Další články

Vyšetřování ve španělské lize nenašlo důkazy o rasistické urážce na hřišti

Španělská liga nenašla žádný důkaz o tom, že by obránce Cádizu Juan Cala rasisticky urazil Mouctara Diakhabyho při nedělním zápase s Valencií. Vedení soutěže nechalo v rámci vyšetřování prověřit všechny dostupné audiozáznamy utkání a angažovalo i experta na odezírání ze rtů, aby zhodnotil obrazový materiál, obvinění se ale nepotvrdilo.

Obvinění z rasismu ve španělské lize prověří expert na odezírání ze rtů

Španělská liga angažovala experta na odezírání ze rtů, který by měl pomoci s vyšetřováním údajné rasistické urážky obránce Valencie Mouctara Diakhaby. Juan Cala z Cádizu, jenž byl z rasismu obviněn, prohřešek vehementně popírá. Situaci by měl podle šéfa ligy Javiera Tebase vyjasnit odborník.

Cala popřel, že by rasisticky urazil Diakhabyho

Obránce Cádizu Juan Cala důrazně popřel, že by v nedělním utkání španělské fotbalové ligy rasisticky urazil Mouctara Diakhabyho z Valencie. Své obvinění označil za "veřejný lynč" a "mediální cirkus".

Cardiff se dohodl s Calou na ukončení smlouvy

Ani celý rok netrvalo působení Caly ve druholigovém anglickém Cardiffu. Waleský celek se se španělským obráncem dohodl na okamžitém ukončení spolupráce a Cala si tak může hledat nového chlebodárce...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele