Další články

Newcastle a Brighton v Evropě: 37. kolo Premier League v kostce

Dvacetileté čekání na účast v Lize mistrů je u konce. Fotbalisté Newcastlu si po bezbrankové remíze s Leicesterem definitivně zajistili vstupenku do milionářské soutěže a rozjásali beznadějně vyprodaný St. James‘ Park. V euforii se topí i v Brightonu, jenž po středeční dohrávce s Manchesterem City (1:1) stvrdil šesté místo, které znamená skupinovou fázi Evropské ligy.

Zdecimovaná Chelsea a jubilant Kane: 19. kolo Premier League v kostce

Náskok vedoucího Arsenalu se po prvním kole v novém roce snížil na pět bodů. Gunners totiž neprolomili defenzivní tvrz třetího Newcastlu a remizovali 0:0, což potrestali obhájci titulu z Manchesteru City. V dalším ze šlágrů vyloupili Stamford Bridge gólem Riyada Mahreze a prohloubili krizi Chelsea, která má po čtvrteční porážce na marodce už 10 hráčů. Dařilo se i Tottenhamu, jehož v Selhurst Parku dotáhl k vítězství 4:0 ostrostřelec Harry Kane.

Svěží vítr z Afriky: 2. kolo MS v kostce

Pro průměrného evropského fanouška je mistrovství světa vždycky tak trochu exotika. V mezidobí jsou přeci jen na očích především celky ze starého kontinentu a reprezentace z Asie, Afriky či Ameriky jsou k vidění jen na lokálních šampionátech. O to větší pozornost je potřeba jim věnovat právě nyní - a ve druhém skupinovém kole bylo co sledovat.

Casemiro je nejlepší záložník na světě, shodli se Neymar a Tite

Zraněný útočník Neymar a trenér brazilské reprezentace Tite označili hrdinu pondělního duelu na mistrovství světa se Švýcarskem Casemira za nejlepšího záložníka na světě. Třicetiletý hráč Manchesteru United rozhodl svým premiérovým gólem na šampionátu o vítězství "Kanárků" 1:0. Tite také přiznal, že Neymar jeho týmu velmi chybí, věří ale, že ostatní hráči se chopí šance.

Almirón v laufu a Liverpool zpět na zemi: 13. kolo Premier League v kostce

Možná si vzpomenete. Během mistrovských oslav Manchesteru City si Jack Grealish rýpl do v té době neproduktivního Miguela Almiróna. Nyní se může smát paraguayský záložník. Šestou brankou v sezoně totiž opět vylepšil své kariérní maximum v Premier League a pomohl Newcastlu vyloupit stadion třetího Tottenhamu.

Manchester United získal z Realu Madrid brazilského záložníka Casemira

Manchester United získal z Realu Madrid brazilského defenzivního záložníka Casemira. Nejúspěšnější anglický klub za třicetiletého fotbalistu zaplatí s případnými bonusy až 70 milionů eur (1,7 miliardy korun). Podle agentury Reuters podepsal Casemiro s "Rudými ďábly" kontrakt do roku 2026 a vydělá si zhruba 16 milionů eur (394 milionů korun) ročně.

Casemiro chce vyzkoušet novou výzvu, potvrdil Ancelotti

Manchester United na poslední chvíli shání posily a poté, co nevyšly námluvy s Adrienem Rabiotem z Juventusu, se zaměřil na Casemira. Přestup během uplynulých hodin nabral reálné obrysy a anglický klub při jednáních řádně pokročil. Pomohl mu i postoj záložníka Realu Madrid, který by rád vyzkoušel novou výzvu...

Real Madrid prodloužil smlouvu se záložníkem Casemirem

Real Madrid jedná o příchodu Kyliana Mbappého z PSG a vedle toho podepisuje nové kontrakty s hráči stávajícího kádru. Svou další budoucnost se španělským klubem nedávno spojili Fede Valverde a Karim Benzema, k nimž se nyní připojil brazilský záložník Casemiro...

Věříme v obhajobu titulu, říká záložník Realu Madrid Casemiro

Nový náboj dostává boj o letošní titul ve španělské nejvyšší soutěži. Na čele tabulky stále zůstává Atlético Madrid, to ovšem opět ztratilo body a vše hodně rychle potrestal městský konkurent Real Madrid. Bílý balet včera uspěl ve Valladolidu, jedinou brankou rozhodl Casemiro...

Realu vypadli z týmu kvůli koronaviru Hazard a Casemiro

V týmu Realu Madrid se objevily další dva případy nákazy koronavirem. Před víkendovým programem španělské ligy měli pozitivní testy belgický útočník Eden Hazard a brazilský záložník Casemiro. Už na začátku týdne se covid-19 potvrdil u dalšího Brazilce Édera Militaa.

Tahle prohra nás může stát titul, obává se Casemiro

Porážka 1:2 na půdě Betisu může podle záložníka Realu Madrid Casemira stát jeho tým zisk mistrovského titulu. Brazilec to prohlásil poté, co jeho tým nedokázal navázat na vítězství v El Clásicu proti Barceloně a znovu rivalovi přepustil první místo.

Návrat Zidana? Nikdy vlastně z Realu neodešel, míní Casemiro

Jako kdyby z Realu Madrid nikdy neodešel, tak hodnotí Brazilec Casemiro návrat Zinedina Zidana na lavičku Bílého baletu. Záložník je přesvědčen, že Real pod Francouzovým velením bude brzy zase bojovat o cenné trofeje.

Casemiro mi připomíná mě samotného, srovnává Makélélé

Jeho kariéra v Realu Madrid se rozjížděla pozvolna a mimo jiné skrze hostování v Portu, od příchodu Zinedina Zidana ke kormidlu A-týmu však Casemirova hvězda září jasněji a jasněji. Záložník odehrál celá obě vítězná finále Ligy mistrů a jeho předchůdce na defenzivní pozici Claude Makélélé si pochvaluje, že konečně má svého dědice...

Real Madrid přišel o záložníka Casemira

Casemiro si na nějaký čas odpočine od fotbalu. Brazilský záložník Realu Madrid si na tréninku přivodil částečnou zlomeninu lýtkové kosti v levé noze, doba absence zatím nebyla stanovena...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele