Další články

Musíme Charlese N'Zogbiu prodat, zní z Wiganu

V posledních letech se pravidelně spekuluje o odchodu Charlese N'Zogbii z Wiganu, letos v létě k tomuto přestupu podle všeho dojde. Francouzský záložník má v anglickém klubu smlouvu na poslední rok a Latics si "nemohou dovolit" ho za dvanáct měsíců pustit zdarma...

N'Zogbia je podezřelý z podvodu v autoškole

Policie zadržela Charlese N'Zogbiu kvůli podezření z podvodu při řidičských zkouškách. Třiadvacetiletý záložník anglického Wiganu byl obviněn, že za sebe poslal někoho jiného k teoretické části zkoušky. Zaměstnanci autoškoly nicméně pojali podezření a zalarmovali policii.

Uražený N'Zogbia odmítá hrát pod Kinnearem. Zkomolil jeho jméno

Newcastle United musí kromě sestupových starostí řešit další problém - Charles N'Zogbia už nikdy nechce nastoupit pod současným manažerem Joem Kinnearem. Francouzského záložníka urazilo, že 62letý kouč špatně vyslovil jeho jméno.

N'Zogbia zopakoval přání odejít z Newcastlu

Charles N'Zogbia sice patří do základní sestavy Newcastlu, přesto plánuje odchod z tohoto anglického klubu. 22letý francouzský záložník není spokojen s tím, co se v klubu v posledních měsících stalo, a rád by vyzkoušel jiného zaměstnavatele...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele