, Lazio ho nepustí

Bundesligový klub Hamburger SV usiloval o českého obránce Davida Rozehnala a ještě dnes dopoledne se zdálo, že přestupu z Lazia Řím nic nebrání. Majitel italského klubu Claudio Lotito však nakonec rozhodl, že českého stopera neuvolní. ČTK to řekl hráčův manažer Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest International.

Vítězstvím v poháru jsme napravili ligu, raduje se Rozehnal

Poprvé od žákovských let se fotbalový obránce David Rozehnal postavil v soutěžním zápase k exekuci pokutového kopu a svůj netradiční part zvládl ve středu večer na jedničku. Úspěšnou ranou přispěl v penaltovém rozstřelu k triumfu Lazia Řím nad Sampdorií Janov ve finále Italského poháru.

Rozehnal v Laziu nehraje, ale na kvalifikaci se cítí připraven

Jedno z nejtěžších období v kariéře prožívá David Rozehnal. V Laziu Řím přestal nastupovat v základní sestavě, z posledních sedmi soutěžních utkání odehrál pouze sedm minut a zbytek času strávil vysedáváním na lavičce.

Rozehnal: V současnosti jsme lepší než AS

David Rozehnal si včera poprvé v kariéře vyzkoušel atmosféru velkého římského derby a na zápas nebude vzpomínat zrovna v dobrém, jelikož jeho Lazio podlehlo AS 0:1. Český reprezentant ale našel na utkání i pozitivní stránku, Lazio podle jeho názoru ukázalo, že je v současnosti lepší, než jeho městský rival...

Rozehnal věří, že Češi postoupí bez penalt

Porazit v neděli Turecko v normální hrací době a nestresovat se v penaltovém rozstřelu, který by následoval v případě remízy v normální hrací době. Český obránce David Rozehnal prý nepochybuje o tom, že český tým do čtvrtfinále na úkor Turků postoupí.

David Rozehnal přestoupil do Lazia

Obránce David Rozenhal bude hrát za Lazio Řím i v příští sezóně. Italský klub se dohodl s Newcastlem na trvalém přestupu českého reprezentanta. Rozehnal na jaře v Laziu pouze hostoval.

Rozehnal nezná svou budoucnost, v Římě by ale rád zůstal

Nejistou budoucnost má před sebou David Rozehnal, který se v Rakousku připravuje s národním týmem na mistrovství Evropy. Půlroční hostování v Laziu Řím z Newcastlu se dosud v přestup nezměnilo a český stoper nebude nejméně do začátku šampionátu vědět, v jakém dresu bude na podzim nastupovat.

Rozehnal vyhlíží přestup do Lazia

David Rozehnal konečně získal důvěru trenéra Lazia Delia Rossiho a podle toho také smýšlí o své budoucnosti. Český reprezentační obránce by se příliš nezlobil, pokud by se jeho hostování z Newcastlu změnilo v trvalý přestup...

Rozehnala zřejmě čeká návrat do Newcastlu

David Rozehnal si letošní sezonu jistě představoval jinak. Český reprezentační obránce se v zimě stal nepotřebným v kádru Newcastlu a odešel na hostování do Lazia, v Římě se mu ovšem vůbec nedaří a marně se snaží o to prosadit se do základní sestavy. V létě tak s velkou pravděpodobností bude následovat návrat do Anglie...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele