Další články

Liberec hlásí novou tvář z Baníku, severočeský klub posílil Tetour

Ostravský záložník Daniel Tetour se stal novou posilou Liberce. Kluby se dohodly na jeho přestupu a devětadvacetiletý záložník podepsal se Slovanem smlouvu do konce sezony s opcí na další dva roky. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Obránce Fleišman a záložník Tetour prodloužili o rok smlouvy s Baníkem Ostrava

Obránce Jiří Fleišman a záložník Daniel Tetour budou i příští sezonu působit v Ostravě. Oba fotbalisté s Baníkem podle klubového webu prodloužili o rok smlouvy do konce června 2024.

Zraněný záložník Tetour odletěl z tureckého soustředění Baníku

Soustředění fotbalistů Baníku Ostrava v tureckém Beleku opustil záložník Daniel Tetour. Sedmadvacetiletého hráče trápí svalové zranění a nemohl pořádně trénovat.

Tetour: Dýchání nebylo optimální, ale mohli a měli jsme vyhrát

Ostravský Daniel Tetour připustil, že mu chvíli trvalo, než si zvykl na mimořádně mrazivé počasí, které provázelo utkání 15. kola první ligy proti Spartě. Podle záložníka Baníku měli domácí v těžkých podmínkách více ze hry a mohli uhrát s pražským rivalem lepší výsledek než bezbrankovou remízu.

Baník Ostrava získal kapitána Dukly Tetoura

Baník Ostrava získal záložníka Daniela Tetoura z pražské Dukly. Dosavadní kapitán dejvického týmu podepsal v novém působišti smlouvu na dva roky s opcí. Tetour už s Baníkem trénuje na soustředění v Rakousku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele