Hodgson chce najít náhradu za Torrese

30.08.2010, 11:06
Aktuality
Kanonýr Fernado Torres strávil v minulých sezónách několik týdnů na marodce a Liverpoolu výrazně chyběl. To by ale rád kouč Roy Hodgson změnil a touží získat kvalitního útočníka, který by v případě potřeby španělského reprezentanta nahradil.

Útočná řada Liverpoolu v současné době rozhodně přílišnou konkurencí neoplývá. I proto se už dlouho spekuluje o příchodu nové posily.

Nejčastěji byl s přestupem na Anfield Road spojovaný švédský útočník PSV Eindhoven Ola Toivonen, který se na začátku letošního roku pyšní výbornou formou. Kromě něj údajně stál Hodgson také o Carltona Colea z West Hamu.

Zkušený 62letý manažer ovšem nyní připustil, že ani jeden z nich podle všeho nepřijde, jelikož hledá "zvláštní" typ hráče. Přestupové okno se navíc uzavře už během zítřejší noci, takže moc času Liverpoolu skutečně nezbývá.

"Máme v týmu místo pro dalšího hráče. Určitě bychom rádi získali ještě dalšího útočníka, což rozhodně nepopírám. Ale dosud jsme nenašli toho pravého muže," řekl Hodgson.

K příchodu Toivonena dodal: "Je velmi nepravděpodobné, že by přišel. Je to dobrý hráč, ale není to ten typ, který já hledám."

Poslední letní posilou Reds se tedy stane Paul Konchesky z Fulhamu. Jeho přestup by měl být dotažen nejpozději do 24 hodin. Opačným směrem bude zřejmě naopak putovat mladý finský útočník Lauri Dalla Valle.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (355)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele