Další články

Do Bohemians se z Jablonce vrací Vaníček, zůstal i Chramosta

Antonín Vaníček se vrací do Bohemians 1905. Vedení vršovického klubu se dohodlo s Jabloncem na ukončení jeho hostování. U Pražanů bude nadále ze severočeského celku hostovat i útočník Jan Chramosta. Kluby o tom informovaly na twitteru.

Jablonec posílil Vaníček, opačným směrem míří hostovat Chramosta

Jablonec posílil křídelní záložník Antonín Vaníček, který přišel na roční hostování s opcí z Bohemians 1905. Opačným směrem na roční hostování bez opce zamířil útočník Jan Chramosta. Oba kluby o tom informovaly na svých webech.

Vaníček má zamířit z Bohemians na hostování do Jablonce

Záložník Antonín Vaníček míří z pražských Bohemians 1905 do Jablonce nad Nisou. Podle serveru iSport.cz odchází třiadvacetiletý hráč na roční hostování s opcí. Opačným směrem poputuje útočník Jan Chramosta.

Jsme šíleně dobří, prohlásil záložník Bohemians Vaníček

Bohemians 1905 dělí od první barážové pozice pouze dva body, podle záložníka Antonína Vaníčka však na hře ani přes bezbrankovou remízu se Slováckem ve druhém kole skupiny o záchranu nemusí nic měnit. "Klokani" podle něj disponují velkou kvalitou.

Vaníček věřil, že gólem zlomil černý mrak nad Bohemians

Antonín Vaníček z Bohemians 1905 věřil, že dnešním jediným gólem ve čtvrtfinále domácího poháru proti Olomouci zlomil prokletí "Klokanů" na jejich stadionu. Pražané před svými diváky skórovali po dlouhých 526 minutách a soutěžní výhry se v "Ďolíčku" dočkali poprvé od začátku října.

Nominaci jednadvacítky doplnili Bačo, Vaníček a Hašek

Trenér reprezentace do 21 let Vítězslav Lavička udělal změny v nominaci na kvalifikační zápasy s Chorvatskem a Řeckem. Místo zraněného Ladislava Takácse povolal Ondřeje Baču ze Zlína a kádr doplní také Antonín Vaníček z Bohemians Praha 1905 a Filip Hašek z Českých Budějovic.

Obrovská euforie, popisoval Vaníček premiérovou branku v lize

V devatenácti letech se Antonín Vaníček usídlil v základní sestavě Bohemians Praha 1905 a v sedmém startu si připsal i premiérovou branku. Pro Klokany jí zařídil cennou remízu 1:1 se Zlínem v utkání, ve kterém byl soupeř jasně lepší. Po zásluze si tak užíval skandování fanoušků Bohemians, které pro něj bylo o to cennější, že je odchovancem vršovického celku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele