Andreas Ivanschitz Články

Další články

Ivanschitz dal asi svůj nejhezčí gól, ale radost mu kazí remíza

Rakouský středopolař Andreas Ivanschitz se dostává do formy a v dnešním duelu 27. ligového kola v Jablonci odehrál nejlepší zápas po svém zimním příchodu do Plzně. Dvěma góly, z toho jedním výstavním z voleje do šibenice, zajistil Viktorii poločasové vedení 2:0, ale radost mu zkazil konečný výsledek. Západočeský obhájce trofeje po pauze dvakrát inkasoval a po remíze 2:2 si zkomplikoval boj o titul.

Ivanschitz ocenil, jak se tým vyrovnal s tragickou ztrátou

Bývalý rakouský reprezentant Andreas Ivanschitz se po dvou měsících vrátil do základní sestavy Plzně a pomohl týmu vyhrát náročné ligové utkání s Duklou 2:0. Duel byl o to těžší, že se hráči vyrovnávali se ztrátou kamaráda Františka Rajtorala, který spáchal sebevraždu.

Ivanschitz mohl při premiéře skórovat, sám se na sebe zlobil

Poměrně vydařenou premiéru v české lize má za sebou bývalý kapitán rakouské reprezentace Andreas Ivanschitz, který pomohl Plzni porazit Příbram 1:0. Mrzelo ho jen to, že neproměnil jednu ze svých dvou šancí, čímž by sobě i spoluhráčům zápas ulehčil. Věří, že příště už bude v zakončení přesnější.

Ivanschitz se stane třetí zimní posilou Plzně

Bývalý kapitán rakouské reprezentace Andreas Ivanschitz se stane třetí zimní posilou Plzně. Třiatřicetiletý záložník se dnes připojil k Viktorii na soustředění ve Španělsku a po návratu do Čech podepíše s vedením úřadujícího mistra a lídra prvoligové tabulky smlouvu na rok a půl.

Plzeň by mohl posílit rakouský exreprezentant Ivanschitz

Plzeňské by podle médií mohl posílit záložník Andreas Ivanschitz. Třiatřicetiletý bývalý rakouský reprezentant naposledy působil v zámořské MLS v Seattlu. Navíc se z působení v Rapidu Vídeň zná s koučem českého mistra Romanem Pivarníkem.

Rakousko bude od ledna bez trenéra, mohl by se vrátit kapitán Ivanschitz

Trenér Dietmar Constantini po neúspěchu v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy 2012 skončí u rakouské fotbalové reprezentace. Svaz se s ním dohodl, že mu neprodlouží smlouvu, která šestapadesátiletému kouč vyprší koncem roku.

Ivanschitz je ve formě, Constantini ho ale ignoruje

Trenér rakouské reprezentace Dietmar Constantini včera zveřejnil nominaci na přátelské utkání proti Španělsku, k úžasu mnoha lidí v ní však opět chyběl Andreas Ivanschitz. Záložník Mainzu má momentálně parádní formu, podle Constantiniho se ale jeho tým v posledních utkáních zlepšoval i bez něj...

Rakouský reprezentant Ivanschitz posílí Mainz

Bývalý kapitán rakouské reprezentace Andreas Ivanschitz po třech letech opustí Panathinaikos Atény a bude hrát německou bundesligu. 25letý záložník měl sice v Řecku smlouvu ještě na tři roky, trenér Henk ten Cate už s ním však nepočítal a Rakušan se pravděpodobně upíše Mainzu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele