Budeme bojovat o titul, věří posily Neapole

03.07.2008, 11:49
Aktuality
Vedení Neapole v létě nezahálí. Do klubu už přišly tři výrazné posily - Christian Maggio, German Denis a Leandro Rinaudo. Nové tváře věří, že hned v první neapolské sezóně budou s ambiciózním týmem bojovat o italský titul.

Křídelníka Maggia koupila Neapol ze Sampdorie, přestože o hráče stál například AC Milán. Obránce Rinaudo přišel z Palerma a útočníka Denise SSC získal z Independiente.

"Chci vyhrát s Neapolí scudetto," vyhlásil na včerejším představení posil German Denis. Právě od něho se očekává spousta gólů. Loni jich hráč přezdívaný "Tank" nastřílel 27, do klubu přišel na doporučení argentinského krajana Lavezziho.

Christian Maggio bojoval o nominaci na Euro, nakonec na šampionát nejel. "Věřím, že pod Marcellem Lippim budu mít větší šanci se do reprezentace dostat," uvedl. "Hlavně musím hrát dobře, svoji formu chci potvrzovat i v Neapoli."

Velkou radost z přestupu má Leandro Rinaudo, jelikož je neapolským rodákem. "Je to splněný sen. Jsem doma, budu hrát za klub, ve kterém jsem vyrostl, konečně se mi to podařilo," zářil obránce.

Klubový ředitel Pierpaolo Marino si už může odškrtnout po jedné posile do každé linie, s nákupy ale ještě neskončil. "V srpnu přivedeme ještě jednoho útočníka," doplnil Marino.

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (98)

Přidat komentář
Slejdy

uvidime..kazdopadne na dalsi sezonu se moc tesim...

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie. Ještě Máru Čecha, Cigariniho a Tavana a jdeme si pro titul .

Reagovat
herbage

Jj, Čech by se jim hodil, to je přesně ten typ co myslím. Ty jména sis vymslel nebo o nich vedení uvažuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Uvažuje. Loni hrál nalevo nejčastěji Savini, takže tam by se ten Mára opravdu hodil.

Reagovat
herbage

No Cigarini i Tavano jsou teď druholigový, takže by to šlo, ale zvlášť o Cigariniho bude boj. Do útoku by ještě nebyl marnej Bianchi z ManCity.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se uvažuje o Brienzovi. Za Cigariniho už Parma odmítla první nabídku 10 mil. eur.

Reagovat
herbage

Nalevo mohli ještě koupit Vargase, ale ten už šel k fialkám. Čech bude levnej, protože mu za rok končí smlouva a ani tam moc nehrál, teda v LM jsem ho moc často neviděl. Útok Lavezzi, Denis, Zalayeta je super, zas nějakou hvězdu to tam nechce, spíš někoho, kdo snese lávku ale přitom má jistou kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

aby ne..., tenhle kluk ma větší cenu a kdo koupí, neprohloupí...

Reagovat
herbage

Zajímavý že AC nabídku nedalo

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo. A mohli hrát krásně 2-6-1-1 .

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

nám je DZ/ZS na nic..., navíc podle mě Luca potřebuje, ještě tak rok, dva. nicméně do Neapole ideální

Reagovat
herbage

Místo Flaminiho a ten by zůstal v Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom je teď, už trošku zbytečný se bavit. jinak, jak už jsem dřív psal - Galliani je šetřil a Flamini byl zdarma..., naopak Cigariniho bude Parma šponovat.

Reagovat
herbage

To jo no, ale škoda to je.

Reagovat
herbage

Vem si Barcelonu, nepovedená sezona a koupí hráče za 80mega eur, i Fiorentina koupí hráče za 46mega Eur, vy máte Borriella, Flaminoh, Zambrottu a přitom jste 11mega v plusu.

Reagovat
herbage

A proč třeba nekoupíte Crepsa? Skončila mu smlouva, liga mu sedí, hráč výbornej. Nebo přitlačit na Chelsea a koupit zpátky Shevu. Nebo i toho Ronaldinha, půlka se vám vrátí na dresech a i kdyby stál 35mega euro, tak pořád jste jen 20mega v mínusu, což je stejně jako třeba Bolton, kterej se sotva udržel v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Crespo by byla skvělá volba. A jinak ty prachy v AC a obecně v Itálii opravdu nejsou.

Reagovat
herbage

Tak třeba právě Fiorentina zatím utrácí po Barce nejvíc v celé Evropě, Inter se podle mě přidá, protože je spolu s Chelsea nejvíc rozhazující klub za posledních 10let. A trh v Itálii se spolu se Španělským zatím nejvíc hýbá, takže peněz je dost, i dkyž spíš jde o přílévání z kapsy do kapsy v rámci Itálie. Do Seria A zatím přišlo jen 30mega eur kvaliti, zbytek přestupů je v rámci ligy. Do PL ale přišli hráči za 3,5 větší sumy a skoro nikdo neodešel. Itálie má tedy spolu s PD takový poměrně uzavřený trh, zatímco PL jen ostatní trhy vycucává, proto maj také největší problémy s cizinci, zatímco v Seria A a v PD je maj spíš jako vhodné doplnění kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

To je v Serii A klasika, a to ta hlavní vlna výměn hráčů a jejich spoluvlastnictví teprve přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím... Musíš brát,že tuhle sumu do konce přestupového období překoná minimálně deset klubů...

Reagovat
herbage

Myslím že jen Chelsea, Inter a možná Liverpool a ManCity, ale ManU nebo Real bude letos klidní, protože nemaj důvod kupovat nějaké extra posily.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch 10 týmů se najde... V Anglii budou minimálně 4 týmy s obchodama nad 50mil(CFC,MU,MC+ještě někdo)

V PD bych tipl,že Real taky půjde přes 50,možná Sevilla a Atletico,Barca už tam je.

V Serii určitě Inter,už jen Quaresma bude stát nějakých 30mil. Možná juve,dali už 23mil a ještě 1-2 hráče dokoupí,ted jen nakolik kvalitní..

V Německu možná Bayern a v Rusku určitě taky padnou velké částky.

Reagovat
herbage

Mu spíš ne, příjde jeden hrot a možná pravý obránce, ale to je vše. Sevilla už nikoho nekoupí, Atlético kupovalo loni, řpíijde jne Sinama Pongolle za pár drobných(cca 5mega), Vale bude chtít udržet současný kádr, takže nic. Inter určitě a Bayern ani náhodou, tne vyhlásil, že změny budou letos kosmetické, příjde jedna max dva hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

no mě se neptej. abych řek pravdu, tak já chtěl (krom Zambrotty), úplně jiný hráče. přišel (vrátil se) Abbiati, Zambrotta, Flamini, Borriello. já chtěl - Frey, Zambrotta, Barzagli, Drogba. myslím ty, o kterých se, aspoň chvíli mluvilo, ve spojeni s AC. Galliani prostě neutratí víc, než musí..., "nikdy" nepřeplácí, investuje "až moc" opatrně, což sice znamená, že nemáme absolutně žádné problémy s naší finanční situací, a můžeme si dovolit nabízet vysoké platy, dokonce jimi přebíjet jiné kluby, ale příchody jsou pak, jak sám vidíš, takové nijaké, nemastné, neslané. Crespo už u nás byl a hrál dobře, ale pro mě je za zenitem. a Ronnie ? tak ať příjde, ale ať maká, vrátí se do kondice a pak snad začne hrát, jako dřív. reklamní výhody jsou fajn, ale úspěchy si za ně nekoupíme..., né hned.

Reagovat
herbage

Úspěchy si zato sice nekoupíte, ale když nihko nekoupíte, tak zase po sezoně spláčete, když nikoho nemáte. Kupte už konečně kvalitního stopera(Cannavaro, Lucio, Mexes, Metzelder) a kvalitního útočníka, protože ke konci přestupního termínu už nikdo nezbude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti, co mají, jsou daleko lepší než Mexés nebo Metzelder a Lúcio je tak na hranici základu.

Reagovat
herbage

Metzeldera jsme napsla, protože je levnej, ten trh se stopery je docela vykoupenej. A Lucio na hranici základu, mistr světa, pevné místo v základu Brazílie a Bayrnu Mnichov? Vžtdyť máte jen Nestu, dobře, ten je jansnej, ale Kaledze, Bonera a Maldini zkrátka nestačí. Maldini je stále dobrej, ale loni hrál spíš na levým obránci, Bonera takovej univerzál, ale stoper průměrnej a Kalezde docela spolehlivej, ale pořád to není světová špička.

Reagovat
smazaný uživatel

Cannavaro .. Do útoku vemte Drogbu

Reagovat
smazaný uživatel

však já se nás nezastávám , jen jsem zhruba popsal přestupovou politiku AC. spokojený s ní nejsem, ale věřím, že Galliani s Braidou ví, co dělají, a do konce srpna útočníka, respketive OZ přivedou. stoper by byl pro mě bonus..., nejsem naivní.

Reagovat
herbage

Koho maj na levou zálohu? Myslím v systému 3-5-2, takže i takovej napůl obránce, něco jako Jankul.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš defenzivnějšího Domizziho, nebo spíš ofenzivnějšího Bogliacina. taky tam mohl hrát De Zerbi, ale ten myslím odešel...

Reagovat
herbage

Merengues psal že Savini.

Reagovat
smazaný uživatel

Savini hrál často v tý obranný trojce, proto jsem ho nenapsal. ale on jinak klidně taky . podobne typ hráče, jako Domizzi, ten ale umí zahrát i na stoperu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mno Savini hrál opravdu levou zálohu a Domizzi levého stopera. V závěru sezony se pak Domizzi vysunul do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, jak nad tím tak přemýšlím, říkám si, že to asi fak bylo spíš Savini záloha, Domizzi obrana

Reagovat
herbage

Doufám že letos bude titul někde jinde než na severu Itálie.

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim tomu ze budou lepe umisteni nez do 6. mista .

Reagovat
Kapřík

Tak Palermo mě teda nepřestává udivovat. Už prodali třetího oibránce ze základu...to tam mají finanční potíže, nebo jak tomu mám rozumět?

Reagovat
smazaný uživatel

Budují nový tým, koupili tři jiné celkem kvalitní.

Reagovat
Kapřík

Všimnul jsem si taky že i celkem nakupují, jen mě překvapuje že tu přeměnu kádru berou takhle z gruntu, je to docela extrém.

Reagovat
smazaný uživatel

Drazí hráči asi nenaplnili představy vedení. A když to vezmeme i z druhé strany, tak Zaccardo s Barzaglim si už přestup zasloužili, i když jejich výběr klubu je (nejen) pro mě neuvěřitelný.

Reagovat
herbage

Magath se nějak zbláznil a to chce ještě Di Nataleho, Quagliarellu, Grossa, Saviolu a bůh ví koho ještě. Přitom jejich slabinou je záloha.

Reagovat
Arne

Jejich PŘEDNOSTÍ je záloha.

Reagovat
herbage

Cože? Dobře, Josué a Getner je dobrej střed, Marcelinho dobrej playmaker a Dejegaha dobrej pravej záložník. Teď koupili Misimoviče, kterej může hrát taky na obou stranách zálohy, jenže Magath tam furt cpe Hasebeho nebo Shäfera, když je to dobrej levej bek nebo Marcelinha do útoku, když tam má Grafiteho, Džeka. Kryznowek mu vysedává na lávce, Muntenau taky. Hráče má, ale staví ty špatné. Třeba Laas nebo Baier vůbec nehrajou.

Reagovat
Arne

Stavil to přesně tak, jak potřebuje, podle mě jim záloha fungovala více než dobře. Hasebe odehrál slušné jaro, Krzynówka taky nechápu a Munteanu je ztracenej případ, ten byl myslím celý jaro někde na hostovačce.

Potřebujou posílit útok, kromě Grafiteho a Džeka tam už nemají nikoho, kdo by byl schopnej, Radu ani těžko říct a Boakye se sice do šancí dostane, ale je zbrklej v koncovce.

Od nový sezony asi bude jejich nejsilnější stránkou defenziva, no, vypadaji hodně silně, což se mi vůbec nelíbí.

Reagovat
herbage

Hasebe je pracovite, ale když už tam nastoupí spolu s ním Getner a Josué, tak nevidím důvod, proč tam stavět dalšího snaživce, kterj nci kloudnýho nevymyslí. Radu šanci nedostal, Boakye taky ne, přiom v Bielfeldu hrál více než dobře, Ljubojala měl smůlu na zranění no a Dejagah nastupoval na jaře taky v útoku. Když tam nebude cpát Hasebeho a Schäfera, tak budu spokojen, sestava třeba Benaglio - Zaccardo, Barzagli, Costa, Schäfer - Misimovič, Gentner, Josué, Marcelinho - Grafite, Džeko vypadá hodně k světu, přitom i kvalitní lávka: Šimůnek, Riether, Dejagah, Santana, Hasebe + nějaký útočník.

Reagovat
Arne

Můj názor je, že jeden z dvojice Misimovič, Marcelo bude sedět. A ten Hasebe podle mě i docela něco umí vymyslet... Záloha by mohla vypadat tak, jak hrály Brémy tenhle rok... Myslim tim stejně, jako jsi psal v komentářích u článku s Klinsmannem...

............ Josué..............

Hasebe ......... Gentner

......... Misimovič ..........

Reagovat
herbage

Se mi vůbec nelíbí. Hasebe tam přebejvá

Reagovat
Arne

Mě tam zase pasuje...

Reagovat
herbage

Bych koupil bejt ve vedení Pospěcha, Matějovskýho, Rajnocha, Sylvestreho a Střeštíka a Mismoviče, Zaccaro s Barzaglim by se mohli jít klouzat a ještě bych ušetřil

Reagovat
herbage

A možná ještě Sionka

Reagovat
herbage

Tak ne Sionko, ale Saenko a místo Rajnocha Hübschmann, to by byl teprve kauf

Reagovat
fantomas

Pěkně sis pokecal?

Reagovat
herbage

Jedině tak si zajistím inteligetní rozhovor

Reagovat
smazaný uživatel

v Palermu dělají tyhle "přestavby" často , Zamparini je strašně netrpělivej.

Reagovat
Arne

Peníze holt dělaj hodně. Jsem zvědav, co za rok Hoffenheim...

Reagovat
herbage

no, vypadá docela slabě, uvidíme, dobře se jeví snad jen Carlos Eduardo, ale neviděl jsme je hrát. Všiml jsme si, že za ně hrál Radek Špiláček, ale odešel zpátky od druhý Bundesligy. Je to docela zajímavej jev, protože Pavel Drsek a Jiří Kaufman udělali to samí s Duisburgem respektive s Karslruhe.

Reagovat
Arne

Řekl bych, že když přežijou první sezonu, tak pak další léto si budou počínat právě jako Wolfsburg a pudou nahoru.

Ten kádr nemaj zas tak nejhorší, kromě Eduarda je tam hodně dobrej Salihovič (odchovanec Herthy; když si vzpomenu, jak jsme se ho zbavovali, chce se mi ), Obasi a ten brankář, ostatní neznám...

Postup si měli naplánovat o rok později, štve mě ten jejich šestitisícovej stadionek, na tu další sezonu by snad měl bejt hotovej ten novej.

Reagovat
herbage

spíš si rvěte vlasy z Dejagaha a Boatenga, i když teďka se jeho brácha vrací z Tottenhamu, Fathiho odchod taky nechápu, Thorben Marx byla taky dobrej. Krom Arneho, Chacheda a Eberta, kdo tam je ještě odchovanec? Lustenberger?

Reagovat
Arne

Ne, Arne bohužel není odchovanec, ale sám považuje Berlín za "své" město, no, prostě je to ikona klubu. Krom Chaheda a Eberta jsou odchovanec ještě Fiedler a Stein je taky Berlíňan (už jich není mnoho)... plus je tam nějakejch pět až šest hráčů, kteří do dvou let vyletěj nahoru...

Souhlasím, s tím J. Boatengem to byla blbost, s Dejagahem taky, i když s nim se nedalo nic dělat. Odchod K. Boatenga a Fathiho byl kvůli penězům, nemělo cenu je držet, když chtěli jít.

Reagovat
herbage

A Okoronkwo?

Reagovat
Arne

No, taky se dá za něj považovat, i když utlé mládí byl ještě v Nigérii.

Reagovat
Arne

Nejvíc si ale rvu vlasy z přestupu Chritophera Samby do Blackburnu za směšných 0,5 Mio €...

Reagovat
herbage

Jj, toho si pamatuju, buď dal góla z půlky nebo ho někdo vyslal na zteč nebo on někoho vyslal na zteč, myslím že ta poslední možnost, víc si o něm z Herthy nepamatuju.

Reagovat
Arne

Asi někoho vyslal, v BL góla nikdy nedal... Z půlky dal kdysi Marcelinho Freiburgu.

Reagovat
herbage

Marcelinhovo pamatuju a letos taky Diego myslím, nebo to bylo loni?

Reagovat
smazaný uživatel

Á la Liberec...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím bojem o Scudetto bych hodně brzdil. Boj o poháry snad...

Reagovat
smazaný uživatel

presne o UEFU ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ač fandim Interu, Neapolje mi ze všech ostatních týmu serie A nejsympatičtější, přeju jim,ať skončí druzí za námi.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jedině že by začal hrat Znova Božsky Diego Maradona za Neapol Tak by vyhrali i Ligu mistru

Reagovat
smazaný uživatel

no nenuv nevim to jsou zase velke ambice podobne jako v Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

jinak tradičně "velké" oči na jihu..., aby jim pak nezbyly pro pláč. což ale neznamená, že Neapoli nepřeju

Reagovat
FORZAMILAN

ac fan AC, tak Neapol mam docela rad..........nikdy nezapomenu totiz na to,jak za ne hrali Careca,Alemao,Maradona a zacinajici mlady Zolla.........to byli fakt dobry,prali se dve sezony s nama o scudetto.........

Reagovat
herbage

Já nikdy nezapomenu, jak vás letos připravili o LM

Reagovat
FORZAMILAN

fuck you........

Reagovat
smazaný uživatel

ať si nejprve opraví to zbořeniště na kterém hrají a až pak mohou ti jižanští tlučhubové mluvit o titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, takovou atmosféru srdcařů v Anglii neznají .

Reagovat
smazaný uživatel

atmosféru, na tom "zbořeništi", vytvoří tamní fans rozhodně lepší, než "slípky" na WHL.

Reagovat
smazaný uživatel

znalci promluvili......ani jeden z vás nebyl na fotbale v Anglii, ani jeden z vás velmi pravděpodobně neviděl to Neapolské fotbalové zbořeniště v reálu........podstatné je, že na WHL se fandí i když se hrubě nedaří......labilní tifosi se v tom případě naopak otáčejí ke svému klubu zády.....a o tom to je, ne o naházení co největšího bordelu na hřiště a o vytvoření co největšího bordelu v hledišti...

Reagovat
smazaný uživatel

Odvrátili se. Na třetí ligu chodilo jenom 50 tisíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol je tady v tom dost specifická........nicméně ten bordel, který se tam považuje za fandění mně opravdu nebere....

Reagovat
smazaný uživatel

no, hlavně že letos měli v Neapoli domácí průměr 45 000.....a jen 57% využití kapacity stadiónu.....v Angli se stadióny využívají až na čestné výjimky kolem 95-99% jejich kapacity....a o tom to je...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale těch 95 % pořád znamená míň než 45 tisíc u drtivé většiny klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jejich stadion viděl a letos se tam chystám znovu, pokusím se v září zajít i na nějaký zápas. Taková atmosféra se v umělé Anglii zkrátka nevidí, tam je to jen pro vyvolené.

Reagovat
smazaný uživatel

zajeď si do Anglie na pořádný fotbal a pak už takové hovadiny nebudeš tady motat....."umělá" Angile, ty máš dost....

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi zbohatlíkama koukat na kopáče, to musí být fajn .

Reagovat
smazaný uživatel

ty tvé předsudky už prostoupily tvou osobnost a ty tomu normálně i věřiš......předpokládám, že na hlavní tribunu v Anglii lístek neseženeš.....a věř, že na stadiónech potkáš z 90% normální lidi, kteří mají pro svůj klub ohromnou vášeň ať jsou jakéhokoli věku a společenského postavení.......výjimkou je samozřejmě umělohmotná Čutkotka

Reagovat
sansiro

Ty šašku, až někdy budeš mít tu čest zajít si na San Paolo, budeš mluvit jinak.... Vůbec nevíš, o čem to tam je a srovnáváš to s tím divadelním prostředím v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

šaška máš ve svých umolousaných trenkách, ty fotbalový TV "znalče".......

Reagovat
sansiro

Byl jsem v Itálii na fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Pořádný fotbal v Anglii? To je jako sníh na Sahaře.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, je to tam fakt na hovno, nikdo se tam na tribunách nezabíjí, nehajluje se tam, nikde žádný rasismus, jen se tam celý zápas hromadně zpívají songy, fakt nuda.....ani se tam nehází žádný bordel na hřiště, dokonce se tam neprovozují ani úplatky a neprodávají se tam hromadně zápasy, takže předem fakt nevíš jak to utkání dopadne, mafie se také do fotbalu nedostala, takže fakt nuda.....zlatá Itálie a její 40% využitelnost stadiónů.....aspoň je všude místo na dělání bordelu

Reagovat
smazaný uživatel

soudím jen, co vidím v TV, na internetu, satelitu atd., ale když porovnám fotbalovou atmosféru v Itálii (San Siro, San Paolo, Olimpico atd.) a v Anglii (kdokoliv), daleko víc mi sedí Itálie - vlajky, "obrazy" hráčů, konfety, ohně, chorály atd., prostě choreo. v Anglii mi příjde, že se "jen" sedí a zpívá. ale je to jen o vkusu...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je apríla?

Reagovat
smazaný uživatel

Christian Maggio, veľmi budeš chýbať v Sampdorii Tu si sa vypracoval na skvelého hráča...No nech sa ti rovnako darí aj v Neapole spolu s Hamšíkom Samozrejme okrem súboja proti Dorii!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele