Další články

Carvajal má covid a přijde o finále Superpoháru v Rijádu

Obránce Dani Carvajal z Realu Madrid měl v Saúdské Arábii pozitivní test na koronavirus a vynechá nedělní finále španělského Superpoháru proti Athleticu v Rijádu. Třicetiletý hráč je v izolaci.

Real Madrid prodloužil smlouvu s Carvajalem do roku 2025

Daniel Carvajal bude i nadále patřit do kádru Realu Madrid. královský velkoklub se svým odchovancem prodloužil smlouvu na nadcházející čtyři sezony...

Carvajal se znovu zranil a přijde o zbytek ligové části sezony

Prokletá je letošní sezona pro Daniela Carvajala. Španělského obránce ve službách Realu Madrid opakovaně zastavilo zranění a nejinak je tomu i v tuto chvíli, během dnešního tréninku si poranil stehenní sval a vyšetření rychle odhalilo trhlinu, pro fotbalistu tím skončila minimálně ligová část ročníku 2020/2021...

Carvajal se při návratu do sestavy Realu znovu zranil

Obránce Realu Madrid Dani Carvajal se ihned při návratu do sestavy znovu zranil. V nedělním utkání španělské ligy s Valencií (2:0) musel střídat po 25 minutách. Podle listu Marca může kvůli zranění stehna chybět Realu dva měsíce nebo i déle.

Zraněný obránce Carvajal bude chybět Realu i Španělům dva měsíce

V Realu Madrid se budou muset obejít až dva měsíce bez obránce Daniho Carvajala. Osmadvacetiletý fotbalista si při dnešním tréninku poranil vazy v pravém koleni a přijde o domácí soutěž, Ligu mistrů i tři zápasy s reprezentací.

Realu se při návratu do ligy zranili Hazard, Ramos a Carvajal

Vítězný návrat Realu Madrid do španělské ligy po tříměsíční pauze zaviněné pandemií koronaviru zastínila zranění několika opor. Nedělní zápas s Eibarem, který domácí vyhráli 3:1, nedohráli Eden Hazard, Sergio Ramos a Dani Carvajal.

Sezona na ho***, ulevil si Carvajal. Solari se vzdát nehodlá

Trenér Realu Madrid Santiago Solari nehodlá ani po senzačním vyřazení mužstva z Ligy mistrů rezignovat. I sami hráči v čele s obráncem Danim Carvajalem ale připouští, že sezona pro královský klub prakticky skončila, protože už jsou bez šance na jakoukoliv trofej.

Nezasloužili jsme si prohrát, říkal po El Clásicu Carvajal

Obránce Realu Madrid Dani Carvajal si myslí, že jeho tým si proti Barceloně zasloužil mnohem lepší výsledky, než jakých během těžkého týdne dosáhl. V pohárové odvetě prohrál Bílý balet před vlastními fanoušky 0:3, v sobotu v lize pak 0:1.

Realu budou v Plzni chybět obránci Marcelo, Varane a Carvajal

Realu Madrid budou ve středečním zápase Ligy mistrů v Plzni chybět obránci Marcelo, Raphaël Varane a Daniel Carvajal. Defenzivní opory dnes neodcestovaly s výpravou "Bílého baletu", která přistála v Česku pár minut po poledni.

Nejlepší trenér, řekl bek Realu Carvajal o odvolaném Lopeteguim

Obránce Realu Madrid Dani Carvajal se zastal odvolaného trenéra Julena Lopeteguiho, kterého minulý týden nahradil kouč rezervy Santiago Solari. Podle Carvajala je Lopetegui nejlepší kouč, pod kterým kdy působil.

Real Madrid až měsíc a půl bez zraněného Carvajala

Daniel Carvajal po dobu až šesti týdnů nebude k dispozici Realu Madrid. Španělský reprezentant si z úterního duelu Ligy mistrů s CSKA Moskva odnesl zraněný stehenní sval...

Carvajal má zraněný stehenní sval a mohl by přijít o MS

Španělský obránce Dani Carvajal by mohl přijít o mistrovství světa, které v Rusku odstartuje za necelé tři týdny. Šestadvacetiletý fotbalista Realu Madrid nedohrál sobotní finále Ligy mistrů a podle deníku Marca si poranil zadní stehenní sval.

Real pojede do Sevilly s torzem. Zidanovi bude chybět 9 hráčů

Hned několik důležitých hráčů bude trenér Realu Madrid Zinedine Zidane šetřit v dnešním večerním duelu v Seville. Vedle zraněného Cristiana Ronalda nejsou v nominaci i další důležití hráči jako třeba Keylor Navas nebo Luka Modrič...

Dá ještě spoustu gólů, brání Carvajal kritizovaného Benzemu

Real Madrid v letošní sezoně střídá krátkodobé vzestupy s pravidelnými pády a po včerejší vysoké výhře nad Realem Sociedad se terčem kritiky znovu stal Karim Benzema. Francouzský útočník nedává góly a fanoušci ho už poněkolikáté vypískali, hráče tak může těšit alespoň důvěra kabiny...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele