Carvajal se při návratu do sestavy Realu znovu zranil

15.02.2021, 16:26
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
Bucky

Tuhle sezónu má fakt smůlu. A s ním i Real. Odriozola ani Nacho na kraji nehrají dobře a Lucas zastane směrem dopředu, ale dozadu zůstávají mezery. Když hrál Carvajal, tak jsme v téhle sezóně ještě neprohráli (na druhou stranu je pravda, že to moc velký vzorek není).

Reagovat
Israha

Nacho na kraji hraje dobře, ve výsledku možná lépe, než Lucas.

Reagovat
Bucky

Minulé sezóny hrával solidně, letos má zatím na pravé straně jen 3 zápasy a prostě tam byl spíš tak do počtu, ale asi by to nebyla dlouhodobá adekvátní náhrada za Carvajala (hlavně dopředu).

Reagovat
Israha

Tak on neumí centrovat a nemá sladěné náběhy s křídelními hráči, prostě si tam občas udělá průnik na náhodu. Ale minimálně vepředu váže obránce, a vzadu je spolehlivý pozičně. Carvajala nenahradí, ale podle mě je to po něm druhý nejlepší pravý bek v týmu.

Reagovat
Bucky

Což něco vypovídá o našich možnostech na tomhle postu, když nejlepšími adepty na náhradníka na pravého beka jsou stoper a křídlo.

Nejsmutnější jsou asi výkony Odriozoli, který měl být ta spolehlivá dvojka, ale nejde mu to ani dopředu, ani dozadu a hostování v Bayernu taky vůbec nepomohlo.

Nejlepší varianta by v současné situaci byl na pravého beka možná i Militao, ale vzhledem k absencím na stoperu a jeho vlastním zraněním a COVIDu je tuhle sezónu vůbec rád, že je.

Reagovat
Israha

Militao je na krajním beku totální oldschool, to je jak když tam hrával za německou repre Höwedes. Neurazí to, ale od hry moderního krajního beka očekáváš něco o dost jiného. S Odriozolou souhlas, ten to mentálně absolutně neustál.

Reagovat
Israha

Samozřejmě ne "tam", Höwedes hrál na druhé straně hřiště, ale pointa zůstává.

Reagovat
Bucky

Jj, chápu. Na beku je to klasický defenzivní kraj, podobně jako Nacho. Je ale pravda, že Nacho je pořád o něco rychlejší, což může být na tom postu velká výhoda.

Reagovat
Israha

Nacho má mnohem ofenzivnější smýšlení, což u krajního beka potřebuješ. Sice není ve hře dopředu tak inteligentní, ale má ji v nátuře, což vidíš i na tom, jak pravidelně dělá vývozy míče na stoperovi. Militao toto nemá vůbec,

Reagovat
Bucky

Jo, to máš asi pravdu.

Reagovat
Mercury

Real je na tom vidim s marodkou dost podobne jak Barca

Reagovat
Aldeano

Jestli počítám dobře, tak u Realu nyní 8 hráčů zraněných.

Reagovat
Kily

a celkem v letošní sezoně 40 zranění

Reagovat
Aldeano

Letos je to vážně šílený. Evidentně se projevuje, že je minimum odpočinku, prakticky žádný.

Reagovat
Kily

tak tohle se dalo čekat, hranici úspěchu a neúspěchu letos bude tvořit široký kádr a schopnost trenérů rotovat se sestavou, každopádně to číslo 40 je doopravdy šílené, navíc vlastně je pořád začátek druhé poloviny sezony, po níž spousta hráčů hned pomaže na reprezentační sraz, pak bude následovat kratší dovolená a hned naskočí znovu do kolotoče 21/22. Pak se zase budou upravovat losy soutěží kvůli MS v Kataru... ono se to jen tak nezastaví, navíc kluby nebudou mít moc peněz, z čehož snad budou plynout šance pro mladé hráče

Reagovat
Aldeano

Souhlas. Taky vidím plus v tom, že se bude muset dávat větší šance hráčům, kteří jsou na hranici A-týmu a juniorky.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Agent z Melmacu

Eden Hazard je na marodce?

Reagovat
zasranej malíř

Tohle je naprostá kalamita ty zranění . Brzké uzdravení Dani

Reagovat
dextroza_m

Lazaret

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele