Další články

Bébé chce jít v Manchesteru United ve stopách Cristiana Ronalda

Portugalský fotbalista Bébé, který se jako bývalý bezdomovec stal senzační posilou Manchesteru United, při oficiální prezentaci v novém dresu prohlásil, že by rád napodobil svého krajana Cristiana Ronalda. Ten před rokem z Manchesteru odešel do Realu Madrid jako nejdražší hráč historie.

Ferguson porušil svou zásadu. Bebého nikdy neviděl hrát

Manažer Manchesteru United Alex Ferguson minulý týden překvapil celý fotbalový svět, když vysázel sedm milionů liber za neznámého útočníka Bebého. Nyní překvapil ještě víc, Ferguson přiznal, že 20letého hráče nikdy neviděl v akci. Takovou posilu přivedl na Old Trafford poprvé za 24 let ve funkci.

Manchester United koupil Bebého, bývalého bezdomovce

Novou posilou Manchesteru United se stal portugalský útočník Bébé. Ten přitom ještě nedávno žil na ulici a reprezentoval Portugalsko na šampionátech bezdomovců. Před sedmi týdny podepsal smlouvu s Guimaraesem, který za něj nyní dostal od Manchesteru přes sedm milionů liber.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele