Další články

Cacau si poranil kolenní vazy, nezahraje si minimálně čtvrt roku

Stuttgart nezažívá ideální podzim a nyní navíc na několik měsíců přišel o útočníka Cacaua. Dlouholetý tahoun švábského klubu si na středečním tréninku poranil vnitřní a zadní zkřížený vaz v levém koleni a čeká ho tříměsíční pauza - přinejmenším...

Cacau zůstane ve Stuttgartu. Přesvědčil ho trenér

Cacau už nemyslí na odchod ze Stuttgartu. Zkušený útočník si promluvil s trenérem Brunem Labbadiou a sportovním ředitelem Fredim Bobicem a změnil názor, hodlá dál oblékat dres VfB. Ve Stuttgartu má Cacau smlouvu do příštího léta, klub má opci na roční prodloužení.

Cacau myslí na odchod. Chce se dostat na MS

Cacau je připraven odejít ze Stuttgartu. Ve VfB totiž jednatřicetiletý útočník přišel o místo v základní sestavě a v červnu chyběl v nominaci Německa na Euro. Další velký turnaj se hraje za dva roky v Brazílii a Cacau u svátku fotbalu ve své rodné zemi chce být.

Německý útočník Cacau zmešká kvůli zranění zápas s Anglií

Německý útočník Cacau zmešká prestižní nedělní osmifinále proti anglické reprezentaci. Brazilský rodák, který si zatím na mistrovství světa připsal jednu branku, si během pátečního tréninku natáhl břišní sval.

Ve Stuttgartu se radují, že udrželi Cacaua

Cacau už byl rozhodnutý, že po sezóně jako volný hráč opustí Stuttgart, nakonec je ale všechno jinak. Devětadvacetiletý útočník ještě jednou zvážil svoji situaci a rozhodl se s VfB prodloužit smlouvu do léta 2013 - k velké radosti stuttgartského vedení i fanoušků.

Cacau se rozhodl. Po sezóně opustí Stuttgart

Cacau po sedmi letech opustí Stuttgart. Brazilský útočník dnes dal oficiálně najevo, že neprodlouží kontrakt s VfB. Cacauova současná smlouva platí do konce sezóny, po ní ze Stuttgartu odejde jako volný hráč. 29letý střelec má podle německých médií celou řadu nabídek.

Cacau v hledáčku Sevilly, chce ovšem zůstat ve Stuttgartu

Velmi plodné období prožívá útočník Stuttgartu Cacau a to pochopitelně nemohlo uniknout ostatním evropským klubům. Jedním z nich je Sevilla, která má o střelce VfB zájem, agent hráče Osmar Oliveira ovšem přestup neočekává. Podle jeho názoru je pravděpodobnější setrvání Cacaua ve Stuttgartu...

Köln jsme nepustili do zápasu, tvrdí čtyřgólový Cacau

Brazilský útočník Cacau si nemohl přát lepší návrat do týmu Stuttgartu. Ve včerejším zápase v Kölnu se mezi střelce zapsal hned čtyřikrát a po jednozápasové odmlce tím mužstvo opět naladil na vítěznou vlnu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele