Cardiff se dohodl s Calou na ukončení smlouvy

03.12.2014, 19:08
Aktuality
Ani celý rok netrvalo působení Caly ve druholigovém anglickém Cardiffu. Waleský celek se se španělským obráncem dohodl na okamžitém ukončení spolupráce a Cala si tak může hledat nového chlebodárce...

Bývalý obránce Sevilly přitom dorazil do Walesu teprve na konci zimního přestupového období. A právě Cala měl být jednou z posil, kterým se podaří udržet Bluebirds mezi anglickou smetánkou. To se nepodařilo, přesto 25letý obránce v Cardiffu zůstal.

Ani ve druhé nejvyšší soutěži však Cala nepatřil mezi opory, během dosavadního průběhu sezóny prakticky nenastupoval. "Cardiff City potvrzuje, že se dohodl s Calou na vzájemném ukončení smlouvy," stojí na oficiálních stránkách waleského týmu.

Odchovanec Sevilly se ani ve svém mateřském celku nikdy trvale neprosadil do základní sestavy, po konci smlouvy pak odešel zkusit štěstí do Premier League, kde během půlročního působení odehrál osm duelů a zaznamenal dvě branky. Kontrakt měl Cala původně do roku 2016.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tohle mohla byt uplne v pohode expreska..

Reagovat
Kucka

Reagovat
jv

...kdyby bylo něco jinýho.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Murtago

Tady se to musí točit. Víc článků = víc komentářů = větší návštěvnost. O čem ty články budou už není tak důležitý.

Reagovat
Murtago

Ten palec patří nikomu.

Reagovat
smazaný uživatel

návštěvnost je naprosto stejná jako kdyz si někdo přečte članek nebo expresku.. už vidim jak sem nalakaji lidi že je článek o nějakém Calovi

Reagovat
Murtago

Už jen to že jsi tu. Zajímala by tě expreska o Calovi. Ne. Zanechal jsi tu komentář, budeš zvědav na reakci... Počet zobrazení 875. Počet zobrazení expresky kolik 8? Žádnej návrat. Víc článků víc kliknutí na reklamy, víc peněz. Je to zdarma, já jsem za.

Reagovat
rickroll

Reagovat
ian.rush

Reagovat
ian.rush

Jakmile se nepíše o Chelsea, tak ti to nevoní ...

Reagovat
havrys99

Když koukám na tabulku, tak je brutálně vyrovnaná. Co, že se tolik nedaří Wiganu, Fulhamu nebo Boltonu? Naopak jsou příjemným překvápkem Brentford nebo Bournemouth

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na kádr Boltonu a budeš vědět proč se jim nedaří.

Reagovat
rickroll

No,stačí kouknout na výsledky prvních 8 zápasů Fulhamu - Magath a jeho mistrovské tahy jako Mark Fotheringham,Dino Fazlic,Adil Chihi,Gabor Kiraly ... z něch už jsou legendy.

Bolton se teď s Lennonem zvedá,před 2 měsíci byl na téměř jistý sestup,stejně jako Birmingham.

Wigan nevím no....

Reagovat
Filip12

Waleský celek nemá to být správně Welšský ?

Reagovat
terry

Obě varianty jdou. Respektive teda waleský/velšský.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gryphonheart

Gambrinus Liga volááá Nebo Synot liga, dyť je to fuk..

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z největších srdcaru, skoda ze s nim Emery nepocital, podle me by se nic nestalo kdyby byl ctvrtej stoper...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele