Casemiro chce vyzkoušet novou výzvu, potvrdil Ancelotti

19.08.2022, 14:05
Aktuality
Manchester United na poslední chvíli shání posily a poté, co nevyšly námluvy s Adrienem Rabiotem z Juventusu, se zaměřil na Casemira. Přestup během uplynulých hodin nabral reálné obrysy a anglický klub při jednáních řádně pokročil. Pomohl mu i postoj záložníka Realu Madrid, který by rád vyzkoušel novou výzvu...

Podle tisku jsou kluby už domluveny na sumě šedesát milionů eur, dalších deset milionů může šampion Španělska i Evropy dostat díky bonusům.

"Mluvili jsme o tom. Chce vyzkoušet novou výzvu a klub to chápe. Casemiro toho pro klub udělal hodně a je to velká osobnost, na základě toho musíte jeho přání respektovat. Probíhají jednání a oficiální není nic. Nadále zůstává naším hráčem, ale rád by odešel. Pokud odejde, budeme ho muset nahradit," prohlásil trenér Bílého baletu Ancelotti.

"Jeho úmyslům jsem naslouchal, něco si přeje a nelze se k tomu jen tak otočit zády. Jestli budou jednání nadále pokračovat, nepojede s námi do Viga," dodal.

Třicetiletý Casemiro je hráčem Realu Madrid od léta 2013 a kontrakt mu běží do června 2025, na Old Trafford by případně měl podepsat pětiletou smlouvu s týdenním platem pohybujícím se okolo 400 tisíc eur. Se španělským velkoklubem pětkrát opanoval Ligu mistrů, získal tři mistrovské tituly a jednou slavil triumf v Copa del Rey.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (332)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele