Bebé opouští Manchester United, koupila ho Benfica

25.07.2014, 21:01
Aktuality
Po čtyřech letech se Bebé loučí s Manchesterem United a vrací se natrvalo do Portugalska. 24letý útočník se na Old Trafford nedokázal prosadit, od nové sezony pak bude bojovat o přízeň fanoušků lisabonské Benfiky...

Bebé v Lisabonu podepsal smlouvu na čtyři sezony. United mají dostat dva a půl milionu liber a k tomu padesátiprocentní podíl z případného dalšího transferu hráče.

Bebého si přivedl někdejší manažer Sir Alex Ferguson v srpnu 2010 z Vitórie Guimarães za 7,4 milionu liber a tato částka se Red Devils nevrátila. Bebé se nedokázal prosadit a počet svých soutěžních startů za Manchester United omezil na pouhých sedm - dvakrát si jako střídající hráč zahrál Premier League, třikrát okusil atmosféru Ligového poháru a po jednom startu přidal v FA Cupu a Lize mistrů.

Bebé tak postupně odešel na hostování do Beşiktaşe, Rio Ave a loni Paçosu Ferreira, zde se mu dařilo a v 27 ligových zápasech dal 12 gólů.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (398)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele