Další články

Bývalý anglický reprezentant Cole dostal pokutu za tweetování

Útočník Carlton Cole z West Hamu byl potrestán disciplinární komisí anglické asociace pokutou 20 tisíc liber (asi 764 tisíc korun) za nevhodné tweetování. Sedminásobný anglický reprezentant se provinil tím, že po únorovém utkání s Tottenhamem poslal urážlivou zprávu fanouškovi soupeře.

Cole znovu hráčem West Hamu, podepsal krátkodobou smlouvu

Carlton Cole se po třech a půl měsících stal znovu hráčem West Hamu United. Londýnský klub s třicetiletým útočníkem v létě přestal počítat a neprodloužil s ním končící kontrakt, nyní ho ale potřebuje a dohodl se s ním na krátkodobé spolupráci do ledna příštího roku...

Cole by ve West Hamu rád zůstal až do konce kariéry

Sedmá sezóna by neměla být tou poslední, kterou Carlton Cole stráví ve West Hamu United. Osmadvacetiletému útočníkovi v červnu v Upton Parku vyprší kontrakt, přestože ale nyní nepatří do základní sestavy, chce se změně působiště stůj co stůj vyhnout...

Cole potrestán za nevhodné komentáře

Carlton Cole dostal trest za nevhodné poznámky na adresu fanoušků Ghany, které upustil na sociální síti Twitter. Útočník West Hamu komentoval ghanské fanoušky během přípravného duelu Anglie s Ghanou (29. března) a anglická FA ho nyní odměnila pokutou 20 tisíc liber...

Coleovi hrozí trest za nevhodné komentáře o fanoušcích Ghany

Carltonu Coleovi z West Hamu hrozí trest za nevhodné poznámky na adresu fanoušků Ghany, kteří na londýnském stadionu Wembley sledovali nedávný přípravný zápas s Anglií.

Hodgson chce najít náhradu za Torrese

Kanonýr Fernado Torres strávil v minulých sezónách několik týdnů na marodce a Liverpoolu výrazně chyběl. To by ale rád kouč Roy Hodgson změnil a touží získat kvalitního útočníka, který by v případě potřeby španělského reprezentanta nahradil.

Grant: Ofenzivní styl Coleovi prospívá

Manažer West Hamu Avram Grant po svém příchodu do týmu zavedl ofenzivní systém 4-3-3 a tvrdí, že tato formace prospěje i útočnému esu Carltonu Coleovi. Právě na anglického reprezentanta bude Grant v příští sezoně hodně spoléhat a popřel, že by v létě z klubu odešel.

Cole o přestupu nepřemýšlí. Chce se hlavně uzdravit

Carlton Cole je v anglických médiích často zmiňován v souvislosti s přestupem do některého z předních klubů Premier League. 26letý útočník ale o změně dresu neuvažuje, chce co nejdřív překonat zranění kolenních vazů a soustředit se na výkony ve West Hamu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele