Cacau po odchodu ze Stuttgartu zakotvil v Cerezu Osaka

11.08.2014, 11:42
Aktuality
V japonské nejvyšší soutěži bude pokračovat kariéra Cacaua. Zkušený brazilský útočník, který dlouho působil v německé bundeslize a dokonce oblékal dres tamní reprezentace, se coby volný hráč dohodl na roční spolupráci s Cerezem Osaka...

Japonský celek dnes příchod třiatřicetiletého útočníka oznámil na svém oficiálním webu. Podle nepotvrzených informací si Cacau během nadcházející sezóny vydělá 2,5 milionu eur.

"Mám velkou radost, že jsem dostal možnost zahrát si v J-League, kde přede mnou působila již spousta Brazilců. Je pro mne ctí, že budu hrát za tradiční klub Cerezo Osaka," prohlásil hráč, jehož celé jméno zní Jeronimo Maria Barreto Claudemir da Silva.

Cacau přišel do Německa na začátku nového tisíciletí a v letech 2001 až 2003 působil v Norimberku. Následně přestoupil do Stuttgartu, jehož dres oblékal dlouhých jedenáct sezón a v roce 2007 se s ním mohl radovat z bundesligového titulu. V posledních letech už ale nepatřil do sestavy VfB a v červnu mu zde vypršela smlouva.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Z klubového pohledu srdcař, ale z reprezentačního

Reagovat
Murtago

Za Brazílii by si stěží zahrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Velký hrač

Reagovat
bayern987

Reagovat
TheAdy

Reagovat
EAG le grand amour

Reagovat
smazaný uživatel

To bude na hrote s Forlanom?

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný hráč, videl som ho pred rokmi naživo na Pasienkoch, keď hral Slovan so Stuttgartom predkolo LM

BL je už pre neho v tomto veku asi prisilná káva, ale Japonsko je určite zaujímava destinácia a ešte si slušne zarobí, tipujem, že toľko nebral ani vo VFB

Reagovat
smazaný uživatel

Teda jestli to má být náhrada za Kakitaniho tak nic moc. Tihle důchodci už se moc nepředřou, ale tak mu to třeba s Forlánem pujde, protože jak odešel Kakitani tak Forlán je skoro neviditelnej a Cerezu se vubec nedaří.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele