Aston Villa pokračuje v posilování, přijde N'Zogbia

26.07.2011, 17:43
Aktuality
Po odchodu tří největších hvězd - Brada Friedela do Tottenhamu, Ashleyho Younga k Rudým ďáblům z Manchesteru a Stewarta Downinga do Liverpoolu - začíná Aston Villa svůj kádr také posilovat. Nedávno se vytasila s vytouženým přestupem Shaye Givena, nyní zase dokončuje příchod tahouna Wiganu, francouzského záložníka Charlese N’Zogbii. Celý transfer by měl být dotažen do konce týdne. Latics za hráče obdrží 9,5 milionu liber.

Podle nejnovějších informací už zbývá pouze doladit podmínky smlouvy a následná tradiční lékařská prohlídka. Manažer Villans Alex McLeish se tak napotřetí své vysněné posily konečně dočká. Wigan nejprve odmítl první nabídku Aston Villy v hodnotě devíti milionů liber, před rokem se pak pokoušel šikovného křídelníka přivést do svého bývalého působiště v Birminghamu City. "Je to zajímavý hráč a přiznávám, že k němu chovám obdiv. Jsem moc rád, že Wigan souhlasil s finanční nabídkou a doufám, že se co nejdříve s Charlesem domluvíme na podmínkách smlouvy," věří Alex McLeish.

Radost mají i v birminghamském klubu. "Klub může s radostí potvrdit, že došlo k dohodě mezi námi a Wiganem v souvislosti s poplatkem za francouzského reprezentačního křídelníka Charlese N’Zogbiu," oznámila Aston Villa na svém webu. "Nyní se bude projednávat smlouva. Poté hráč podstoupí lékařskou prohlídku."

Devátý celek loňského ročníku Premier League tak konečně našel alespoň částečnou náhradu za Ashleyho Younga a Stewarta Downinga, za něž obdržela 36 milionů liber. N’Zogbia si však na setkání s týmem bude muset počkat, než se vyřídí náležitosti s vízovou povinností v Hong Kongu, kde jsou Villans na předsezónní přípravě. Do té doby bude 25letý fotbalista nabírat kondici v tréninkovém komplexu Aston Villy Bodymoor Heath.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com

Komentáře (344)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele