Další články

Maggio musel s pneumotoraxem na operaci

Christian Maggio z Neapole se musel podle italských médií kvůli pneumotoraxu podrobit operaci. Dvaatřicetiletý obránce nejprve kvůli dýchacím potížím nenastoupil ve čtvrtečním osmifinále Evropské ligy v Portu a po návratu se okamžitě podrobil operaci.

Maggio si poranil meniskus a bude měsíc mimo hru

Neapol přišla na měsíc o reprezentačního obránce Christiana Maggia, který si poranil meniskus a musí na operaci. Jednatřicetiletý hráč, který nedávno nastoupil proti českému týmu v kvalifikaci mistrovství světa, bude chybět i italskému národnímu týmu v závěrečných zápasech v Dánsku a s Arménií.

Maggio: Před bránou máme trochu smůlu

Situace kolem čtvrtého místa v italské Serii A je velice napjatá. O poslední místo, které zaručuje kvalifikaci Ligy mistrů bojuje hned několik týmů včetně Neapole. Obránce jihoitalského klubu Cristian Maggio se domnívá, že k dosažení vytčeného cíle bude zapotřebí vyšší efektivita v útoku.

Maggio: Klub může být pyšný

Neapoli se letos daří a vynikající výsledky se odrážení i na nominacích reprezentačních týmů. V týdnu bylo do národních týmů nominováno hned šest fotbalistů italského celku a mezi nimi byl i Christian Maggio, který za sebou má premiéru...

Budeme bojovat o titul, věří posily Neapole

Vedení Neapole v létě nezahálí. Do klubu už přišly tři výrazné posily - Christian Maggio, German Denis a Leandro Rinaudo. Nové tváře věří, že hned v první neapolské sezóně budou s ambiciózním týmem bojovat o italský titul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele